to że ma kase, czerwone włosy, kolczyki, tatuaże na całym ciele to musi być debilem ?????? a może jesteście zazdrośni ????
Człowiek któremu wydaje się, że jest mądrzejszy od innych, może pouczać wszystkich i wszystko krytykować, a sam jest zapsutym karierą gnojem, pozbawionym kompletnie moralności, cały czas dający do zrozumienia, że jest po prostu...sorry, ale jest skurwielem, który jest tak żałosny w swoich występach. Nie oceniam ludzi krytycznie, ale jego zwierzęce zachowania przed kamerą i groteskowość pokazują, jaki on naprawdę jest.
A prawda to punkt widzenia, kolego.
Ja zgadzam się z Recem. Doda to nie ta liga co Michał. Ludzie zachowują się tak jakby Ich Troje nigdy nie odniosło sukcesu i szukają w nim najpodlejszych cech tylko po to żeby go zgnoić.Nienawidzą po prostu jego inności, osobowości której w Polsce naprawdę brakuje.
Teraz może i faktycznie ześwirował,ale ze mną stałoby się to pewnie szybciej,gdyby mój naród dla którego kiedyś tworzyłam,zwyczajnie na mnie spluwał.On powinien stąd teraz wyjechać dla własnego dobra.
Ja też nawet go lubię, bo trzeba przynać, że miał trudne dzieciństwo i jednak ma coś ciekawego do powiedzenia w wywiadach. Nie zmienia to jednak faktu, że piosenkarz z niego żaden więc nie powinien być nazywany gwiazdą.
Hmm... czemu ludzie go nie lubią?
1.Kradzione piosenki (zarówno "powiedz", jak i "...a wszystko to..."
były coverami, w dodatku Wiśnia "pożyczył" je sobie bez wiedzy autorów
2.Traktowanie swojego życia prywatnego i rodziny jak maszynki do
robienia pieniędzy (choćby program "jestem jaki jestem")
3.Poddanie się komercji - pierwsza płyta ich troje (pisownia z małej
celowa) była... punkowa. Jednak wiśniewski mało sie nachapał, więc
postanowił iść w strone kiczowatego popu.
4.Jeszcze kilka lat temu gdzie sie nie spojrzałeś, tam był wiśniewski i
jego czerwona morda - w końcu zaczęło być go tak pełno, że denerwował
każdego
Jeżeli już zdobywasz się na osądzanie to przynajmniej posługuj się ... prawdą. Piosenka "Powiedz" Ich troje nie jest coverem. Faktycznie mają trochę coverów i "A wszystko to" jak najbardziej się do nich zalicza,natomiast nie można tego powiedzieć o piosence "Powiedz", do której muzykę napisał Jacek Łągwa we własnej osobie ;) pozdrawiam.
Ja nie ukrywam że też go nie lubie. W Jestem jaki jestem widać jaki potrafi być podły i żałosny, ale także widać że ma trochę oleju w głowie i naprawdę czasem mądrze mówi. Nie podobało mi się jak traktował swoją żone Martę, w niektórych momentach widać że traktował ją jak gówno, ale naszczęście dziewczyna zmądrzała i dała mu w dupę. Pozatym Wiśniewski okazał się taką szumowiną która potrafiła własnej żonie matce jego dzieci podłożyć śwnie i zaszantażować ją, chciał być numer 1 i nie pozwalał na to by żona zrobiła kariere. Można o tym poczytać w wywiadach Marty i Kasi Kanclerz z galą czy vivą;p. Tak czy siak Wiśniewski wypromował się sam, sam do wszystkiego doszedł, nie miał bogatej mamusi, cioci, taty wójka, sam o wszystko walczył i chwała mu za to. Więcej takich osób. Ale jego era już przeminęła teraz on i jego New żonka ni mają już takiego brania jak za dawnym Ich Troje, cóż...