Widziałem Wstyd i Prometeusza, nie znam innego młodego aktora z takim potęciałem.
To będzie absolutnie pierwsza liga o ile już nie jest....
Wiesz co jak nie masz nic do dodania sensownego to moze lepiej nic nie pisz.....skoro nie skumałes o co mi chodziło ...tłumaczyc Ci nie zamierzam
Dziękuję za radę. Pozwól, że teraz ja coś zasugeruję: naucz się pisać poprawnie. Jeśli nie wiesz gdzie na klawiaturze znajduje się "alt", to Ci podpowiem - najprawdopodobniej na prawo od spacji. Przecinek zaś nieco wyżej.
I co, jest bardziej sensownie?
Powodzenia.
dla mnie sprawa jasna ty jestes z tych co to ucza innych jak sie pisze poprawnie , troche sie juz tu takich przewineło, nie robia na mnie wrazenia wiec jak masz ochote uczyc innych poprawnego pisania to sie nie krepuj ja mam to gdzies....
jedna rada - mozesz sie sam "wyaltowac" i nie zasmiecac soba tego watku....".@@@@@$$$$$******%%%%%%+++####" a to cos specjalnego dla Ciebie zycze zdrowia
"Hehe, nie ma to jak sympatyczna kłótnia na forum. Spoko, odpuszczę Ci, ale Twój ośli upór, aby nie świadomie pisać jak analfabeta jest dla mnie hitem dzisiejszego dnia.
"osli" i "analfabeta" , lepeiej sie poczułes czy jestes skonczonym idotą nie wiem po co zasmiecasz forum swoimi mądrosciami jak nie masz nic do powiedzenia o filmie czy aktorze to nie wyrazaj swoich opini bo to nie jest forum o polskiej pisowni czy tez o stawianu przecinków w odpowiednim miejscu Znajdz jakies forum albo napisz do prof. Miodka lub Bralczyka , tylko nie wiem czy oni nie wysmieja ciebie .Chociaż nie wysmieja bo oni w przeciwienstwie do ciebie mnaja troche kultury.
I naprawde nie masz mi czego odpuszczac bo generalnie zwisa mi twoja opinia, wystawiłes juz sobie śliczna laurke.
koncze bo szkoda na ciebie mojego czasu...pisz dalej , czuj sie lepiej i pouczaj innych mnie to zupełnie nie interesuje i g...o obchodzi.
Z uroczystym pierdnięceim cie zegnam.
a i koniecznie sprawdz kiedy pisane jest ogolnopolskie dyktando , mysle ze tam sieodnajdziesz doskonale.
Chłopaczku teraz to sie popisałes , nie potrzebuje twoich nauk , a odpuszczac to mi moze Pan Bog a nie ty, za krotki jestes w uszach , sensu w twoich bazgrołach naprawde trudno sie doszukac . Jezeli naprawde nie masz wiekszych problemów jak szukanie Altu czy tez przecinka na klawiaturze to jestes szczesliwym człowiekiem, tez bym chciała miec tylko takie problemy w zyciu.
I nie obrazaj analfabetów bo moze nie kazdy miałl w zyciu okazje sie kształcic, i wypracowac takie przerosniete"ego" jak twoje.
Ale wiesz jak mowia trzeba gdzies nadrabiac skoro wszystko inne nie domaga, leczysz swoje kompleksy publicznie,nie wstyd Ci?
Mysle ze mogłbys sie juz zamknac i to bedzie najwieksza korzysc dla tego forum.
Rzeczywiście, najlepszy aktor. Bundesliga. W końcu zagra Reinharda Heydricha - Oscar murowany. Ponoć już szykują film, Fassbender z reżyserem, Ulim Edelem, dyskutuje o swojej postaci.
To jakaś ironia?Jeżeli nie wybacz ale brzmi jak ironia i to bardzo,w necie nie widzę żadnych informacji o wspominanym przez ciebie projekcie,można prosić o źródło?Co do samego Fassbandera i nagród ciekawa jest skala jego niedocenienia.
Dostał sporo nominacji za wstyd ale prawie nic nie wygrał,a za świetna drugoplnauwkę w Prometeuszu dostał tylko jedna nominacje.
No i oczywiście mając na myśli 'talent' w przypadku aktorów wiek nie jest taki ważny,"talent" to ktoś nowy który zaczyna w środowisku aktorskim mieszać a Fassbender na pewno taka osobą jest.
Bez urazy, ale pod względem kunsztu aktorskiego jest już CO NAJMNIEJ tak dobry, jak Pitt i Bardem, doświadczenie i uznanie też zdobył już jakiś czas temu.