Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

Mój ulubiony obecnie aktor. O jego umiejętnościach nie ma co się rozpisywać, wybitny i już. Natomiast od jakiegoś czasu chodzi za mną myśl/życzenie by zagrał wampira. No nadaje się idealnie, a namiastka na tym zdjęciu

http://orig02.deviantart.net/1b5a/f/2010/220/f/7/magneto___michael_fassbender_2_ by_melciah1791.jpg

oczywiście z charakterystycznymi oczami czy zębami. Byłoby ciekawie :)

MagicTranceSessionTV

Wydaje mi się, że już grał wampira w serialu Hex. Głowy nie dam, bo jeszcze nie miałam okazji go obejrzeć.

Nadienn

On tam grał demona Azazela. Ale blisko ;-) Ja wolałabym żeby nie grał wampira, ostatnio filmy o wampirach nie są najlepsze.

ewej

Może właśnie dlatego, że nie są najlepsze to powinien zagrać. Właśnie dzięki Jego roli taki film mógłby okazać się doby i przerwać złą passę wampirzych produkcji.

pani_sroka

Ostatnią dobrą produkcją o wampirach jaką oglądałam to było Being Human BBC ale nie widziałabym Fassy'ego w takiej roli. Kolejnego filmu o udręczonym wampirze nie zniosę nawet z Fassym w roli głównej, jak już to coś na miarę Draculi Oldamana, ale po co robić kolejny taki film? Jak dla mnie to kiepski pomysł. Ja bym wolała go widzieć np. w musicalu albo w kryminale dobrym (to akurat jest już toku --> The Snowman), już dawno skończył z chałami, no chyba że Adwokat, ale to tylko wyjątek potwierdzający regułę.

ewej

Ja bym z przyjemnością zobaczyła Fassy'ego w czymś pokroju Underworld tylko lepszym, ewentualnie w jakimś kameralnym horrorze o wampirach. Ale do gniotów to Go szkoda.

pani_sroka

Nie znam Underworld, ale na obecne czasy temat wampirów chyba się lekko przejadł i raczej nie prędko powstanie coś dobrego w tej tematyce. Przypomniało mi się, że podobno Fassy był brany pod uwagę przy filmie Tylko kochankowie przeżyją ale Tom Hiddlestone zagrał tę rolę. O to w takim filmie by się nadawał :-) ale chyba coś innego kręcił w tym czasie i niestety nie mógł i Tom sie wkręcił na jego miejsce. A tak to nie widzę sensu... Being Human fajne było i Aidan Turner jako seksi wampir :D

ewej

Też fakt, że temat mocno zużyty, ale uważam, że jak się chce to można. Underworld ambitnym filmem nie jest, ale bardzo lubię Fassy'ego w scenach akcji, jakby zachować taki pomroczny klimat to wyszłoby bardzo dobrze wizualnie. Fakt, słyszałam o tym filmie z Tomem, chociaż go nie widziałam to też mi się wydaje, że Fassy by pasował do takiej roli. No i tak jak pisałam niżej, kogo by nie zagrał, to i tak będzie fantastyczny.

MagicTranceSessionTV

Kogokolwiek by nie zagrał, to i tak byłabym zachwycona zarówno jego rolą jak i samą koncepcją, ale muszę przyznać, że ciekawy pomysł.