Witam, nie mogę znaleźć w Internecie ani w żadnej wypożyczalnie następujących filmów ze Streep: Taniec ulotnych marzeń, Po pierwsze nie szkodzić, obfitość, zgaga, zakochać się, alicja w krainie czarów,w nocnej ciszy, uwiedzenie joe tytana i julia(1977). Od dłuższego czasu próbuję je dostać. Może ktoś mi podpowiedzieć, gdzie szukać, jak ściągnąć, coś w tym stylu? ;)
Pozdrawiam ;)
Taniec ulotnych marzeń i Zgaga lecą od czasu do czasu w tv. Po pierwsze nie szkodzić też obejrzałam w telewizji, ale z góry uprzedzam, że leci o dziwnych porach. Ja akurat oglądałam po 6 rano. Jest też na youtube, tam widziałam końcówkę ;) . Obfitości też nie mogłam znaleźć. W ostateczności można kupić na allegro, kosztuje kilkanaście złotych ;) . Zakochać się i W nocnej ciszy ściągnęłam z aresa, ale nigdzie nie mogę znaleźć napisów. Alicja jest na youtube. Uwiedzenie Joe Tynana ściągnęłam z aresa, ale po francusku :/ . Po angielsku jest chyba na youtube.
Mam nadzieję, że pomogłam ;) .
Tak, bardzo pomogłaś i dziękuję ;) Właściwie to wczoraj przypadkiem wszedłem na youtube i zauważyłem, że większość tych filmów, których nie mogłem znaleźć, można zobaczyć przez internet właśnie na youtube. Są poszatkowane po 10 min. ale obfitość już obejrzałem, wiem, że jest też hearburn, dancing at lughnasa, alice in the palace, holocaust, falling in love, still of the night, seduction o joe tytan i wiele innych. Tylko oczywiśćie dla tych, którzy dobrze znają angielski, bo nie ma napisów ;) miłego oglądania ;)