Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

Jak widzę tutaj posty, to śmiech mnie ogarnia. Kto ładniej śpiewa: Wiśniewski, czy Jackson, czy Merkury - LOL (Fredie chyba się w grobie przewraca ;p).
Ale poważnie. Nie jestem zwolennikiem Wiśniewskiego jako muzyka (nawet denerwuje mnie jego wokal i stylistyka), lecz nie mam zamiaru oceniać go jako piosenkarza, tylko jako aktora. Trafiłem tutaj poprzez fora na temat komedii Lawstorant, w której zagrał bardzo dobrze. Według mnie ma talent aktorski, który z resztą pokazywał również nie raz na estradzie. Poza tym filmem oglądałem go tylko jeszcze w Daleko od noszy - udział gościnny - również zagrał nieźle. Wiem, ze to trochę mało, z chęcią zobaczyłbym Wiśniewskiego jeszcze w jakimś obrazie.
Zapraszam wszystkich do zabrania głosu w tym temacie, tylko proszę bez porównywania, kto lepiej śpiewa ;p

PS. Swoją drogą, to flimweb też nie za bardzo się wykazał. W opisie Wiśniewskiego są tylo informacje na temat jego kariery muzycznej, a ani słowa na temat filmu.

chemas

"PS. Swoją drogą, to flimweb też nie za bardzo się wykazał."
Wiń użytkownika, który napisał biografię. Zawsze możesz zgłosić to moderatorowi np. na blogu (bo nie masz 10pkt. aby móc wysłać prywatną wiadomość). Ewentualnie samemu napisać biografię z uzupełnieniem o jego występach we filmach:-)

BartSmith

Thanks, trza to wziąść pod uwagę