Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Wiecie w jakich gazetach jest teraz Michael Jackson??
Ja wiem, że jest w "Tele tydzień".

TereNia123

mam ta gazete i nie wiem gdzie on jest jeszcze... ale mam nadzieje ze ktos napisze :D

TereNia123

Wydanie specjalne "Życie na gorąco" - wszystko o Michaelu
Kosztuje 1.70
pojawiło się dziś (poniedziałek)
a tak to :
w przyszłości każda jedna...zapewne.
mała notka w twoim imperium
jedna strona w Party

TereNia123

W Twoim Imperium są poświęcone mu jakieś dwie strony ;]

Sonya____filmaniak

fajnie :) są jeszcze jakieś gazety??

wreonika111

jest w " Imperium TV " o nim...

TereNia123

Jest na okładce Newsweek'a i Wprost. Nie interesowałam się zawartą w nich treścią, bo szczerze mówiąc jak widzę te okładki to mnie złość bierze. Można się domysleć co zawierają- wałkują życie Jacksona i rozkminiają kontrowersje. A moim skromnym zdaniem powinni z szacunkiem napisać - żegnaj Michael i tyle.

wrzos09

Mało tego, że rozkminiają kontrowersję, to jeszcze wstawiają swoje iście obiektywne komentarze. Sami znawcy! Każdy z nich jest psychologiem i recenzentem czyjegoś życia, a jak nie to na siłę stara się nim być...tandeta jednym słowem.

TereNia123

Teraz wszystkie będą, dokładnie jak i powstaną filmy i książki o Michaelu... zaczną zarabiać na jego śmierci pijawy jedne. Chociaż co ja się dziwię... teraz każdy zarabia na czyjejś śmierci.

Dziewczynka_bez_zapalek

Jestem fanka Michaela i dlatego napisalam ten temat bo chce miec wszystko co o nim piszą, nie zależnie od tego czy to jest dobre czy złe. Nic dziwnego, że o nim piszą jak był taki sławny....

TereNia123

Więc znacie jeszcze jakieś gazety z udziałem Michaela Jacksona oprócz tych co już są wymienione powyżej??

TereNia123

Nie piszę przecież tylko o gazetach... piszę o książkach i filmach. Zresztą, co do gazet... teraz każda ma jakąś wzmiankę o Michaelu... nie możesz po prostu iść do kiosku i pooglądać? Co z tego, że ktoś Ci napisze, że w tej gazecie jest artykuł o Michaelu, skoro jutro już tej gazety nie będzie, bo będzie nowe wydanie, z nową, świeższą datą.