Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

Widziałem Wstyd i Prometeusza, nie znam innego młodego aktora z takim potęciałem.
To będzie absolutnie pierwsza liga o ile już nie jest....

udun17

My tu na tym forum tez tak uwazamy.....

Cortina_filmweb

A Ty co, głos ludu? Wypowiadaj się za siebie.

Lukas_Art

Wiesz co jak nie masz nic do dodania sensownego to moze lepiej nic nie pisz.....skoro nie skumałes o co mi chodziło ...tłumaczyc Ci nie zamierzam

Cortina_filmweb

Dziękuję za radę. Pozwól, że teraz ja coś zasugeruję: naucz się pisać poprawnie. Jeśli nie wiesz gdzie na klawiaturze znajduje się "alt", to Ci podpowiem - najprawdopodobniej na prawo od spacji. Przecinek zaś nieco wyżej.
I co, jest bardziej sensownie?
Powodzenia.

Lukas_Art

dla mnie sprawa jasna ty jestes z tych co to ucza innych jak sie pisze poprawnie , troche sie juz tu takich przewineło, nie robia na mnie wrazenia wiec jak masz ochote uczyc innych poprawnego pisania to sie nie krepuj ja mam to gdzies....
jedna rada - mozesz sie sam "wyaltowac" i nie zasmiecac soba tego watku....".@@@@@$$$$$******%%%%%%+++####" a to cos specjalnego dla Ciebie zycze zdrowia

Cortina_filmweb

"Hehe, nie ma to jak sympatyczna kłótnia na forum. Spoko, odpuszczę Ci, ale Twój ośli upór, aby nie świadomie pisać jak analfabeta jest dla mnie hitem dzisiejszego dnia.

Lukas_Art

"osli" i "analfabeta" , lepeiej sie poczułes czy jestes skonczonym idotą nie wiem po co zasmiecasz forum swoimi mądrosciami jak nie masz nic do powiedzenia o filmie czy aktorze to nie wyrazaj swoich opini bo to nie jest forum o polskiej pisowni czy tez o stawianu przecinków w odpowiednim miejscu Znajdz jakies forum albo napisz do prof. Miodka lub Bralczyka , tylko nie wiem czy oni nie wysmieja ciebie .Chociaż nie wysmieja bo oni w przeciwienstwie do ciebie mnaja troche kultury.
I naprawde nie masz mi czego odpuszczac bo generalnie zwisa mi twoja opinia, wystawiłes juz sobie śliczna laurke.
koncze bo szkoda na ciebie mojego czasu...pisz dalej , czuj sie lepiej i pouczaj innych mnie to zupełnie nie interesuje i g...o obchodzi.
Z uroczystym pierdnięceim cie zegnam.
a i koniecznie sprawdz kiedy pisane jest ogolnopolskie dyktando , mysle ze tam sieodnajdziesz doskonale.

Lukas_Art

Chłopaczku teraz to sie popisałes , nie potrzebuje twoich nauk , a odpuszczac to mi moze Pan Bog a nie ty, za krotki jestes w uszach , sensu w twoich bazgrołach naprawde trudno sie doszukac . Jezeli naprawde nie masz wiekszych problemów jak szukanie Altu czy tez przecinka na klawiaturze to jestes szczesliwym człowiekiem, tez bym chciała miec tylko takie problemy w zyciu.
I nie obrazaj analfabetów bo moze nie kazdy miałl w zyciu okazje sie kształcic, i wypracowac takie przerosniete"ego" jak twoje.
Ale wiesz jak mowia trzeba gdzies nadrabiac skoro wszystko inne nie domaga, leczysz swoje kompleksy publicznie,nie wstyd Ci?
Mysle ze mogłbys sie juz zamknac i to bedzie najwieksza korzysc dla tego forum.

udun17

Polecam jeszcze Głód. Pozycja obowiązkowa!

udun17

Rzeczywiście, najlepszy aktor. Bundesliga. W końcu zagra Reinharda Heydricha - Oscar murowany. Ponoć już szykują film, Fassbender z reżyserem, Ulim Edelem, dyskutuje o swojej postaci.

La_Pier

To jakaś ironia?Jeżeli nie wybacz ale brzmi jak ironia i to bardzo,w necie nie widzę żadnych informacji o wspominanym przez ciebie projekcie,można prosić o źródło?Co do samego Fassbandera i nagród ciekawa jest skala jego niedocenienia.
Dostał sporo nominacji za wstyd ale prawie nic nie wygrał,a za świetna drugoplnauwkę w Prometeuszu dostał tylko jedna nominacje.
No i oczywiście mając na myśli 'talent' w przypadku aktorów wiek nie jest taki ważny,"talent" to ktoś nowy który zaczyna w środowisku aktorskim mieszać a Fassbender na pewno taka osobą jest.

udun17

Zobaczymy jak się sprawdzi w Adwokacie u boku bardziej doświadczonych i uznanych aktorów :D

zaja_c

Bez urazy, ale pod względem kunsztu aktorskiego jest już CO NAJMNIEJ tak dobry, jak Pitt i Bardem, doświadczenie i uznanie też zdobył już jakiś czas temu.

udun17

Myślę, że równie dobry jest Tom Hardy, tylko niestety w jego przypadku- takie mam wrażenie- jest większe parcie na szkło, wybiera nieciekawe projekty i przez to sprawia wrażenie nierównego. Charyzmą obaj mogliby podzielić się z połową Holiwudu :)