Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender
ewej

Już lepiej :-) 80 miejsce to lepsze niż poza setką, ale nie zbyt wysokie, jak na tak dobrego aktora. Wystarczy zobaczyć Hunger czy Shame żeby zrozumieć, że jest lepszym aktorem niż taki Dexter.

użytkownik usunięty
ewej

Szkoda,bo w top 100 są gorsi aktorzy od Michaela.

Daj spokój to jest śmiechu warte, to co się wyprawia w tym rankingu, jeszcze do miejsca 60 jest w miarę przyzwoicie. Ale powyżej to niektórych z tych "aktorów" na oczy nie widziałam, kto to jest chociażby jakiś Mario Casas? I w czym on jest lepszy od Michaela? Powtórzę to po raz wtóry, trzeba z tym bajzlem coś zrobić. Ja proponuję oddzielne gwiazdki za wygląd i wtedy powstanie ranking z najprzystojniejszymi aktorami i będzie porządek.

ewej

No to do dzieła zrobmy z tym porzadek ktos wie gdzie sie to załatwia i jakie papaiery trzeba skompletowac ...;-)) mamy juz dosc tego obecnego rankingu , niewiedomo kto tu głosuje...my ludziska czy ktos inny tym steuje?
trzeba napewno gdzies napisac jak ktos ma pomysł to niech podpowie.

Cortina_filmweb

Ja niestety nie znam się na tych wszystkich formalnościach. Nie mam pojęcia kto tym steruje, chyba są jacyś moderatorzy coś w ten deseń. Niby są serduszka przy gwiazdkach, ale czy one są brane pod uwagę? Przynajmniej tę kwestię mogliby rozdzielić. Nie wiem czy to można gdzieś napisać i w ogóle. Wejdzie ktoś z zewnątrz i się zadziwi, dlaczego taki Dexter (chociaż nie mam nic przeciwko temu serialowi) jest wyżej niż Brad Pitt, albo Fassy, albo inny zdolny aktor z mnóstwem filmów na koncie, i pomyśli co za debilny portal dla debili ;-P No tak to wygląda. Najśmieszniejsze jest to, że w tym rankingu aktorów są też reżyserzy, jak Tarantino, Scorsese, Peter Jackson, ok reżyserami, scenarzystami są wybitnymi, ale aktorami? To oni grają? Tarantino często gra w swoich filmach mniej lub bardziej epizodyczne role, bo kto mu zabroni, ale żeby był on jakimś tytanem aktorstwa to śmiem wątpić.

użytkownik usunięty
ewej

Mario Casas wypadł już z top 100.Dzięki bogu! :)

No wypadł. Ale dlaczego Michael nie wraca? Może jak wszystkie filmy w których zagrał ocenię na dziesięć to może wskoczy ;-P. Bo nie wiem jak działa ten debilny ranking?

użytkownik usunięty
ewej

Mam złą wiadomość: Casas znowu wrócił do topu, jest 84. A co do tego rankingu jest nic nie wart...:(

A jest nic nie wart bo jest g-wnianie prowadzony. I koło się zamyka.

użytkownik usunięty
ewej

Prawda.