Lubię go pomimo jego chamskich tekstów i czasami braku szacunku.
Większość jego tekstów mnie śmieszy choc nie powinnam smiac sie z Tego, ze on obraza innych ludzi.
Sama nie wiem co mnie do niego ciągnie ale naprawde go lubie.
Wydaje mi sie ze on "otoczyl sie taka skorupa" ale w "srodku"jest wrazliwy,mily itp.
Ogromne wrazenie zrobilo na mnie to ze sie poplakal podczas tanca jednego uczestnika na castingu. Mi (nie zebym sie chwalila) zawsze sie wydawalo ze on nie jest taki oschly i niemily na jakiego wyglada.
Podejrzewam ze zostane obrzucona obelgami, ze lubie takiego prostaka,chama itp. ale to jest moje zdanie i raczej go nie zmienie.
Pozdro dla wszystkich :*:*:*
Ja też lubię Piróga, nic do niego nie mam :). Poza tym udało mi się zdobyć jego autograf z dedykacją i zdjęcie :). Ale mały to on jest rzeczywiście, niższy ode mnie :D:D. Spoko koleś...
Zawsze myślałam, że on troche starszy jest a tu dopiero 29 lat...
Również uważam, że sympatyczny z Niego faceta. Posiada sporo cech, które lubię..., ale to pozostawie dla siebie;)
Pozdrawiam
Mowi to co mysli i juz, czasem jego wypowiedzi sa zbyt hamskie ale czasem mozna sie posmiac, przynajmniej nie jest nudno jak sie oglada YCD. A w 3 sezonie YCD ukladal choeerografie razem z uczestnikami i oni sami stwierdzili ze Michal to rowny gosc ;)
ja go uwielbiam:D
lubie ludzi, którzy maja swoje zdanie, a on taki jest:) faktycznie czasami przesadzi, ale rzadko;P
Lubisz go, ciekawe. Większość ludzi, co idzie na casting na ycd ma nadzieję, że Piróg ich polubi no i łojenyyy, popłacze się na ich występie. Ciekawa jestem czy byś go polubiła jak by Ci tak dopieprzył, że da Ci bilet a wręczył by za to ten na pkp i dodatkowo jeszcze powiedział coś niemiłego(np jesteś koszmarem mojego życia). Weź przestań, to cham jakich mało. Ma wszystkich w dupie, tylko jego kariera się liczy.
bywa trochę niedelikatny, nie zdaje sobie chyba sprawy, jak wielką przykrość mogą komuś sprawić jego komentarze, ale jednocześnie jest jedyną szczerą i obiektywną osobą w jury ycd i zazwyczaj podzielam jego zdanie o występie
zgadzam się. już bym wolała usłyszeć pare goszkich słów na temat mojego tańca niż dostać się do ycd tylko dlatego, że jestem ładna! a potem zapewne odrazu odpaść za beznadziejny taniec. i piróg zapewne jest wredny, ale może właśnie to w nim lubie. i może to dlatego, że nigdy go nie spotkam i nie będzie mógł mi powiedzieć co o mnie myśli.
niektórzy mają krytykę w dupie, a inni po usłyszeniu gorzkich słów są bliscy płaczu, myślę, że przez niego ryczało już mnóstwo tancerzy. ciekawe, czy gdybyś była tancerką, poszła na casting i usłyszała, że lepiej, żebyś zajęła się naprawianiem samochodów albo naklejaniem tipsów, nie naruszyłoby to Twojego poczucia własnej wartości..
ale nie jestem tancerką i nigdy ni pójdę na casting. dlatego go lubie. siedząc przed telewizorem mogę się pośmiać z ludzi, którzy idą do ycd właściwie sami nie wiedząc po co i jeszcze piróg ubaria mi swoimi tekstami ten seans.
zgadzam sie ... bo kiedy przychodzi do ycd jakas dziewczyna i mowi ze "nie wie co zrobi ale napewno zatanczy" to nie wiem czy sie smiac czy raczej plakac z jej glupoty a pirog jest moze wredny i wgl ale jakos mnie nie rusza to ze wyzywa innych mowiac np "lepiej bys sie nadawala do przyklejania tpisow" (jak ktos to wczesniej powiedzial) bo jesli on wiem ze ktos dobrze tanczy to mu to powie a jesli widzi ze ktos przyszedl do programu zeby "byc w telewizji a przy okazji zrobic z siebie błazna xd" to tez mu to powie i to w nim lubie a do ludzi ktorym sie nie podoba jego zdanie i jego "glupawe" teksty ... nikt wam nie karze go ogladac !!
pozdro dla wszystkich ktorzy lubia piroga i dla tych ktorzy go nie lubia tez ;D
zgadzam się w zupełności z założycielką tematu.taka jego wredność i złośliwość ma specyficzny urok.do tego ma swoje zdanie.a co najważniejsze jest świetnym tancerzem i za to go podziwiam. radze przejść się na jego występy do teatru,a nie tylko oglądać ten badziewny pogram na MTV(chyba już nie leci,nie wiem nie orientuje się).a w ycd wali świetne teksty,choć czasem zbyt chamskie wg mnie.
Z tym biletem nie było, aż tak chamskie. On dał jej bilet do tego miasta, gdzie miał być następny casting. Kto nie lubi krytyki, to od razu mówi, że tamten chamski, beznadziejny, pała i itp. Mnie na przykład wnerwia to jak Piróg kogoś krytykuje, a tamta osoba wychodzi i mówi, że on jest chamski.
też go lubie, ma swoje zdanie i nie boi sie go wyrazac, moze czasami przesadza, ale przynajmniej jest soba ;)
Piróg jest najlepszy!
Najbardziej lubię go za to, że nie udaje kogoś innego niż jest i jasno wyraża swoje opinie.
A na dodatek jest zabawny.xDD