Michael WeatherlyI

Michael Manning Weatherly Jr.

7,9
1 078 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Weatherly

WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zajrzałam tutaj dziś przypadkowo i patrząc na datę urodzenia Michaela wychodzi na to, że dziś ma swoje święto - kończy 38 lat! Więc z tej okazji wypadałoby złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:-) To czego można mu życzyć??? hmmm....Przede wszystkim SZCZĘŚCIA zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym. Może zobaczymy jeszcze Cię w jakiejś większej produkcji kinowej? Super gra rolę jako agent Anthony DiNozzo. Umie się wczuć itd. Pokazuje tu swoje wysokie talenty. Przejdźmy do dalszego składania życzeń:-) Powiem teraz krótko (chociaż i tak pewnie na darmo to piszę, bo Michael tego nie przeczyta, a nikt tu też prawie nie zagląda, ale napiszę - ważne pamięć JEST).
Baaardzo dużo zdrowia(to chyba najważniejsze!), szczęścia(jak mówiłam;P), pomyślności i przede wszystkim baaaaaardzo, baaaaaaaaaardzo dużo MIŁOŚCI... Ciepła rodzinnego, spełnienia się życiowo, abyś potem nie musiał czegoś żałować. Abyś był spełnionym, szczęśliwym facetem... To tyle:-) Może ktoś się dołączy do tych życzeń??? Nie ma teraz żywej duszy... Szkoda... Serdecznie pozdrawiam i przesyłam moc, gorących, wirtualnych buziaków WAM kochani i NASZEMU solenizantowi...