Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Meryl wygrała Złoty Glob za swoją wspaniałą rolę w Julie&Julia!!!!!!
Teraz pozostaje czekać tylko na Oskary :)

kasia_1493

Tak przepięknie wyglądała, po prostu olśniewająco:) Jeszcze mam łzy w oczach:) A nagroda jej się należała, była w swojej kategorii najlepsza)

anialek36

Również uważam że Meryl w pełni zasłużyla na ta nagrode :) I wygladała przepięknie, uwielbiam ją, dlatego bardzo cieszę się z wygranej :)

omega86

Bardzo, ale to bardzo cieszy mnie jej zwycięstwo. Mam nadzieję, że zdobędzie również Oscara, bo jako Julia Child była fenomenalna.

Solarie

Gratulacje Meryl. Liczyłem na to . Brawa dla niej :) Zobaczymy jak z Oscarami. Może dostanie trzeciego. Uważam, że w pełni na niego zasługuje :

użytkownik usunięty
kasia_1493

Tak... jak najbardziej zasłużony Glob. GRATULACJE!

kasia_1493

Wspaniale,że wygrała.Jest świetną aktorką.Potrafi wcielić się w każdą postać,a jej kunszt aktorski pozwala stwarzać jej niepowtarzalne kreacje tak jak w przypadku Julii Child.Gratulję jej i należy czkać na 07.03.2010 ;)

ooolka

Jeden z nielicznych zasłużonych globów, które w tym roku pokazały brak jakiejkolwiek wartości artystycznej. Fajnie, że Pani Meryl zgarnęła kolejnego.

kasia_1493

Brawo Meryl!!! Najlepsza aktorka w historii kina!

simps84

Podzielam wasze opinie!!! Meryl trafi do historii kina...tak utalentowanych aktorek na świecie jest niewiele, a ona jest wyjątkowa...uwielbiam jej styl, klasę i niesamowity talent!!!

Ślicznie wyglądała ma rozdaniu Złotych Globów, prawda??? I do tego ta jej wzruszająca przemowa...

kasia_1493

Tak jej przemówienie było świetne!!!
:)