Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

...Lider Ich Troje po raz kolejny zaskakuje! Tym razem wyznaniami o romansie z mężczyzną! W wywiadzie dla portalu "Gaylife" Michał Wiśniewski mówi:
"Ja nigdy tego nie ukrywałem. Taka była moja droga i takie doświadczenia. Myślę, że moja homoseksualna przeszłość wynikała przede wszystkim z tego, że nie mogłem znaleźć tego, czego szukałem. Byłem kiedyś z facetem, gdyż najwyraźniej nie dostałem miłości od kobiety.
Czy próbowałem z facetem stworzyć coś trwałego? Były takie próby. Bardzo się starałem. Może inni się czegoś obawiają? Kiedyś zapytał mnie o to Piotr Najsztub w pierwszym wywiadzie po Opolu lub nawet przed Opolem. Odpowiedziałem mu po prostu tak: Miałem facetów. Było, minęło" -wspomina Wiśniewski.
zródło:Interia

I bądz tu czlowieku mądry i toleruj takiego śmiecia. Sam nie wiem czy to marna prowokacja z jego strony, poniewaz stracił na popularnosci, a co za tym idzie i pieniażki; czy faktycznie mówi on prawde o swoim homoseksualizmie tak owarcie i bez skrempowania...

nie_ma_mnie_2

Niech mu amputują głowę, wtedy już nigdy się nie pofarbuje (jak pedał) i nie będzie zachowywał jak na prochach.