Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender
pablossoyos

Ty zrobiłbyś to zapewne lepiej ;)

cryingslave

trudno o głupszy komentarz. ja nie jestem aktorem , więc nie muszę umieć

pablossoyos

nie jesteś również krytykiem filmowym więc krytykować również nie umiesz.

pablossoyos

Zagrał świetnie. Nie miał takiej popisowej roli jak Waltz, ale już wtedy zwróciłem na niego sporą uwagę.

Krolik_Pudding

zagrał sztucznie , najsłabszy punkt tego filmu. Nie wiem czy może miał tak wykreować tego bohatera. ale wyszedł wymoczek a nie błyskotliwy angielski agent

pablossoyos

Zgodzę się, że nie był to najmocniejszy punkt Bękartów. Zarówno ze strony aktorskiej, jak i z założenia- można się pokusić o stwierdzenie, że miał on być jedynym 'normalnym' oficerem, co nie przysporzyło mu takiej sympatii jak Waltzowi, czy 'the Bear Jew':) Jednak dawać za to jedynkę? Ciut smutne

pablossoyos

ajc.
tosz to mial wyjsc wlasnie wymoczek. film pelen zwrotow akcji. jedna taka zwrotnica jest fakt, ze 'blyskotliwy agent' pomimo wylgania sie z tego skad posiada akcent, niepotrzebnie macha palcami podczas zamawianej whisky. rola jest w pelni dokonczona.
ta scena w pubie jest rewelacyjna, pelna napiecia. w kazdej chwili. archie wiecej ma tej angielskiej dumy (agent 007 tez by z tego caly nie wyszedl) gdy wyprasza od stolu natreta, niz agenta w sobie. pamietajmy, ze gdy zapraszany jest do misji wychodzi on bardziej na mola ksiazkowego, a hans to szkolony detektyw!!!

em_kej

scena w tej karczmie rzeczywiście jedno z mocniejszych w filmie . Dla mnie cały film to arcydzieło i właśnie jedynym mankamentem jest dla mnie rola tego generała/kapitana

pablossoyos

Moim zdaniem dobrze zagrał swoją rolę. Co prawda mnie też niesamowicie w scenie w barze drażnił, podobnie jak Diane Kruger ze swoim irytującym sztucznym śmiechem, ale widać miało być tak trochę karykaturalnie:) zresztą akurat w tej scenie zgniótł ich wszystkich Til Schweiger nie mówiąc NIC :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem