Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender
angelina66

Do Kupichy?! Haha, ja nie widzę żadnego podobieństwa.

użytkownik usunięty
candy_

Ja też nie. To chyba jakiś żart?

widocznie ja widzę więcej;)

użytkownik usunięty
angelina66

więcej nie znaczy lepiej :D

angelina66

Albo mniej .Idż do okulisty :)Kupicha to przedni pasztet. Za to ten gość to przystojniak :F

justareader

A może miała przywidzenia, po zobaczeniu tych fotek http://www.zimbio.com/Michael+Fassbender/articles/ozWO4oKCxiT/Blond+Michael+Fass bender+other+p eople
Specjalnie musiał się utlenić do roli w filmie Ridley'a Scotta.

xena_4

Szczerze? Na tym zdjęciu ma tyle wspólnego z Kupichą co muffinki ,które właśnie upiekłam z dymiącą kupą za przeproszeniem.Nie mam nic do Kupichy,ale mnie on rusza nie w tę stronę.

justareader

Ale ja nie pisałam tego na poważnie. To była ironia. Bo nadal uważam, że podobieństwo jest zerowe. Poza tym, powiedzmy sobie szczerze - Fassy jest przystojniejszy. I to dużo :P

xena_4

Swoją drogą już chcę widzieć Michasia w tym Prometeuszu :D:D:D:D !!!!! a tu do 2012 trzeba czekać ;/
Hehehe Xena fajnie nazwałaś M. F " Fassy " heheh sweeet :P

cryingslave

"Fassy" to nie był mój pomysł. Znalazłam to w komentarzach na youtubie. I jak ci się podoba w wersji blond, bo mi jakoś nie bardzo. Z ciemnymi jest taki bardziej męski i groźny.

xena_4

szczerze wolę go w ciemnych , widać że w ogóle blond mu nie służy :/

cryingslave

Dokładnie. Jak zobaczyłam go w tej wersji http://www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2011/05/61882pcn_westvillage08.jpg to zabrakło mi nagle tej jego charakterystycznej drapieżności w wyglądzie, zwłaszcza w rysach twarzy, które stały się blade i łagodne. No, chyba, że w "Prometeuszu" jakoś podrasują go komputerowo i nadrobią te niedociągnięcia.

xena_4

hehe pewnie i tak będziemy nim zachwycone :) nawet jakby był rudowłosy :)
A swoją drogą mam film Jane Eyre , nie mogę znaleźć polskich napisów ;/ dodam że mam wersje dwupłytową możesz pomożesz ?

cryingslave

Masz na myśli tą najnowszą wersję? Niestety, raczej nie ma do niego napisów, a jedynie do starszych filmów o Jane Eyre. Przeszukałam internet, ale bezskutecznie.

xena_4

wersja z 2011 , szkoda ale trudno poczekam trochę może ktoś przetłumaczy w końcu :) dzięki za dobre chęci :)

angelina66

Do Kupichy? Chyba ci padło na mózg. W którym miejscu jest niby podobny?

xena_4

widzisz więcej? to mogą być omamy ;)

cryingslave

Ja bardziej traktowałabym jako żart. W dodatku kiepski.

xena_4

bez kitu

angelina66

z dupy porównanie. do żadnego z nich nie jest podobny.. on jest podobny do samego siebie

diana6echo

On jest po prostu jedyny w swoim rodzaju. Pod każdym względem :)

angelina66

Lol. xD Dlaczego ludzie na siłę doszukują się podobieństw?

angelina66

nie przesadzajmy

angelina66

Droga angelina66 jeśli widzisz jakieś podobieństwo tego jakże charyzmatycznego i diabelsko przystojnego aktora do pana Kupichy to dobrze Ci radze udaj się koniecznie do okulisty

użytkownik usunięty
angelina66

bzdura, kupicha wygląda jak pipka, Fassbender to fajny facet, męski

angelina66

Dołączam do grona zdziwionych/oburzonych. ;) Gdzie mu tam do Fassbendera.