Zauważyliście, że w dwóch serialach odgrywał kogoś o nazwisku DiNozzo??? Chodzi oczywiście o JAG i o Agenci NCIS:) Poza tym to świetny aktor, bardzo go lubię. Kiedy oglądałam Czarodziejki, to wiedziałam, że skądś go znam:) A tu okazuje się, że grał w Agentach NCIS. Oczywiste, ale nie mogłam sobie przypomnieć:)
Pozdrawiam:)
A dlaczego miałby grać osobę o innym nazwisku, kiedy w obu serialach (które są ze sobą związane) to ten sam bohater?
Dlaczego wyczuwam nutkę ironii w powyższej wypowiedzi???
P.S. Nie odpowiadajcie. To pytanie retoryczne...
Pytaniem retorycznym byłoby: "Czyżbym wyczuwała nutkę ironii w powyższej wypowiedzi?"
Twoje pytanie nie jest retoryczne, więc śmiało mogę odpowiedzieć - ponieważ to jest ironia!
Nie rozumiem zupełnie Twojej złośliwości! Poza tym nie za bardzo wiem, jaki masz cel w dogadywaniu mi... Jeśli masz jakiś porządny argument, to słucham, w przeciwnym razie nawet nie trudź się, by odpisywać...
Pozdrawiam
To ona zaczęła na mnie najeżdżać, a nie ja na nią... To, że zwróciłam uwagę Tobie nie miało nic wspólnego z nią.
A nie wpadłaś na to, że nie miałaś racji naskakując na The Devil???
Nie wszyscy oglądają JAG i Agenci NCIS... Poza tym, widzę, że świetnie się bawisz odpisując na każdego posta, co więcej obserwujesz go. Więc nie pisz, że nie mam się po co trudzić i pisać, bo i tak odpiszesz...
Szkoda, że Zakład dla psychicznie chorych spłonął. Powinni Cię w nim zamknąć...
zal mi cię! Skonczyly ci sie argumenty wiec zaczynasz obrazac chyba komu innemu przydalby sie ten szpital poza tym twoj wywod 'wiec nie pisz...' jest bez sensu - przeczytaj jesze raz moze zauwazysz dlaczego
w zwiazanych jest napisane ze te seriale sie ze soba lacza
Czyżby Kasiunia zaczęła się mnie bać i wezwała na pomoc swojego kumpla z Filmwebu??? Czy to znaczy, że teraz ja mam się bać??? Już się trzęsę...:)
Pozdrawiam
Jak zwał tak zwał:)
Sama się sobie dziwię, że nie powiedziałam Ci tego samego wcześniej...:)
Pozdrawiam:) 3maj się:)
hmm... nie to żebym narzekała, a jednak...
może rozpiszecie się na temat bliższy Michaela Weatherly'ego ?
Pozdrawiam :]
no, popieram. zastanawiam się, czemu ludzie z Filmwebu tak często się żrą na forum (nie mówię tylko o was, ale ogólnie). To, że ktoś rzuci jakąś drobną uwagę, nie oznacza, że trzeba się od razu tak bulwersować i obrażać nawzajem.
Myślę, że Michael jest super aktorem. Nie widziałam JAG, ale chyba obejrzę, skoro jest tam Tony, bo go uwielbiam w NCIS - jego teksty mnie czasem rozwalają :)
Pozdrawiam :)
Też go lubię, szczególnie w odcinkach, kiedy jest wykluczony z zespołu i Abbey za nim tęskni i odlicza dni do jego powrotu ;P
A na forach ludzie się żrą, bo zawsze łatwiej komuś dogadać pisząc to niż mówiąc. Założę się, że większość z udzielających się tutaj nie byłaby w stanie w oczy powiedzieć nawet połowy z tego, co tu tak dumnie wypisuje.