Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

niedawno był na 90, więc skoczył o 85 miejsc do góry. No i oczywiście po trzech dniach znalazł się w czołówce światowych aktorów ;) no nieźle

Mnih

No wiesz, tak jest zawsze.Jak dla mnie od początku, a nie po śmierci powinien być naprawdę wysoko na tej całej liście.No,ale to tylko Filmweb.Niech zmienia się to jego miejsce,to normalne.
Mam tylko nadzieję, że te oceny wystawiają ludzie, którzy odróżniają jeden utwór Michaela od drugiego:-/

Ekranizacja

No właśnie nie sądzę :/
Dla zrównoważenia inni zaczną wystawiać 1.

To śmieszna sprawa, bo Jacko był na tyle sławny, że już dawno ten kto chciał mógł go ocenić. Internet świetnie pokazuje owczy pęd. Ktoś pewnie już pisze na ten temat prace doktorską :)

Jorjan

No właśnie to jest dziwne, bo na Filmwebie powinno się oceniać jego zdolności "filmowe", a nie muzykę. Filmweb to portal o filmie, a nie o muzyce. Jak wyprzedzi Johnny'ego Depp'a to się wkurzę!
No, ale wracając do meritum - wątpię by połowa(jak nie większość) oceniających widziała jakiś jego film - ja nie widziałem i nie oceniam^^

DiDayeN

Jako dziecko jeszcze oglądałam go w roli stracha na wróble w nowoczesnej wersji Dorotki z Oz. Był na swój sposób uroczy :)

Mnih

I niedobrze właśnie

Mnih

ludzie dają 10 bo czują że w ten sposób jakoś oddają mu cześć :D lub dadzą [*] na forum co niby dodaje powagi sytuacji,
umarł więc powinien dostać 10 i [*] ale czy się nim interesowałem przez ost 5 lat... no nie...
W sumie takie portale najlepiej pokazują jakim człowiek jest pasożytem :D nie zajmie się tym do czego strona służy ale zacznie ją zmieniać nigdy na lepsze.. o nie... tłum nie zmienia nigdy niczego na lepsze.. nasza-klasa początek obiecujący skończyło się na tym co każdy widzi na nasi-znajomi, na filmwebie wystarczy być przeciętnym aktorem żeby po śmierci być w top 10 (faktycznie role trupa zagrał perfekcyjnie 10/10)
A na portalach społecznościowych wystarczy jeden troll żeby wywołać burzę poglądów, wierzeń, opinii oraz udowodnić że ja mam rację inni nie :D

Takie rzeczy wcześniej odbywały się chyba tylko w polityce na taką skale :D teraz dzięki nowemu bogowi czyli Internetowi mogę wyzywać dozwoli kolesia którego na oczy nie zobaczę i nawet nie wiem czy to człowiek :D

----

Internet ma swoje przykazania które są na tyle skonstruowane że mam w wirtualny jeszcze bardziej posrany świat niż w rzeczywistości.. ale gdzie minusy tam i plusy :D

nie dajcie się zwariować, nie traktujcie internetu jako drogi dla życia ale jako szkołę przetrwania dla waszej inteligencji i rozumowania...

intern

,,nie dajcie się zwariować, nie traktujcie internetu jako drogi dla życia ale jako szkołę przetrwania dla waszej inteligencji i rozumowania...''
święte słowa

Mnih

Ja rozumiem, że Michael był genialnym (a może i nawet to za mało powiedziane) piosenkarzem oraz tancerzem, ale czy był tak świetnym a chociaż dobrym aktorem, no nie wiem. Jako nowośc na liście jest bardzo wysoko. Czy obiektywnie?

Black_Dalia

Bardzo nieobiektywnie. Owczy pęd. Na jedno - to przykre. Bo ten pęd mógł być przed a nie po śmierci. Tyle, że nie byłby owczy i byłby mniejszy.
Dla mnie to hipokryzja troszeczkę

EM_DE_KE_AS

myślę, że w najbliższym czasie wbije się do top 10 aktorów...

Mnih

Rzeczywiście.
Warto odnotować to taki skok w "top 100 aktorzy".
Nikt w historii filmwebu nie zanotował takiego awansu.
Ten fakt świadczy o jego wielkości.
Szkoda że naprawdę docenia się go po śmierci.

!!!WSZYSTKIE WIELKIE SŁOWA SĄ ZA MAŁE NA MICHAELA JACKSONA!!!

Mnih

Tego się boję. Zmienię ocenę wtedy choć to i tak nie da nic