...dzisiaj mamy Timberlake'a
Wniosek? Dzisiejsze czasy, panocki są gówno pod względem muzycznym warte! Ot co!
Pieniążki zjadły prawdziwy artyzm.. tak czy nie?
Michael Jackson byl Krolem Popu, osiagnal poziom, ktory dla wiekszosci 'gwiazdeczek' jest nie do zdobycia, ja stawiam go obok Elvisa Presleya, moim zdaniem obydwaj byli/sa wielcy.
A co do TimberLeJkA to nawet nie zart, dzisiejsza muzyka dla mas to po prostu chlam. Pink Floyd Ponad Wszystko!! :)
ja cenie i stawiam go wyzej niz Elvisa dla mnie to jest niedoscigniony ideal i byc moze on wruci nie wiem czy to prawda ale czytałem gdzies na necie ze ma wydac nowa plyte w 2007
Michael proszę ja Ciebie chce nagrywać album z "ikoną rapu" 50 centem.......... toż to istna autoprofanacja!.. co to się dzieje na tym świecie, ludzie..
Ludziom zdolnym odbija często amba...
Taka Vilaska (ogólnie kopnięta i głupia jak but) ale obdarzona fenomenalnym, niepowtarzalnym głosem i talentem. Talent jeden na miliony i co? Wiecie z kim śpiewała??? Otóż ta niewiasta zaśpiewała z kretynem, którego głos, talent i umuzykalnienie są gorsze, niż każdego pijoka z ławeczki w parku. Z gościem, któy nie śpiewa, tylko charczy, z gościem, który jest obleśnym, ohydnym, pozbawionym głosu i talentu chamem, prostakiem, debilem...
Uwaga- zaśpiewała z Michasiem Wiśniewskim...
jakieś pytania, czy spuszczamy zasłonę miłosierdzia nad tym faktem?
Dodam, że Vilaska mogła osiągnąć absolutny MAX, gdyby jej nie padło na mózg jak Bardotce...
Nie lubię jej, no i baba nie mająca pojęcia o zwierzętach zaczęła się bawić w św.Franciszka...
Kurna olek, koty zjadły szczury, potem koty zostały zżarte przez psy, potem duże psy żżarły małe psy i kozy...No i rozmnażanie się na potęgę, pluz brud, smród, dziadostwo...
Baba, która nie miała pojęcia o branży wzięła się za coś o czym nie ma bladego pojęcia...Równie dobrze można jej było powierzyć elektrownię atomową albo oddział noworodków (kilkuset), albo chorych na trąd...
Babsko do tego zostało same, bo nikt nie chciał pracować u kopniętej Naomi, która słyszy głosy, ma zmiany nastrojów, świruje pawiana, ma wyskoki i pomiata wszystkim co się rusza...
No i babę przeflancowali do Tworek jak Dyzma Żorża ;-)
A miała tylko śpiewać, cholera..............bo to umiała, a schronisko ja sam bym jej poprowadził, byleby siedziała w Vegas ;-)
Witajcie,
mam 15 lat i uważam, że Timberlake, jest w porządku... ma kilka fajnych piosenek i głos podobny do Michaela.
Ale jak się przypatrzycie, większość dzisiejszych "gwiazdeczek" uczy się od prawdziwych gwiazd takich jak Mike, Elvis, Beatels'i. Ogólnie nie przepadam za "nowoczesną" muzyką...wszysktie piosenki są podobne. techno wogóle nie trawię.
Takie osoby jak Michael Jackson, Elvis Presley będą żyć wiecznie, a takie 50 centy, eminemy za 100-200 lat nikt nie będzie pamiętał, że ktoś taki kiedyś istniał... to co się dzieje z dzisiejszą muzyką...tragedia
Michael...God bless you.