Właśnie... dla mnie Michael jest po prostu zajebisty! Te jego ruchy, i głos... jest jedną z największych gwiazd, na których piosenkach się wychowałam. Szkoda tylko, że tak się zniszczył, i że mało teraz o nim słychać. Czasami jak gdzieś zobaczę w gazecie jego zdjęcie to nie mogę uwierzyc co ten człowiek ze sobą zrobił...
Nie tyle on sam siebie zniszczył, co media.
Te same media ktore pozwolily mu wyjsc na sam szczyt - zmiażdżyły go.
A co do operacji plastycznych - jego sprawa...zreszta, wiekszosc gwiazd jest po operacjach...
Dla mnie nadal jest jednym z najwspanialszych ludzi na swiecie :D
Pozdrawiam
Dla mnie Michael nigdy nie zniknie.Ponieważ on utkwił głęboko w moim serduszku i tak szybko z niego nie wyjdzie:):):)
Zapraszam na forum o Michaelu Jacksonie www.kingofpop.fora.pla zalogujcie sie i podyskutujemy o Michaelu:)
To nie Michaela wina, ze wyglada jak wyglada. Nie rozumiem, dlaczego ludzie na okraglo oskarzaja go o to, ze sam z siebie zrobil jakiegos potwora.
Michaela życie prywatne to jego sprawa,może pora żeby ludzie go zaczęli oceniać za dokonania muzyczne,bo niedługo jak ktoś będzie mówił o Jacksonie
to tylko że to ten co się operował 30 razy,a nie że to ten WIELKI człowiek,Król muzyki Pop.
Lizzie bo zrobił z siebie potwora. Po co mu były te operacje plastyczne ? Gdyby nie one, byłby obecnie Aniołem. Ale i tak go kocham :)
W ogóle wiesz czemu robił te operacje? Bo chyba nie, chciałbyś/abyś mieć na ciele białe play i wyglądać jak lampart? ;/
Butryk, nie chodziło mi o zmianę skóry.... kretynie. Może mi jeszcze powiesz, że z ustami i nosem nic nie robił? O te operacje mi chodziło. Wiem, że musiał zmienić kolor i zrobiłabym to samo na jego miejscu.
Jakim prawem mnie obrażasz? :) A chciałabyś być biała i miec murzyńskie usta i nos? Wiesz jakbyś wyglądała?
Najwazniejsze że jest genialnym muzykiem.
Szkoda że tak dużo stracił przez te operacje i skandale,gdyby nie to byłby teraz na szczycie zaraz przed nieśmiertalną Madonną(za którą nie przepadam).
Tak poza tym to też mi się wydaje że opcja 1 jest bardzo prawdopodobna,w końcu jego ojciec spieprzył mu dzieciństwo:(