Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

jest super

użytkownik usunięty

i jako aktor i jako człowiek, ale wydaje mi się,ze wyjątkowo staro wygląda jak na swój
wiek,nie?? Jak by miał co najmniej 45

No niestety, ale Hollywood upodobało sobie postarzające brody.

pensivelane

To nie broda, to papierosy.

AureliaKotta

I mała ilość snu. Ale jemu to akurat nie szkodzi. Mnie się podoba i ze zmarchami, dobrze że facet wygląda jak facet, a nie jak jakiś wymuskany goguś.

ewej

Popieram, mężczyzna musi wyglądać, jak mężczyzna. A Fassbender jest mężczyzną atrakcyjnym, nawet z brodą, a może szczególnie z brodą.

AureliaKotta

co nie zmienia faktu, ze rzucenie fajek by mu nie zaszkodzilo;)

redmagic

Zdecydowanie

AureliaKotta

To nie fajki, to te rygorystyczne diety, które na niektórych działają wyniszczająco.

ciosina

Od "Głodu" minęło już trochę czasu, a chyba do innych ról nie musiał tak bardzo chudnąć. Wydaje mi się, że jest "szczuplakiem" z natury.

AureliaKotta

chodziło mi o wygląd ogólny i tendencję wśród aktorów hollywood do bycia bardzo szczupłymi w momencie gdy nie grają w filmach, tak by w razie potrzeby szybko móc zmieniać swój wygląd na potrzeby filmów.
Na niektórych działa to bardziej wyniszczająco a na innych mniej jak np Brad Pitt.

ciosina

Popraw mnie jeśli nie mam racji (mogę nie pamiętać dobrze), ale na 24 filmy, które widziałam z Bradem Pittem, nie przypominam sobie, aby musiał się bardzo fizycznie zmieniać. Ale to prawda, że natura obeszła się z nim łagodnie, dopiero teraz zaczyna być widać, że to nie ten piękny chłopiec, co kiedyś.

Dalej twierdzę, że Fassbender jest po prostu szczupły.

Tendencja do bycia szczupłym to norma w świecie filmu. Aktorów z nadwagą jest raczej niewielu, a jak są to grają specyficzne role. I masz rację, zawsze łatwiej jest przytyć (Renee Zellweger) lub nabrać masy (Gerard Butler) niż schudnąć (Fassbender, Bale).

AureliaKotta

Ja nie wiem po kiego grzyba jest ta dyskusja? Fassy jest przystojnym, młodym mężczyzną, dobrze zbudowanym :-) a ponadto jest bardzo utalentowanym aktorem. Dlaczego wygląda jak wygląda? Nie wiem i mało mnie to obchodzi, prawdopodobnie ma to związek z jego stylem życia. Jeśli nie jest w czyimś typie, to trudno, nie każdemu musi się podobać to samo. Moim zdaniem ta dyskusja jest jałowa.

ewej

Jeżeli uważasz dyskusję za jałową nikt nie zmusza Cię do jej śledzenia i odpowiadania :) Każdy ma prawo do własnego zdania: @ciosina uważa, że Fassbender jest wyniszczony, ja, że szczupły. Wymieniliśmy swoje poglądy i myślę, że dyskusja w tej kwestii się skończyła - nie ma potrzeby się bulwersować. Nikt tu nikogo nie próbuje przekonać, że Fassbender jest najcudowniejszy na świecie i wszyscy powinni tak uważać. De gustibus non est disputandum. :)

Talentu Fassbendera nikt nie krytykuje - moim zdaniem jeden z najlepszych aktorów młodszego pokolenia, jeśli nie najlepszy ;)