gdy obejrzałam wyniki i dotarło do mnie że ich troje przeszło to sie prawie załamałam (prawie bo wiem ze z takiego powodu nie warto) naprawde nie rozumiem polaków którzy tracili pieniądze zeby zagłosowac na to dno, no chyba ze to pan wisniewski poświecil kilka tysiece i wanajął ludzi zeby na niego glosowali i wcale by mnie to nie zdziwilo. Ta ich piosenka jest poprostu... brak mi słów okropna tom za mało powiedziane. i te głupie dziewczynki nie mowiac o magdzie ktora jescze kilka lat temu wypowiadała sie jaki to michał jest okropny. ŻAŁOSNE nie bede wiecej tracic czasu choć jeszcze nie jedno bym napisała (szkoda tylko ze polska znowu bedzie miała jedno z ostatnich miejsc na eurowizji)
O jej jak miło czytać taką wypowiedź :) Jeju ale Ty mądra... ale coś Ci powiem. Ja zagłosowałam na Ich Troje i nikt mi za to nie płacił wiesz? Tylko ja musiałam płacić za smsa... I wiesz co? Nie żałuję :):):)
Jeszcze w paru szczegółach Cię uświadomię... kiedy trzy lata temu Ich Troje pojechało na Eurowizje i zajęli 7 miejsce :) Czy twoim zdaniem tyle krajów brało udział w tym konkursie? Ojej... chyba muszę Cię rozczarować... ponieważ miejsc było 25 ale jeśli myślisz, że siódme to jedno z ostatnich miejsc to Ci współczuje...
Ich Troje to nie Blue Cafe z siedemnastym miejscem ani nie Ivan, który się nawet do finału nie dostał.
P.S. popracuj nad swoją pisownią :) "kilka tysiece ", "tom za mało..." trochę nie najlepiej wygląda...nie mówiąc już o nazwisku z małej litery:)
Pozdrawiam:)
fakt mieli 7 miejsce. bo chodzi o to, ze im gorsza bardziej tandetna piosenka tym wyzsze miejsce...taka jest prawda. festiwal kiczu i muzycznych pomyji... z roku na rok coraz wieksze dno... no wiec bardzo mozliwe , ze tym razem zajda jeszcze wyzej, bo pisenka jest chyba najgorsza w ich karierze...powodzenia
Popieram cię Wiśniewski to pedał a wszyscy mowią na Tokio Hotel niech zobaczą na tego kretyna który zostawił żonę z dwójką dzieci i zrobil dziecko innej Ance i ma być trzecia edycja programu Jestem jaki jestem dnoooooo co panie Wiśniewski kasy brakło albo żoneczka siarke zrobila że spiewać nie umie wacet pomyśl o emeryturze bo mając 34 lata i być takim nieudacznikiem twoja kariera to gówno i wcale ci nie zazdroszczę zazdroscic można Katherine Heigl albo Tokio Hotel ale nie takiemu nie powiem co po prostu jest on dla mnie egoistą prymitywem a ta reklama to czyste dnoooooo Polska na pewno przegra na eurowizją powinna jechać Edyta Bartosiewicz lub Wilki ten zespoł to klasyka Robert jest boski jestem pewna że polska miała by choć 4 miejsce a może nawet i wygralibyśmy .
Wiśniewski jest żałosny, a ta ich piosenka... Uszy więdną... płacz i rozpacz... Nie wiem co za ludzie na niego głosowali. Nawet ja ze swoim strasznym fałszem lepiej reprezentowałabym Polskę na Eurowizji (uśmiechem bym nadrobiła ;-))
Pozdrowionka :-)
Dokładnie!!! Wiśniewski jest OHYDNY!!! A jego wczorajszy występ w Eurowizji był ŻAŁOSNY!!! Może i byłoby znośnie, gdyby nie spaprał tego wszystkiego tą końcówką!!! Oo