Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

Na Michała Wiśniewskiego obecnie spada ogromna fala krytyki, krytykują go również ci sami ludzie dla których jeszcze 4-6 lat temu był idolem. Mnie osobiście wkurwiają ludzie, którzy w latach świetności Wiśniewskiego i grupy "Ich troje" słuchali jego muzyki, lubili jego piosenki, a teraz nazywają faceta idiotą, debilem itp. a jego muzyka jest dla nich śmieszna i badziewna, a sami tej muzyki słuchali. Wiśniewski nie jest może wybitnym piosenkarzem (choć na Polskim rynku muzycznym osiągnął bardzo dużo), a co dopiero aktorem, ale w show biznesie osiągnął więcej niż wielu Polskich artystów, ponieważ wiedział jak sprzedać się medialnie tak żeby zyskać sławę i pieniądze.

Demonologic

Wiesz, dzieci bardzo się wczuwają. Albo koFFają strasnie strasnie, albo nienawidzą, że łohoho.

Wiśnia jest dla mnie tandetny i nie dziwie się, że Villas gdzieś tam zaprasza, bo to ten sam rodzaj kiczu. Ale on zarabia krocie, co pokazuje, że ludzie taką tandetę lubią, tylko wstydzą się przyznać. To trochę jak z disco polo. Wkurza mnie takie zakłamanie. Bywa, że słucham country i wali mnie to, czy ktoś to akceptuje. Polacy są jednak bardzo na pokaz. I dlatego np. Rubik ma takie wzięcie - bo matołkom wydaje się, że słuchają muzyki klasycznej i można się tym w towarzystwie pochwalić :D.