Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 711 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Jest niesamowitą aktorką!!! Ma klasę, styl i talent!!! Meryl jest piękna i ma cudowną duszę... Gdy na nią patrzę nie mogę uwierzyć, że ta kobieta ma w tym roku 61 lat. Dzięki niej coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że wiek nie jest ważny. Ważna jest osobowość. Chciałabym w jej wieku mieć tyle ekspresji i radości w sobie...

Meryl jest magiczna. Szczególnie urzeka mnie w niej jej uroczy uśmiech. Aż chce się ją oglądać i podziwiać...

Pozdrawiam wszystkich fanów Meryl Streep!

Donna_Piper_Halliwell

Trafi? Ona już trafiła.

.............

aniagustlik

otoż to... nie wiem na czym polega jej fenomen, ale nie ma tkiej 2giej!

Clarissa78

Według mnie Meryl znajduję się już w tej "historii kina" od kilku dobrych lat :)

gsfdfdsa

A moim zdaniem dokładniej od 30 lat.

Ona za każdym razem w swoich filmach gra kogoś innego, podobała mi się w Zgadze. Obejrzałam film wczoraj i bardzo, bardzo mi się podobała:)

daria2490

Dokładnie. Jest znakomitą aktorką, jak ktoś już wyżej napisał nie ma drugiej takiej i tu nie chodzi nawet o samo aktorstwo, tylko o coś co ona ma w sobie- wybaczcie, nie potrafię tego określić.

_Emka_

Niech będzie 'trafiła'...:D...wiecie o co mi chodziło :D

Nie chciałam tylko by moja wypowiedź zabrzmiała w czasie przeszłym :))) Historia jest przeszłością...a ja nie chcę by Meryl była przeszłością ;) Niech jak najdłużej będzie teraźniejszością i tego jej życzę...:)))