Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

Lubie typa, pozytywny jest dobrze gra i fajnie sie prezentuje xD widzialem z nim pare wywiadów i stwarza pozory normalnej osoby xD
Powoli sie wspina i bardzo dobrze bo ma potencjał pierwszy raz widzialem go chyba w 300 i zapamietałem na tyle zeby rozpoznać w fish tanku a teraz x-meni no i ten prometeusz bękarty itp ;]

wookie1944

Czekam na prometeusza, jestem głodna po x-menie filmów z Michaelem .Chcę więcej :) !!!

cryingslave

chyba cierpię na podobny syndrom :D

amib92

hehe jestem z Tobą :D ! haha

wookie1944

Fakt, facet gra w coraz lepszych i rozpoznawalnych produkcjach, życzę mu udanej kariery :]

wookie1944

obejrzyjcie "Głód", tam naprawdę widać jak dobrym aktorem jest Michael

rotten_kadath

Jestem świeżo po obejrzeniu 'Jane Eyre', pełna klasa. Tydzień temu przykuł moją uwagę na seansie 'X-Mena', odświeżyłam sobie 'Bękarty wojny' oraz ''300' i teraz mogę się już rozpływać :) Z niecierpliwością czekam na 'A dangerous method', czuję, że szykuje się nam małe arcydzieło.
rotteh_kadath, właśnie słyszałam o tym filmie coś niecoś, podobno fantastyczny, tylko zniechęca mnie niska ocena FW, podobno jest ciężki? Mógłbyś mi coś więcej o nim powiedzieć? ;)

Vivasco

film faktycznie ciężki, taka tematyka, nie do oglądania "z doskoku". myślę, że stąd te oceny, samej trochę ciężko mi się przez niego brnęło. za to aktorstwo Fassbendera - świetne

rotten_kadath

vivasco też się zaczeło od X mena ! koleś magnetyzuje po prostu !Wystarczył jeden raz ...pózniej leciały filmy jak popadnie i te lepsze i wiadomo te mniej ambitniejsze Fish tank , Hunger , Eden Lake, Jonah Hex ,Centurion i nawet serial Hex :P
A co do głodu to faktycznie ciężko się go ogląda , strasznie mnie zmęczył ,ale jak rotten_kadath pisze rola Fassbendera majstersztyk !

cryingslave

Właśnie jestem po X-men: Pierwsza Klasa. I muszę przyznać, że okazał się być dużo lepszy niż McAvoy (czego się kompletnie nie spodziewałam przy takim duecie). No i zauważyłam jeszcze coś - Mike ma świetny tyłeczek (mimo, że widziałam już wiele filmów z jego udziałem). Odpowiedni kostium dopiero to pokazał ;P

xena_4

Xena dobre dobre hahaha ! a widziałaś Eden Lake? ,Fassbender ani troche nie wygląda jak hardkorowy koksu ale jego klata to kwintesencja męskiej sylwetki :P

cryingslave

Właśnie o to mi chodziło. Bardzo podoba mi się u niego taka smukła sylwetka, a nie napakowana, jak u większości aktorów. Jednak najbardziej mnie zdziwiło, gdy zajrzałam do ciekawostek, a tam okazało się, że on ma tylko 183 centymetry wzrostu. A zawsze byłam przekonana, że ma co najmiej 190. Albo ta sylwetka robi zmyłkę, albo tak wyciągają go na ekranie.

xena_4

Aż musialam sama sprawdzić bo nie uwierzyłam :O Może w ciekawostkach ktoś się machnął? Ale wygląda świetnie, jak dla mnie w każdym filmie conajmniej zadowalająco ;) A co do wyciągania na ekranie to kto wie, aż nie wierzę że na '300' aż tak się mięśniowo wyrobił, więc wszystko mogą mu robić :D

Vivasco

On ze wszystkich byl tam najmniej umiesniony, wiec wygladalo to w miare wiarygodnie. I ten usmiech szalenca na twarzy...

Vivasco

Wydaje mi się że troszeczkę musiał popracować nad swoją sylwetką ( ale tylko troszeczkę ;) ) Z pewnością jest ona podrasowana komputerowo , zresztą sam film jest robiony metodą blue box by jak najlepiej odzwierciedlał komiks i wszystkie sylwetki spartan wydają się być momentami wręcz karykaturalnie umięśnione .Pewnie do tego doszedł jakiś krem który uwydatnił pewnie partie mięśni np. brzuch :D i efekt powalający . W Centurionie Fassbender ładnie się prezentuje bez koszulki film jak film ale Michael mmm .... :P :)

xena_4

Rzeczywiście wydaje się, że 183 cm to jakoś mało na niego. Ale chyba pozory bardzo wysokiego wzrostu stwarza bardzo smukła sylwetka i wąskie biodra. Przyjrzałam się. ;)

cryingslave

Hex...masakra hehe, przyznaję, że obejrzałam tylko dla Michaela :P

rotten_kadath

haha , dobra nie ma co ściemniać ja tak samo :D z tym że ja właśnie w tej chwili ten gniot męczę :P

cryingslave

Widziałam ten serial i powiem szczerze - to była pierwsza rola, w której mnie nie porwał. Prędzej udało się to Josephowi Beattie, który grał jego syna.

xena_4

hhehe :) Xena ja jeszcze nie doszłam do tego momentu gdzie pojawia się syn Azazela (czy jak on tam się zwał śmiesznie;))

cryingslave

Jego syn, to Malachi. Ciekawi mnie, czy dojdziesz do tego samego wniosku co ja, gdy pojawią się ich wspólne sceny na początku drugiego sezonu. Moim zdaniem, były takie momenty, w których to Beattie wypadał lepiej. Ale to tylko moje skromne zdanie ;)

xena_4

zaraz się biorę za 2 sezon , ja oglądam na iitv i tam jest sporo odcinków niedostępnych ale może zaczaję o co biega ;)

cryingslave

Ja drugą serię oglądałam na youtubie, ale tam jest bez tłumaczenia. Ale mogę dla cieb ie poszukać stronę online z tym serialem po polsku.

xena_4

wiesz ja szukałam , ciężko coś znaleźć . Ale jeśli to nie sprawi problemu to poszukaj , będę wdzięczna;)

cryingslave

Wysłałam ci linka na prywatnym, bo tutaj regulamin blokuje. Daj znać, czy dotarło.

xena_4

Na wszelki wypadek daję linka na filmiki bez tłumaczenia. Zawsze to jakiś wariant http://www.youtube.com/watch?v=8lY2-vm8X2I Po bokach znajdziesz resztę. Miłego oglądania.

xena_4

Sorki, tu ci się będzie oglądało lepiej http://www.youtube.com/watch?v=_AO5ggANtKU
Mam nadzieję, że użytkownicy mnie nie zabiją za taką ilość postów pod rząd. Ja próbuję tylko pomóc :)

xena_4

No ja się osobiście cieszę mogąc zobaczyć więcej Michaela :D

Vivasco

Ja kilka minut temu skończyłam oglądać 300 - kolejny z jego udziałem. I już zastanawiam się, czy nie zabrać się jeszcze za "Głód". Totalne szaleństwo :)

xena_4

dzięki , wiadomość dostałam ;) muszę się tylko zalogować i jazda Ale już dziś nie da rady , spadam spać dobranoc:)

cryingslave

I jak tam seans z Hexem?
Właśnie zaczęłam oglądać "Głód" i już mogę stwierdzić, że jest mocne. A podejrzewam, że najlepsze dopiero przede mną.

xena_4

No i jak Hunger? jak dla mnie głód jest zbyt trudnym filmem, jakoś cięzko mi było go obejrzeć do końca :( wiem ze kazdy prawdziwy smakosz kina okreslił by go mianem dobrego, ,mnie jakoś zanudził, zbyt monotonny, męczyłam się na nim .. A swoją drogą to jak już było wspomniane w innym poście Miachael w hungerze łudząco przypomina mi wychudzonego Ch.Bale z Mechanika . Normalnie kserokopia ;) Hex?:) jak zaczęłam 2 sezon to już mi sie odechciało oglądania, no kicz totalny , ale dokończe tylko ze względu na Fassbendera ;) a jeszcze jedno nie znam na tyle dobrze angielskiego i nie czaje niektórych dialogów ale da rade domyślić się o co chodzi .dlatego jeszcze raz dzięki za linki :)

cryingslave

Nie ma za co. Hungera obejrzałam rano. Fakt, jest trudny, ale dałam radę obejrzeć do końca. Uważam, że najlepsze było właśnie w ostatnich 20 minutach filmu. Normalnie chylę czoło przed aktorem, bo odwalił kawał dobrej roboty. Ośmielę się stwierdzić, że był lepszy, niż Bale w Mechaniku.

xena_4

To prawda, Hex jest kiczowaty do bólu. Ale warto się pomęczyć dla Josepha Morgana (pierwszy sezon - ładnie wyglądał, ale mało się starał), no i oczywiście Fassbendera w obu sezonach. W drugiej serii ciekawił mnie bardzo Joseph Beattie, grający syna upadłego anioła. Widziałam go wcześniej w kilku filmach i chciałam zobaczyć na własne oczy, czy da radę we wspólnych scenach z kimś takim jak Fassbender. Moim zdaniem, dał (nawet momentami był lepszy od niego).

xena_4

No właśnie jakoś ostatnio zaczęłam Haven oglądać i Hex odszedł w delikatne zapomnienie. ale trzeba zapodać w końcu:)
A ten Joseph Morgan to nie Klaus z pamiętników wampirów czasem?Bo ja aż tak dobrze się nie orientuję w tych aktorach z wampirów No może oprócz Iana Somerhaldera :)....
Ale Michaś jest i tak najlepsiejszyy :):):)

cryingslave

Tak. To ten sam, co grał Klausa w TVD.
A w Hexie zdecydowanie rządzi Fassbender i ta laska, co grała zabawną lesbijkę. Również była świetna.

xena_4

tak ta aktorka zdecydowanie ożywiała cały ten serial, bo ta blondyna była tak apatyczna że i mi się od razu słabo robiło. ;)

cryingslave

Bo ona miała być taka apatyczna. W sensie, taka delikatna, niewinna.