Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
31 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

Czemu nie lubicie pięknych, silnych kobiet? Kompleksy?

klaczek20

A nauczysz mnie tego szydełkowania ?

tomucho77

Hmmm, czemu nie ;-)

klaczek20

Czekam na adres ? gorzałę walisz ?

tomucho77

Staram się ograniczać ;) ,alkohol twój wróg......

klaczek20

Chodziło mi o dobre trunki np. ta ... http://pl.wikipedia.org/wiki/Stolichnaya

Sztuczny_rarytas

Ja chętnie bym ją przygarnął... Laska jak marzenie.

ziomalesko

Zgadza się Michelle to kwintesencja kobiecości ...

Ja pier*olę jakże ona jest piękna w tej scenie na plaży ...

http://www.youtube.com/watch?v=t1JsC1ur2X8

tomucho77

Naprawdę dobrze to ująłeś!!! :)
Ogólnie mamy podobny gust jeśli chodzi o aktorki. Widziałem kilka trafnych komentów w dyskusjach o kilku aktorkach...

ziomalesko

Ustaw się w kolejce .............. ;)

klaczek20

Boję się, że się nie doczekam.... :)

ziomalesko

Spokojnie,będziesz chyba zaraz za mną :)

klaczek20

Ale musisz mieć cały czas w gotowości swojego pytonga bo niewiadomo kiedy Michelle się zjawi.

tomucho77

Oj Tomuś,Tomuś,a ja uważałem cie za trochę mądrzejszego ;/

klaczek20

To pożartować mój drogi klaczku nie można.

klaczek20

Klaczek jest pierwszy w kolejce już wyjął swojego pytonga, ja jestem drugi a ty trzeci ziomalesko.

tomucho77

haha! Zmiażdżyłeś mi system tą wypowiedzią....
BTW: przy najbliższej okazji, gdy będę raczył się mocniejszym trunkiem, wzniosę toast za zdrowie wszystkich "wielbicieli" Tuska i Palikota.

ziomalesko

Nie wspominaj mi tu o tych sprzedajnych ścierwach bo mi się na wymiociny zbiera.

tomucho77

Lubię ich tak samo jak Ty! Szczególnie gdy tankuję ON po 5,50zł
Wracając do tematu: Wolę się ustawić w kolejce do Justyny Schneider. Przynajmniej będę miał lepiej dojechać... Nie wiem tylko czy będzie tak samo pomocna w garażu jak Rodriguez.

ziomalesko

Schneider ma lepsze melony więc myślę że będzie pomocna.

tomucho77

Tak, mógłbym sobie zjeść gdybym zgłodniał....

Sztuczny_rarytas

Temat jest o tym czemu faceci nie lubią silnych kobiet, ale ja powiem co myślę o tej Michelle Rodriguez - kojarzy mi się z takim "babochłopem"

SecondGirl

W tej scenie też ci się kojarzy z "babochłopem" ?

http://www.youtube.com/watch?v=t1JsC1ur2X8

tomucho77

Taki ma wygląd "mocnej baby" - nic na to nie poradzi :) zresztą w filmach/serial które z nią oglądałam gra rolę takich twardych, może gdyby ja ubrali, uczesali, umalowali ...

SecondGirl

Ale przyznasz że jest piękna i niezwykle podniecająca w tej scenie.

tomucho77

Nie, jak dla mnie nie jest podniecająca :)

SecondGirl

No tak zapomniałem że to Ty jesteś kwintesencją podniecenia.

SecondGirl

To twoja opinia,czy powtarzasz czyjąś ?

Co do filmiku (mimo iż pytanie nie było do mnie ) powiem że jest cholernie piękną,ale czy scena jest "podniecająca" to już kwestia indywidualna.

klaczek20

Gdyby to nie była moja opinia, napisałabym skąd ją "ściągnęłam" drogi klaczku

SecondGirl

Jakie to proste............. ;),powtarzasz tylko stereotypy ....

klaczek20

Szkoda, że masz taki kiepski gust ...

SecondGirl

Ty to powiedziałaś ;),ty pewnie masz lepszy gust co do dziewczyn .......

SecondGirl

Nie ma to jak być prawilną lesbą z dobrym gustem.

tomucho77

Oj Tomciu,Tomciu,musisz tak prosto z mostu ? ;)

klaczek20

Oj tam i co jest złego w tym że wygarnąłem jej prosto z mostu.

tomucho77

Hehe ;)

Sztuczny_rarytas

Kto jak kto. Ja tam ja kocham

Sztuczny_rarytas

Kolejna feministka, zapewne gruba, z krótkimi włosami, męskimi T-shirtami i dziewica, bo przecież faceci to zło :) Daj wszystkim filmom wyreżyserowanym przez mężczyzn jedynkę, może poczujesz się spełniona.

Vaylander

No wreszcie trollu muszę się z tobą zgodzić ... masz rację popieram ciebie.

Vaylander

Brawo, nie zgadłeś!

Sztuczny_rarytas

Ja uwazam ze prawdziwa kobieta to naturalna, inteligentna i silna kobieta, a nie te plastiki jakich teraz wszędzie pełno, wprawdzie trafi sie czasem jakis plastik, który umie samodzielnie myslec, ale zdecydowana wiekszosc to nie ma o niczym pojęcia. Rzadko ktora moja kolezanka jest zdolna do rozmowy o polityce, historii, zagadnieniach naukowych, filmach, grach komputerowych, czy książkach. Wiekszosc sie dziwi, ze ja w ogóle czytam książki :O. Tylko zakupy, imprezy, alkohol :/ Postacie, jakie gra Michelle są wg mnie bardzo kobiece, bo to wlasnie jest kobiecosc, a nie tapeta, kolorowe pazury, szpilki na ktorych sie wygląda jak jakas antylopa z połamanymi nogami, ulizane włosy itd. Mysle ze na takie plastikowe niunie lecą glownie zakompleksieni i niepewni swojej meskosci faceci oraz fetyszysci. Ogólnie nie mam nic do takich osób, ale te naturalne i myslące samodzielnie są zdecydowanie lepsze :P

TakaJedna93

No i chlopczyca chłopczycy nierówna, co innego taka Michelle, czy np. fikcyjna postać Lary Croft, a co innego jakas bezmózga dresiara.

TakaJedna93

Zgadzam się w 1000%. Sama prawda ;).

TakaJedna93

Ej,ej ,od fetyszystów to wara :D

TakaJedna93

Co do kobiet powiem jedno. O ile feminizm był dobry X czasu temu i miał za zadanie zrównać płacę z mężczyznami to o tyle dziś to jest nienawiść do mężczyzn w coraz większej ilość i w coraz młodszym pokoleniu. Ciągłe marudzenie na facetów o wszystko. Także dodał bym wszystko to co napisałas/łeś. Bo widzę że dzisiejsze młode "dziewczyny" więcej piją imprezują seksią się bardziej od facetów. Mnie zastanawia jedno: Co one chcą udowodnić i komu? Że chcą być lepsze? Od kogo?

Feminizm dziś to banda nastolatków marudzących wybrednych egoistek. A także chłopaków egoistów. Mnie zastanawia co jest powodem takiego zachowania.

Co do silnej kobiety walczącej jak facet nic nie mam jeśli nie wywyższa się ponad wszystko. Dla mnie ważny jest szacunek akceptacja drugiej osoby z pokorą czego brakuje młodszemu pokoleniu który chce tylko walki o "stołek". Walki o wszystko. Nie utwierdzam się w tym że facet to cud malina czy jest najlepszy. Ale mądrość to nie to co wiesz ale wiesz że czegoś nie wiesz.

Wiatr1000

Oho, twój bełkot można podsumować jednym zdaniem: "Dziwka to kobieta o moralności mężczyzny".

Sztuczny_rarytas

Ona jest ładna/bardzo ładna nie piękna. Czy silna to nie wiem, bo w filmie można grać kogo się zechcę. Ja ją lubię, jest jak powiedziałem ładna nic do niej nie mam za o mam do ciebie. Czemu mnie obrażasz, zrobiłem ci coś, gadasz jak by kobiety były lepsze; ja nie mówię że faceci są silniejsi/lepsi, bo to by było coś jak mówić że czarnoskóry jest gorszy.

Sztuczny_rarytas

Ja lubię piękne i silne kobiety nie lubię natomiast feministek "wojujących", które uważają że wszyscy faceci to wredni ciemiężyciele kobiet nie mający nic lepszego do roboty tylko gnojenie onych 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu przy pomocy bata garów miotły i zbyt niskich pensji w stosunku do kwalifikacji .... Wszystkie kobiety natomiast są święte bez skazy ni zmazy a wszystko złe to przez mężczyzn Amen.

TROLL1987

Gdyby nie Ewa to Adam nie zjadł by jabłka ! od samego początku mężczyźni są przez kobiety sprowadzani na manowce !

Sztuczny_rarytas

Zacznijmy od tego kim ty w ogóle jesteś?

GhostDeath

Słucham? W jakim sensie kim jestem? Mam podać imię, miejsce zamieszkania, pesel??