Normalnie nie czytaj tego co te głupki piszą. Oni się nie znają na sztuce wcale. Jesteś taki normalnie fajny że, no wiesz... a oni to Ci zazdroszczą, że taki fajny jesteś. Bo to złe ludzie są i w ogóle. A wiesz żonę to fajną masz też, i autograf mi dała! W zasadzie to rzuciła, ale twarda byłem i wyrwałam temu chamowi z ręki co się nie zna na sztuce i chciał sobie ten jej dekolt na lodówce powiesić! Bo wiesz - ona fajnie śpiewa - jak Ty. Znaczy trochę inaczej, bo u niej to "ohne grenzen" a nie "keine grenZen" - no ale ty wiesz najlepiej jaka ona jest (znaczy fajna). Normalnie "Margaryna rulez" u nas chłopaki wołają!!! Ale Ty to najRulez!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie jestes FAJNY a te debile żeby nie poowiedziec ch.... to sam wiesz ze oni ci zazdroszczą kariery jaką zrobiłes.
Ya Michał jest świetny ale ja i tak wole Mandaryn(k)e, nie wiem czy wiesz ale ona podbija teraz USA! Teraz amerykanie oprócz śp. Jana Pawła II, Gołoty i Wałęsy będa znali Mandaryne polkę! Niech weźmie ze sobą Michała i promuje nasz naród w USA, niech wszyscy wiedzą że polacy nie kaczki swój język mają, a nawet dwa - ten z ewrynajt wymyślony przez Mandaryne (niektórzy twierdza ze ma cos wspolnego z j angielskim)
Panie Wiśnia bo ja PANA kocham i chciałabym sie z PANEM ożenić. Czy to możliwe? bo ja bardzo bym chciała - zona niech pan sie nie przejmuje - ona se pojechala do USA i na pewno zamieszka tam na stale, a polowa emigracji polskiej z powrotem przeniesie sie do POLSKI! znowu bedzie mial pan fanów!
No ale wrocmy do naszego slubu... moze pan wybrac miejsce i czas - ja poczekam - dopoki pan nie wylysieje albo osiwieje - na szczescie istnieja peruki i świetne farby do wlosow!
(HAHAHA) (HAHAHA) (HAHAHA) (HAHAHA)
BRECHTA Z KOCHAJĄCYCH GO FANEK :D:D:D:D