Bardzo mnie ciekawi fakt że był on podczas kręcenia serialu żonaty z Jennifer Carpenter (
Debra Morgan). Nie znam powodów dlaczego się rozstali, ale dość ironiczny jest fakt że w
najnowszym sezonie ( kręconym już po ich rozwodzie) Debra na planie wyznaje mu miłość
hehe ciekawe jak musieli się czuć
poczułaś się bardziej atrakcyjna, kiedy to napisałaś? XD
myślę, ze jest o wiele bardziej apetyczny od Twojej szanownej osoby, to Twoje komentarze są obrzydliwe, a powyższym sformułowaniem dałaś wyraz własnej bezsilności w braku argumentacji.
hahahahahahahahahaha :)))))
to sie nazywa fanka numero uno :) cos mi sie wydaje, ze na miare Annie Wilkes
nie znamy sie moja droga osobiscie - zatem coz ty mozesz wiedziec i stwierdzac? :)
nie interesuje mnie juz ta dyskusja - poziom pozna podstwowka/wczesne gimnazjum.
pozdrawiam cie SYLWIACZEK ! Michael C Hall - to piekny facet OK?? Wszystko juz dobrze :))))))))))))))))))))))))
najpierw piszesz komentarz, sugerujący poziom podstawówki, następnie obrażasz się, bo ktoś myśli inaczej niż Ty i dalej rzucasz komentarzami na wspomnianym poziomie, dodatkowo swoją własną zawziętość i agresję wmawiając adwersarzom,a ponieważ nie odnajdujesz ż a d n y c h wpisów, które "przyklaskują" Twojej żałosnej i z dupy wziętej ocenie drugiego człowieka (wyobraź sobie, że Hall to też człowiek, chociaż aktor), nijak mającej się do stanu faktycznego, obracasz wszystko w żarcik.
bardzo głupio i infantylnie.
nie znamy się moja droga osobiście - zatem cóż ty możesz wiedzieć i stwierdzać? - > a na jakiej podstawie stwierdziłaś nieistniejącą agresję u Sweet_Anger (bo chyba nie sugerowałaś się nickiem, o taki brak logiki nawet Ciebie nie posądzam); czytam i używam funkcji myślenia, stąd moje wypowiedzi, to proste i logiczne. jak poczytasz wypowiedzi innych ze zrozumieniem, sama dopatrzysz się, że Twoje reakcje są dziwne.
nie twierdzę że Hall jest piękny, jeśli już to raczej musielibyśmy uznać to za mały eufemizm:), ale wszem, (wg mnie i wielu innych kobiet) jest przystojny, a na pewno nikt, kto ma oczy, nie zaprzeczy, że odznacza się, proporcjonalną budowę ciała, nie chodzi niedomyty i brudny, więc do obrzydliwości mu trochę daleko.
dlatego, niezależnie od tego ile razy napiszesz, że jest obrzydliwy, rzeczywistości nie zmienisz, nie zatuszujesz też ostatnim zdaniem faktu, że to z Twoich wypowiedzi bije żałosna wręcz determinacja, aby ktoś w końcu przyznał rację Tobie. niestety :)
ps. po grzyba Ci ten caps lock? coś mi zamierzasz udowodnić, tylko jeszcze nie za bardzo wiesz, co to jest? :D
przepraszam że się wtrącę, ale "nie bądź taka ciekawska" z uśmiechem na końcu zdanie to raczej figlarna odpowiedź, a nie agresywna... oj, źle z samooceną, czy źle z panowaniem nad własną agresją?
myśl, że to zwyczajne cmokanie, Pani Przewrażliwiona :)
ona chciała mieć dzieci, a on nie, ponieważ sam chorował na raka, a także praktycznie wszyscy w jego rodzinie. może zwyczajnie się bał? nie trzeba ludzi od razu nazywać homo. zresztą, jeżeli faktycznie jest gejem, to jego sprawa z kim sypia, prawda? -_-
nie chodziło tylko o twoją odpowiedź, ale o to co ludzie pisali dalej. odniosłam się do ciebie, bo ta wypowiedź zaczęła temat ;)