Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

Widzieliście zielone włosy pana Czereśniewskiego? Facet pobił własny rekord kiczu. Co wcale nie jest łatwe... Chyba nie ma już co ze sobą zrobić po odejści Mandziarynki.
Dobrze, że chociaż ta piosenka na konkurs Eurowizji im wyszła całkiem nieźle. Taka mało "ichtrojowa", a typowo "eurowizyjna", jeśli ktoś wie, co mam na myśli :).

Maraneth

Ale kasę łyknął.

flamethrower

Te jego zielone włosy, jak i ta reklama i wogóle jak cały Pan Michał to totalna PORAŻKA!!! :) Ale macie racje... kase łyknął :D

InowroclawskiWilk

Kasa kasą, ale ja bym się tak nie sprzedała, ale on sprzedaje się już od dawna...

Maraneth

To chyba naglupsza reklama jaka kiedykolwiek widzialem i obawiam sie ze tylko pogorszy wizerunek uslugi "Sami Swoi". No chyba ze teraz ta usluga jest pozycjonowana do dzieci i starszych pan spedzajacych zycie na robieniu obiadow w domu - takim ludziom moze sie spodoba obecnosc tego "idola".

Jestem w stanie zrozumiec, ze szary przecietny czlowiek ktory nie jest bogaty moze zrobic z siebie idiote w reklamie bo dostanie za to duzo kasy. Ale dlaczego robi to Wisniewski, ktory przeciez jest bogaty? Trzeba naprawde nisko cenic siebie. Wisniewski po raz kolejny pokazal ze nie ma stylu ani klasy.

____16

hehe... to też. Ale on wcale bogaty nie jest. Kasę ma owszem- ale ta szybko się kończy- co widać, bo co jakiś czas człowiek ten dołuje by tylko grosza uzbierać...