Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 711 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Podyskutujmy o najsłabszej roli lub filmie Meryl Streep. Nie jest to łatwe zadanie. Wybieram 'Mamma Mia' - nie mogę polubić estetyki tego filmu choć wiem, że w swym gatunku jest świetny.

karolinaz

nie lubisz estetyki i klimatu ale rola Meryl świetna, jedna z dwóch które nadały całemu filmowi barwę i ciekawy wyraz.
Najsłabszym dla mnie filmem z Meryl jest Taniec ulotnych marzeń, który nie niemiłosiernie wynudził. A najgorszą rolą jest dla mnie rola Edith Varney z "Secret Service" 1977. Wiem, jedna z pierwszych ról, ale była tak cukierkowa i przerysowana.

użytkownik usunięty
adamstencli

Mnie się niezbyt podobała jej rola z To skomplikowane. Nie była źle zagrana, ale jak na Meryl to nic specjalnego.

karolinaz

większość ale szale przeważa "Prime"

karolinaz

Filmy - Wieczór i Taniec ulotnych marzeń
Rola - To skomplikowane

karolinaz

A ja bede bronic Meryl w Mamma Mia. film nie jest ambitny, ale Meryl pokazała dystans do siebie. Pokazała, że potrafi się dobrze bawić rolą. i co najważniejsze - pokazała światu swój talent wokalny - piękny głos, mistrzowskie wykonanie piosenek Abby (to tylko z pozoru pop, piosenki Abby są bardzo trudne do zaśpiewania, Meryl się udało).

negrita84

zgadzam się, ogólnie myślę że ten film nie miał mieć żadnego przekazu, miał po prostu rozbawić tych którzy wolą humor z tej wyżej półki i nie sikają ze śmiechu na widok strasznego filmu, świetna rola meryl streep która jest moją ulubioną aktorką i julie walters!