Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

2 FILMY???! W tym jedne to X-meny a drugie to Assassin Creed 2??? No on sobie kpi z fanów? Ja nie wiem, co on sobie wyobraża, że co? Zrobi se przerwę i mu się lepsze propozycje trafią? Nie sądzę. Ludzie z jego rocznika jak Tom Hardy czy Gosling, robią kariery, film za filmem, seriale, inne bajery, a on se jeździ! Chętnie to bym go w dupę kopła! Co za typ?!

ewej

Ewej nie narzekaj tylko ciesz się jego szczęściem. Stosunkowo niedawno wziął ślub, więc teraz może się wyluzować ;)
Poza tym skąd wiesz, że nie planuje po kryjomu razem ze Stevem McQueenem jakiegoś super musicalu i wymyślają teraz takie piosenki, że nam szczęki opadną tak nisko, że po drugiej stronie globu będą się o nie potykać :P

Nadienn

Jak się okaże prawdą to co napisałaś, to od razu odszczekam co wyżej napisałam, a na razie to nie zmieniam zdania. Obraziłam się, foch! Niech się ściga jak mu tak pasuje. W zasadzie to tylko dobry musical może mnie udobruchać i z powrotem nazywać się jego fanką.

ewej

hehe mam to samo, tylko dwa filmy i w dodatku superprodukcje, być może finansowo super, ale sezon nagród nie dla Michaela, podobnie Alicia :(