Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
32 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

wiecznie bohaterka 2-planu . Ubogi warsztat , raczej rzemieślniczka niż artystka

krzyzak87

OMG ,znów ten przychlast i jego patetyczne wypowiedzi,no comment ;/

krzyzak87

krzyzak, weź wyluzuj co? jak chcesz dyskutować, to dyskutuj. kultura byle jaka ale obowiązuje. Jasne?

Shia_Yu

odwalcie się ode mnie ja przynajmniej nie mam takich mongolskich rysów twarzy jak michelle rodriquez

krzyzak87

Chyba jednak masz -_^

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
klaczek20

ja tam ją lubię :D Jest w Sea shepherd ^^

krzyzak87

mongolskie rysy twarzy? albo jesteś ślepy, albo masz jakieś kompleksy

krzyzak87

Jeżeli uważasz Michelle Rodriguez za brzydką kobietę to najwyraźniej masz problemy z kobietami hahahaha

Od zawsze ją lubię i uważam ją za najlepszą aktorkę filmów akcji xD

Pozdro dla wszystkich fanów :]

nielegalna_xD

Mało powiedziane ona jest zajebistą kobietą - dla mnie ona jest ucieleśnieniem seksu i piękna, a potwierdza to chociażby twój avatar.

tomucho77

Masz 100% racji xD

użytkownik usunięty
Krzyrzak69

zawsze gra jakies pyskate wkurzajace postacie, strasznie mnie denerwuje na ekranie, mam nadzieje ze kiedys w filmie dostanie w ryj z liscia.. ale bede sie cieszyl

z tego zaczyna się robić jakieś forum dla idiotów. może jakieś zdroworozsądkowe argumenty znalazłbyś? ,, w ryj z liścia''? ile ty masz dziecko lat?

użytkownik usunięty
Shia_Yu

nie musze nic argumentowac, po prostu napisalem o wlasnych subiektywnych odczuciach dotyczacych granych przez nie postaci, nie napisalem ze jest zla aktorka tylko ze nie znosze tej zdziry na ekranie, wnerwia mnie i tyle..(byc moze prywatnie jest wspaniala osoba, kto wie, nie znam jej osobiscie, oceniam tylko to co widze na ekranie).. a jesli chodzi o jej aktorstwo to srednio na jeza

dobra, ale wypada powiedzieć, dlaczego nazywasz ją zdzirą, dlaczego cię wnerwia itp. takie nieuzasadnione wypowiedzi nie są fajne dla kogoś, kto ją lubi na scenie. : /

krzyzak87

Bardziej "przywalonym "od cb to już nikt nie może być.

Shia_Yu

Hahaha, ale z niektórych można mieć serio niezły ubaw! No nie wytrzymam zaraz. Ściana jak nic!

Klaczek, Shia_Yu: dajcie sobie spokój. Nie ma sensu. ;) Niech se pogada, jak lubi.

MRodIsHot

Prościej można tak : http://www.flickr.com/photos/h_u_p/2633034675/

klaczek20

O widzisz, też ładnie. Można i tak. ;)

Krzyrzak69

słuchaj - to, że jej nie lubisz, albo, że Ci się nie podoba, nie oznacza, że jest marną aktorką.
Bo moim zdaniem ( i tu podkreślam MOIM ZDANIEM ) Michelle jest świetną aktorką. Może ma podobne role, ale najważniejsze jest to, że się w nich odnajduje. A jeśli uważasz, że Megan Fox jest o niebo od niej lepsza.. wybacz, nie skomentuję. Wystarczy porównać sobie filmografię i opinię. Bo Megan owszem, jest ładna, przyznaję, ale nie prezentuje żadnych specjalnych umiejętności aktorskich.

noelle-

Zgadzam się w 100 %. Hmm... mam nadzieję, że nie ma wielu takich jak krzyżak, bo nie jestem pewna, czy to zniosę.
Czekam na kolejny film z Michelle

Shia_Yu

ja jestem ciekawa Maczety, premiera ma być 26.11.
Wybiera się ktoś?

krzyzak87

tymi odzywkami dowodzisz jedynie, że jesteś niedorobionym gówniarzem. Ludzie posiadający trochę rozumu, potrafią wyrazić swoje zdanie w normalny sposób, a nie drzeć mordy jak obdzierana ze skóry świnia. Najwyraźniej Twoi rodzice zrobili jakiś błąd w wychowywaniu Cię, bo z tego jak piszesz wyraźnie widać, że masz nie równo pod sufitem. I lepiej zajmij się ubóstwianiem swojej Megan i odwal się od Michelle.

krzyzak87

Tak, tak, wszyscy znają już Twoją opinię, Michelle jest głupia itp. Też się Cieszę.

Przestań mnie denerwować.

Wracając do Michelle, to moim zdaniem postacie które do tej pory grała były świetne, z charakterem i nie sądzę, żebyś tak na prawdę jej nie lubił. xD

Shia_Yu

Szczerze to mi osobiście już się znudziły te role "twardej dziewczyny" grane przez Michelle,niedawno Macheta,teraz wyszły trailery Battle in LA .Chciałbym ją zobaczyć jak gra normalną dziewczynę,żonę,matkę i czekam na Tropico de sangre.

klaczek20

w końcu gadasz z sensem, ona jest bardzo ładna, ale w tych ciągłych męskich rolach staje sie odstręczająca i aseksualna

Shia_Yu

Kolejny film o żołnierzu w spódnicy...kolejny słaby, słabo zagrany...

rock1979

,,Żołnierz w spódnicy'' to moim zdaniem przesada. Nie podoba Ci się, to że w swoich rolach Michelle ma charakter?

Krzyrzak69

gdzie sie nie wejdzie to zawsze znajdzie się jakiś narzekający kretyn z ambicjami astronauty - narzeka i narzeka jaka to ona jest brzydka i jaką jest kiepską aktorką - człowieku kim ty jesteś i kto ci dał prawo do takich ocen - zachowaj je dla siebie i schowaj se je głęboko w dupala

tomucho77

Konstytucja daje mu prawo do wypowiadania się choćby na temat czyichś umiejętności aktorskich a Ty, zdaje się, nie potrafisz tego prawa uszanować. Mało tego używasz w swojej wypowiedzi wyzwisk, co dobitnie potwierdza jej niski poziom.

Popieram opinię o aktorce 2 planu - niestety oglądając ją, ciągle widzę tę samą postać.

chryssalid

Zapewne zgodzisz się(lub nie) zemną że trolle zwykle w necie nie mają prawa głosu (teoretycznie),nikt ich nie chce słuchać a taką osobą jest/był autor tego dennego tematu.
Wypowiedź tomucho77 jest jak najbardziej na miejsc.

chryssalid

zgadza się ma do tego prawo ale ten temat i niektóre wpisy uwłaczają człowieczeństwu i godności kobiet i choćby były one pasztetami to należy te opinie wygłaszać w sposób nie ubliżający im - a tutaj jak jest ->>> żałosna aktorka / babochłop to jest przykład demokracji i chamstwa jakim przesycony jest nasz naród

Krzyrzak69

Charakterystyką niedorobionych mężczyżn jest nazywanie kobiet s ukami bo są ładne, zwracanie uwagi tylko i wyłącznie na cycki i pośladki (tak jak to by było jedynym wyznacznikiem kobiecej urody), oraz wyzywanie ich od babochłopów i pasztetów gdy mają małe piersi i twarz która nie odpowiada ich chorym gustom. Przecież każdy mądry człowiek wie że do do tv na prezenterki, do filmu na aktorki i na modelki nie idą lub nie wybierają brzydkich kobiet (co nie jest ich winą). A co na to niedorobiony facet mówi: na ładną aktorkę wyrzuca kubeł łajna bo nie odpowiada mu ona a czemu tak jest - dlatego bo takowi faceci mają wybujałe ego wypaczony gust i więcęj chamstwa niż rozumu.

tomucho77

Ciiiiiiiiiiii ,nie ruszaj gówna bo znów zacznie śmierdzieć.................

klaczek20

Jeśli nadal nie oglądałaś/eś Tropico de sangre jest dostępne w necie online ale bez polskich napisów, ewentualnie jest też na różnych forach do ściągnięcia już z napisami (chyba) a jeśli nie to i tak nie powinno być problemu z ich ściągnięciem. Michelle jest świetna w roli Minervy, świetny film polecam bardzo.
Pozdrawiam

Krzyrzak69

Ja lubię tę aktorkę, bardziej mnie drażni jednak to, że praktycznie ma rolę na jedno kopyto:) Jeszcze nie widziałam jej w roli KOBIETY o cechach KOBIECYCH:) żeby było masło maślane:) Chodzi o to, ze wiele ról ma bardzo męskich Resident Evil, Avatar, Szybko i wściekle. Znacznie wyróżniała się od pozostałych amatorek lubiących samochody. Ale w tym jest naprawdę bardzo dobra i za to ją lubię:)

Lanthea

Widziałem scenkę w Tropico de sangre gdzie Michelle(jej postać) była ubrana w suknie ślubną,w życiu nie widziałem tak ślicznej kobiety.Poza tym dość marne filmy Rasa i Control to filmy w których gra "kobietę o cechach kobiety".

klaczek20

oo to sobie obejrzę!!^^