Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

Kilka filmów z jego udziałem było mi już dane obejrzeć i nie będę ukrywał, że jestem zachwycony jego aktorskim warsztatem. Dobrymi przykładami są zapadające w pamięci role w Bękartach Wojny czy Prometeuszu. Gdzieś słyszałem, że jest przymierzany na nowego Bonda. Jestem za, nadaje się jak mało kto.

Mam nadzieję, że w przyszłości dostanie Oscara. Nie jest to nagroda tak prestiżowa jak kiedyś, jednak w dalszym ciągu uchodzi za wyznacznik klasy aktorskiej.

MagicTranceSessionTV

Do mnie też przemawia jego warsztat. Moim faworytem jest rola w filmie "Wstyd".

katasha20

To prawda i na temat warsztatu i na temat roli we "Wstydzie" , bo zagrał naprawdę świetnie, tak samo jak w "Zniewolonym", a w przypadku "Prometeusza" przyćmił resztę aktorów, ale jak dla mnie faworytem jest i tak rola w filmie "Głód". Szczerze mam nadzieje, że dostanie Oscara, bo naprawdę na niego zasługuje, chociaż nie jest to już tak ważna nagroda jak kiedyś, to mimo wszystko wciąż się liczy.

MagicTranceSessionTV

Oby? A co to, wyznacznik talentu? :D

Taki Fiennes albo Oldman muszą być naprawdę fatalnymi aktorami.

deadrys

Otóż to! Jak dla mnie nie musi wygrywać żadnych nagród, a że powinien to inna sprawa, żeby cokolwiek udowadniać. Jest genialny i ewentualna statuetka lub jej brak różnicy nie robi. Oldman i Fiennes to najlepszy dowód na to, że nie trzeba mieć na koncie blaszanego rycerzyka by być uważanym za wybitnego aktora.