Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

to ze to szok nie musze powtarzac...dzien mam zepsuty do konca i na maxa, nie moge sie pozbierać po tej wiadomosci... ale, co sie dzieje ze swiatem? Od jakich 2,3 lat zauwazylem ze wielcy zaczynaja z niego odchodzic..muzycy, aktorzy, reżyserzy, jacys wielcy politycy czy działace, pisarze itp.. najgorsze ze tych wielkich nie ma kto juz zastapic i swiat zaczyna isc w strone niczego. pisze to z lekko rozdygotanymi rękoma i wiem ze troche bez sensu ale moze ktos mnie zrozumie ;)

tak czy siak - zawzse pisze na tym portalu...ale dzis musze, chwila szczegolna.

i....R.I.P M.J

sultan_of_swing47

rozumiem, też odniosłam takie wrażenie, teraz świat do końca zapełni się tępą komerchą przy zerowym artyźmie, taki artystyczny armagedon
(a wczoraj podięłam decyzję, żeby specjalnie pojechać do Londynu na koncert Michaela, byłam taka podekscytowana, że moje marzenie się spełni...)
no nie mogę, rozkleiłam się.....

ewa2555

,,(a wczoraj podięłam decyzję, żeby specjalnie pojechać do Londynu na koncert Michaela, byłam taka podekscytowana, że moje marzenie się spełni...) "

to musi boleć...

podobno jackson z choreografami opracował nowy krok taneczny, ktory mial zdetronizowac moonwalka..czy tak by bylo? a moze by wydał nową plyte- bestseller? tego sie neistety niedowiemy. ale i tak zrobil wiecej niz nawet kilkunastu artystow razem wzietych. jego rekordy są ciezkie do pobicia.

sultan_of_swing47

pewnie, że boli, jako dziecko byłam nim zafascynowana, a kiedy usłyszałam w radiu, że będą koncerty pomyślałam, że to szansa na zrealizowanie dawnego marzenia
nawet teraz zdarza mi się wejść na you tuba i powspominać Michaela
eh...

ewa2555

Ja tak miałem z zespołem Queen. Do dzisiaj żałuję, że już nigdy nie pójdę na koncert.

użytkownik usunięty
sultan_of_swing47

Król, król i jeszcze raz król!!!
Ile ja bym oddała żeby być na jego koncercie, niestety moje marzenie się nie spełni... ;((( informacja o jego śmierci do mnie na razie nie dotarła, to wielka strata dla świata, dla wszystkich jego fanów, mi.n. dla mnie ;(((

[*][*][*]

sultan_of_swing47

Queen, Freddie, nawet mi nie przypominaj, ale wiesz kiedy zaczęłam kochać Queen już wiedziałam, że nie ma szans by pójść na koncert, bo Freddie już nie żył (za to byłam na koncercie Briana Maya by choć w części zobaczyć - usłyszeć legendę)z Jacksonem to co innego - była szansa, był człowiek:((

sultan_of_swing47

tak jest są media i media. te drugie to jedna wielka komercha i to sie poglebi. komera niszczy ludzi i takich wrazliwcow jak Michu. zagadzam sie. trzeba probowac to zmieniac. i jak ktos idzie na dziennikarstwo to mam nadzieje nie po to zeby gnoic ludzi. mam nadzieje ze moje marzenie o byciu dziennikarzu ktory niesie pomoc sie spelni.

malpolud22

od rana by uczcic jego pamieć slucham jego plyt... moze taki maly pogrzeb od fanow. aktualnie "beat it".

nigdy nie przezywalem tak smierci zadnego z artystow...baa, nigdy nie przezywalem smierci artysty. Smierc R.Wrighta mnie wzruszyła ale Jacksona scieła z nóg.

sultan_of_swing47

http://www.youtube.com/watch?v=5_n7cftdkl0

aż się serce kraja...

ewa2555

Jest jedna rzecz, która w tej chwili boli mnie bardziej niż śmierć Michaela - pojawiające się w sieci komentarze typu,,kim on był, tylko śmieciem, był zerem, pedofilem''...nie chcę ich oglądać, wysłuchiwać,odpowiadać na nie. Chcę żeby ich nie było;-(((

Ekranizacja

to są biedni ludzie w mniejszosci ktorzy albo nie lubia jego muzyki albo jej nie znają, wiedząc o M.J tyle ile uslyszeli przy sniadaniu np ze rozpoczał sie nowy proces o molestowanie (ktorego notabene nie udowodnili mu. dzieki media, musicie zawsze kazdego zniszczyć). Popatrz ile milionow albo nawet miliardów (no bo te 750 mln to tylko oryginały) ludzi go kochało/kocha i szanuje. Inne kacapy ktore pisza pod jego adresem obelgi to malutki procent. Nie wiedza co tracą. Nie zwracam na nich uwagi. M.J zjada wszystkich innych artystow na sniadanie i to jest najważniejsze ;)

sultan_of_swing47

tej nocy oglądałem CNN i cały się trzęsłem a potem nie mogłem zasnąć

sultan_of_swing47

no tak, chociarz dzisiaj mogliby sobie oszczędzić tych komentarzy choćby z szacunku dla życia i śmierci, ale nie ma co liczyć na ich poczucie przyzwoitości...