Michał WiśniewskiI

Michał Chrystian Wiśniewski

6,2
166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Wiśniewski

Normalnie nie czytaj tego co te głupki piszą. Oni się nie znają na sztuce wcale. Jesteś taki normalnie fajny że, no wiesz... a oni to Ci zazdroszczą, że taki fajny jesteś. Bo to złe ludzie są i w ogóle. A wiesz żonę to fajną masz też, i autograf mi dała! W zasadzie to rzuciła, ale twarda byłem i wyrwałam temu chamowi z ręki co się nie zna na sztuce i chciał sobie ten jej dekolt na lodówce powiesić! Bo wiesz - ona fajnie śpiewa - jak Ty. Znaczy trochę inaczej, bo u niej to "ohne grenzen" a nie "keine grenZen" - no ale ty wiesz najlepiej jaka ona jest (znaczy fajna). Normalnie "Margaryna rulez" u nas chłopaki wołają!!! Ale Ty to najRulez!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
filmaniak_80317

wlasnie jestes FAJNY a te debile żeby nie poowiedziec ch.... to sam wiesz ze oni ci zazdroszczą kariery jaką zrobiłes.

hehe, nastolatki rulezzzz :P

Anorektyczne bladzie z cekinami :P

wow ale sie wypowiedzialas, tak tak wisniewski fajny zrobil kariere, a dzisiaj juz nie ma kasy:]

Yokichi

Ya Michał jest świetny ale ja i tak wole Mandaryn(k)e, nie wiem czy wiesz ale ona podbija teraz USA! Teraz amerykanie oprócz śp. Jana Pawła II, Gołoty i Wałęsy będa znali Mandaryne polkę! Niech weźmie ze sobą Michała i promuje nasz naród w USA, niech wszyscy wiedzą że polacy nie kaczki swój język mają, a nawet dwa - ten z ewrynajt wymyślony przez Mandaryne (niektórzy twierdza ze ma cos wspolnego z j angielskim)

Yasiu

Ej moze nie mofi najlepiej po angielsku, ale sie nauczy, bo jest ładna i fajnie tanczy

Pozdro

Mandarynia

No i jeszcze ma blond włosy - w takim razie nie ma bata, musi sie nauczyc ładnie śpiewać. I hopa...

Yasiu

ale z was prowokatorzy, (lol2) hehehehehe

Yokichi

Panie Wiśnia bo ja PANA kocham i chciałabym sie z PANEM ożenić. Czy to możliwe? bo ja bardzo bym chciała - zona niech pan sie nie przejmuje - ona se pojechala do USA i na pewno zamieszka tam na stale, a polowa emigracji polskiej z powrotem przeniesie sie do POLSKI! znowu bedzie mial pan fanów!
No ale wrocmy do naszego slubu... moze pan wybrac miejsce i czas - ja poczekam - dopoki pan nie wylysieje albo osiwieje - na szczescie istnieja peruki i świetne farby do wlosow!

(HAHAHA) (HAHAHA) (HAHAHA) (HAHAHA)

BRECHTA Z KOCHAJĄCYCH GO FANEK :D:D:D:D