Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
32 259 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

wiecznie bohaterka 2-planu . Ubogi warsztat , raczej rzemieślniczka niż artystka

Krzyrzak69

Krzyżak zamknij pysk buraku ciekawe co byś zrobił gdyby ci Michelle wywaliła fokę czy też wtedy powiedział byś idź przecz chłopico bohaterko 2-go planu, beztalenciu ty jeden.

Zapewne śpiewał bys wtedy inną śpiewką - śpiewką taką jaką ci kazała grać jej foka - och jakaś tyś jest piękna w swojej charakterystycznej urodzie a twoje aktorstwo jest jedyne w swoim rodzaju...

Ja osobiście uważam ją za niezwykle piękną i zgrabną kobietę i pochlastał bym się dla niej w zamian za chwilę spędzoną z nią.

tomucho77

pst... jego już tu dawno nie ma .........

klaczek20

:D:D
Obrońca uciśnionych, który wszystkim mówi, że obrażają poniżej jakiegoś poziomu a sam na dzień dobry mówi "wypiertalaj":D Cóż za hipokryzja!

platyna_2

O mnie mówisz ?Co ja takiego powiedziałem ?

klaczek20

Nie o mnie pst. nie drażnij platyny ona nie cierpi plebsu...

tomucho77

Tomucho z calej sympatii do Ciebie, ale ta kobita jest paskudna, wystarczy spojrzec na nia w RE- byc moze gdzie indziej wyglada lepiej ale gdy zobaczylam ja w residencie to po prostu nie moglam na nia patrzec.. straszna... ;|

krolowa_sniegu_2

Z całym szacunkiem moja droga ta kobieta mi się podoba i nie wciskaj mi tu ciemnoty - powiadam ci że każdy ma inny gust.

tomucho77

noo wyrazilam tylko swoje zdanie. :)

Krzyrzak69

Jest piękną kobietą, nie ma co gadać. Jestem przekonana, że Tobie też się cholernie podoba a bluzgasz ją tylko dlatego, żeby pokłócić się z kimś na forum. Ludzie, trzymajcie klasę, proszę i tak jak ja od teraz nie piszcie na tym forum.!

Shia_Yu

zbluzgalam ja bo napisalam, ze mi sie nie podoba i nie moge na nia patrzec? Proponuje zastanawiac sie nad slowami ktorych znaczenia zdajesz sie nie rozumiec... Po co mam sie z kims klocic na forum ? Na prawde sadzisz, ze nie mam nic leszego do roboty? Po to masz na filmwebie opcje zakladnia tematow i dodawania postow by wyrazac swoje zdanie, chyba, ze sluzy ona do czegos innego... ?

krolowa_sniegu_2

krolowa_sniegu_2 , nie pisałam tego do Ciebie czy o Tobie, to po pierwsze. A po drugie, oczywiście - wskazane jest wyrażanie swojego zdania ale krzyrzak przegiął, wyrażając się co najmniej wulgarnie o aktorce. W każdym razie, rozmowa na tym forum przestała mnie interesować. Dziękuję i życzę miłych konwersacji.

Shia_Yu

okej, moj blad, sory.

Krzyrzak69

Dla mnie jest bardzo dobra.