Po wielu tygodniach, Meryl w końcu wróciła na dawną pozycję. Jestem tylko Ciekawy na jak długo..
Jest tak jest 3 i ostatnia jest!!!!!. ( Zaraz wszyscy napaleni fani Meryl Streep zaczną mnie wyzywać:D).
napaleni fani? wyszedł Ci zwrot na niskim poziomie.
A jeżeli chodzi o wypowiedź: "Jest tak jest 3 i ostatnia jest!!!!!" to jej nie zrozumiałem.
I mówi to osoba, która daje 1 aktorom, których filmów nawet nie widziała... Ciekawe za co Meryl Streep i Helena Bonham Carter dostały 1 gwiazdkę? Jeżeli nie widziałeś praktycznie żadnego filmu z daną osobą to po prostu nie oceniaj. To chyba nie jest aż tak skomplikowane?
Aktorzy są po to żeby ich nie lubić i lubić. Widziałem trochę filmów z Helena Bonham Carter i nie lubię tej aktorki. Meryl Streep tak średnio lubię owszem też widziałem trochę z jej udziałem filmów dałem jej 1/10 bo się pomyliłem się chciałem dać 6/10
to świadczy o twoim niskim poziomie inteligencji, nie o naszym.W końcu to ty piszesz niezrozumiale dla wszystkich.
Jak byś był mądry to byś się tym nie przejmował i ja ze tylko zrymowałem!!.
I mnie nie znasz to nie oceniaj mnie.
zrymowałeś? jakoś nie zauważyłem. Błagam pisz jakoś z sensem, bo twoje zdania to składniowe i gramatyczne dno.
Nie oceniaj? Wysnuwam - jak się okazuje - słuszne wnioski.
muszę Cię zawieść bo nie mieszkam w Warszawie. Lokalizacja, którą pokazuje filmweb nie zawsze jest prawdziwa.
Trochę zbyt ogólnikowo powiedziane, "warszawiak". Zresztą nie dyskutuję z osobami Twojego pokroju inteligencji.
Skończmy tą bezsensowną wymianę zdań.
wybacz, że odpowiadam na innym koncie.
ona powinna mieć pierwsze ,a natalie powinna się znaleźć na 30-40 miejscu ale w rankingu pojawiają się osoby z oscarem , musimy poczekać na iron lady
'ale w rankingu pojawiają się osoby z oscarem' Meryl ma dwa Oscary (i masę nominacji;)), więc nie rozumiem co to ma do rankingu. Tym bardziej, że np taka Katherine Hepburn, która ma aż trzy, jest gdzieś około 250 miejsca (ee?)
No chyba, że chodziło Ci o to, że Natalie ma, nazwijmy to, 'świeżego' Oscara.
Uważam, że Meryl zasługuje na jak najwyższą pozycję w rankingu. Jest genialną aktorką. Powiem szczerze, że dopiero niedawno zaczęłam się nią bardziej interesować. Ale wpadłam po uszy i teraz nie potrafię przestać oglądać filmów z jej udziałem ;)
Meryl znowu jest druga. Mam nadzieję, że nie spadnie. A może nawet doczekamy się, że będzie pierwsza. Życzę jej tego! :)
Meryl zasługuje na 1 miejsce...i tak bardzo dobrze, że ma te 2! bo Natalie to była jakaś kpina?? myśle, że po Iron Lady znów skoczy jednak nie wiem czy na tyle żeby wyścignąć tą Helene...ale to i tak jest tylko głupi ranking.
HBC jeszcze zrozumiem, ale Portman wyżej niż Streep? To jest jakieś nieporozumienie :)
A co powiecie na to, że Helen Mirren jest ledwie na 63 miejscu? Ona powinna być na drugim, Sreep na pierwszym, a na trzecim Glenn Close (która nawet nie jest w pierwszej setce).