Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

A ja wiem??Piosenkarz swietny...Obywatel kiepski...Aktor??Buehehe

Dr__No

Piosenkarz swietny? Chyba zartujesz, przecierz on nie ma glosu, ten czlowiek nie potrafi spiewac. A te jego wymuszane lzy na koncertach... daj spokoj przecierz to burak

Cosimo_Villa_Nova

Oj Cosimo sam jesteś burak... nie nawidzę Wiśniewskiego i gdybym go spotkał, to bym chyba mu te kolczyki powyrywał, ale ty jesteś taki sam burak... krytykowałeś mnie (pewnie dla sławy) za to, że się kłócę z ludźmi i wyśmiewam się z tego, że robią błędy. Ty robisz to samo co ja i osoby przeze mnie krytykowane (wytykasz błędy - mix i wielu innych, robisz błędy).

A tak, żeby się z ciebie nigdy w podstawówce nie śmiali to PRZECIEŻ...

Kismeth

Ale Ty masz problemy człowieku, idź do jakiegoś dobrego psychologa. Krytykowałem Cię dla sławy na filmwebie, tak, właśnie o to mi chodzi... tylko po co? Jesteś nienormalny. Nigdy Cię nie krytykowałem za wytykanie błędów ale za Twoje prostactwo i chamstwo, krytyka to rzecz normalna i nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale nigdy się ze mnie nie śmiali w podstawówce ani nigdy później....

Dr__No

Piosenkarz swietny?? Ty go z kims nie mylisz?? Przeciez to co on muzyka nazywa to tylko wycie. Nie wiem po co sie za granie w filmach bierze bo to beztalencie filmowe jest.