Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
170 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

A ja go bardzo lubie. Nie wiem co ludzie od niego chcą...

TheDayTheEarthStoodStill

to że ma kase, czerwone włosy, kolczyki, tatuaże na całym ciele to musi być debilem ?????? a może jesteście zazdrośni ????

TheDayTheEarthStoodStill

w końce musi ktoś napisać prawde

TheDayTheEarthStoodStill

pozdrawiam wszystkich fanów Michała W. oraz zespołu Ich Troje !!!!!!

TheDayTheEarthStoodStill

Człowiek któremu wydaje się, że jest mądrzejszy od innych, może pouczać wszystkich i wszystko krytykować, a sam jest zapsutym karierą gnojem, pozbawionym kompletnie moralności, cały czas dający do zrozumienia, że jest po prostu...sorry, ale jest skurwielem, który jest tak żałosny w swoich występach. Nie oceniam ludzi krytycznie, ale jego zwierzęce zachowania przed kamerą i groteskowość pokazują, jaki on naprawdę jest.
A prawda to punkt widzenia, kolego.

MR_ciachciach

raczej powiedział bym że to DODA przed kamerą zachowuje się jak zwierze!

TheDayTheEarthStoodStill

Ja zgadzam się z Recem. Doda to nie ta liga co Michał. Ludzie zachowują się tak jakby Ich Troje nigdy nie odniosło sukcesu i szukają w nim najpodlejszych cech tylko po to żeby go zgnoić.Nienawidzą po prostu jego inności, osobowości której w Polsce naprawdę brakuje.
Teraz może i faktycznie ześwirował,ale ze mną stałoby się to pewnie szybciej,gdyby mój naród dla którego kiedyś tworzyłam,zwyczajnie na mnie spluwał.On powinien stąd teraz wyjechać dla własnego dobra.

TheDayTheEarthStoodStill

Ja również. Ten zespół i on jest super ma bardzo ciekawe piosenki które wpadają w ucho.

TheDayTheEarthStoodStill

Ja też nawet go lubię, bo trzeba przynać, że miał trudne dzieciństwo i jednak ma coś ciekawego do powiedzenia w wywiadach. Nie zmienia to jednak faktu, że piosenkarz z niego żaden więc nie powinien być nazywany gwiazdą.

TheDayTheEarthStoodStill

Hmm... czemu ludzie go nie lubią?

1.Kradzione piosenki (zarówno "powiedz", jak i "...a wszystko to..."
były coverami, w dodatku Wiśnia "pożyczył" je sobie bez wiedzy autorów
2.Traktowanie swojego życia prywatnego i rodziny jak maszynki do
robienia pieniędzy (choćby program "jestem jaki jestem")
3.Poddanie się komercji - pierwsza płyta ich troje (pisownia z małej
celowa) była... punkowa. Jednak wiśniewski mało sie nachapał, więc
postanowił iść w strone kiczowatego popu.
4.Jeszcze kilka lat temu gdzie sie nie spojrzałeś, tam był wiśniewski i
jego czerwona morda - w końcu zaczęło być go tak pełno, że denerwował
każdego

pauu_euu

Jeżeli już zdobywasz się na osądzanie to przynajmniej posługuj się ... prawdą. Piosenka "Powiedz" Ich troje nie jest coverem. Faktycznie mają trochę coverów i "A wszystko to" jak najbardziej się do nich zalicza,natomiast nie można tego powiedzieć o piosence "Powiedz", do której muzykę napisał Jacek Łągwa we własnej osobie ;) pozdrawiam.

pauu_euu

Ja nie ukrywam że też go nie lubie. W Jestem jaki jestem widać jaki potrafi być podły i żałosny, ale także widać że ma trochę oleju w głowie i naprawdę czasem mądrze mówi. Nie podobało mi się jak traktował swoją żone Martę, w niektórych momentach widać że traktował ją jak gówno, ale naszczęście dziewczyna zmądrzała i dała mu w dupę. Pozatym Wiśniewski okazał się taką szumowiną która potrafiła własnej żonie matce jego dzieci podłożyć śwnie i zaszantażować ją, chciał być numer 1 i nie pozwalał na to by żona zrobiła kariere. Można o tym poczytać w wywiadach Marty i Kasi Kanclerz z galą czy vivą;p. Tak czy siak Wiśniewski wypromował się sam, sam do wszystkiego doszedł, nie miał bogatej mamusi, cioci, taty wójka, sam o wszystko walczył i chwała mu za to. Więcej takich osób. Ale jego era już przeminęła teraz on i jego New żonka ni mają już takiego brania jak za dawnym Ich Troje, cóż...

TheDayTheEarthStoodStill

ja też uważam że Michał jest spoko i lubię go oraz zespół Ich troje.