Mike TysonI

Michael Gerard Tyson

7,5
2 119 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Mike Tyson

Ten facet to legenda!!!! A nie tam jakiś przereklamowany Gołota co tylko z ringu przed Mikem ucieka.

PanTroll

Owszem Tyson to legenda, ale nie zgadzam się co do Twojego zdania o Gołocie, który został oszukany i nie został mistrzem świata, a powinien, sam Tyson to powiedział, tak czy siak swoje Andrew zrobił dla Polskiego boksu i legendą w Polsce jest i będzie.

anonim7

No sorry ale przegrac z Saletą to zadne osiągnięcie, Taka prawda niestety........

PanTroll

twój nick jest adekwatny do tego co piszesz, tego ci nie mogę zarzucić.

anonim7

Szkoda, że miał słabą głowę, ale wiadomo coś za coś. Walki z Bowe były świetne, Gołota miał go jak chciał, a tu cios poniżej pasa i sru. Bowe po tych walkach już w ogóle nie walczył, to coś mówi. ( nie do końca w ogóle, bo tam jakieś miał walki, ale wiadomo prestiż nikły ).

PanTroll

Miałem okazję go spotkać wczoraj na nagraniu reklamy napoju Black w ppl lot . Przyjechał busem , z dwoma ziomkami i własnym czarnym (!) kamerdynerem w smiesznym wdzianku z muszką i 3 -4 ochroniarzy. Szkoda , że nie dało rady zrobic wspolnej fotki , kolejnej szansy raczej nie przewiduję. Tak czy owak fajnie było znajdowac sie metr od takiej legendy :)

TheAmazingPudding

zazdroszcze

TheAmazingPudding

Ja również.