No i co z tego, ze gra w telenovelach? Jest bardzo dobrym aktorem. A co chcielibyście, aby na pierwszym miejscu był jakiś Brad Pitt, czy kto inny tego typu? Tamci są już dawno przereklamowani. Michel Brown to nowa gwiazda, która właśnie zdobywa sławę...
ktoś chciał 1 ? - ależ już się robi ;)
a teraz do "ludzi" co oddają mu wysokie oceny - współczuje wam i jest mi was żal.
bo to jest ranking aktorów, a on nie jest nim nawet w połowie !
jaq by chcial zdobyc slawe to by w telenowelach nie wystepowal bo to psuje reputacje
ja mu dalam 1 i jestem z siebie dumna przeciez on nikim nie jest brada pitta też nie lubie ale on przynajmniej zasluguje na to pierwsze miejsce a ten zagral w zaledwie kilku filmach (lub serialach) i juz na piewszym miejscu przeciez to jest po prostu zenujące
tonksik... zgadzam sie z toba. co aktor ktory gra tylko w telenowelach moze robic w czolowce najlepszych aktorow!!!!!!!!!!!moja ocena 1!!!!
Łał, porównuj Brada Pitta do tego ścierwa, a daleko nie zajdziesz. Pitt jest dobrym aktorem, czy to się kumuś podoba, czy nie, a ten wasz laluś z telenowelki zawsze będzie lalusiem z telenowelki. I gdzie on jest gwiazdą? I jaką sławę zdobywa? Na pewno jest sławny wśród fanek tasiemców i tyle, też mi sława.
Ode mnie dostał już 1. I chyba nie tylko ode mnie.
I co z tego że Michel gra w telenowelach? Od czegoś trzeba zacząć. A po za tym nie urodził się w stanach ani tam nie mieszka wiec jest mu o wiele ciezej zrobic kariere. Kino w ameryce południowej nie jest az tak rozwiniete jak w USA. A po za tym moze on gra w telenowelach bo lubi? Moze nie marzy zeby zostać tak bardzo slawny jak Brad Pitt? i wogole co wam przeszkadzają telenowele? nie lubicie ich, to ich nie oglądajcie ani nie wchodzce na ich stronki!