Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 928 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus
boniiklaid

1992-11-23 , nie jesteś zbyt spostrzegawczy/a ;P

parradox12

On/ona chyba potrafi czytać tylko celowo tak napisał/a;p
No i to słownictwo mówi samo za siebie...
Albo to ktoś niewychowany albo dziecko i wyzywa innych od wywłok żeby sobie ulżyć;p

Lola140392

Zgadzam się, ponieważ bardzo wiele osób tak robi nie patrząc się za siebie i obrażając innych :p

parradox12

http://www.pudelek.pl/artykul/9702/skandalik_z_gwiazda_disneya/ wtedy miala 15 lat, jest wyrafinowana szma... byla gwiazdeczka disneja ktora pokazywa ogolona wagine na koncertach dla dzieci.
Do paradox12 nie wiem jak ty ale ja nie patrze sie ZA siebie bo nie boje sie swojego cienia, a obrazam innych ktorzy sa przytloczeni swoja tepota.
P.s Ciebie tez moge tak jak to zrobilam z Jacykowem (poszukaj w tym portalu)

boniiklaid

Tak masz rację... Ten portal to coś dla ciebie... Idealne miejsce by zmieszać kogoś z błotem. Harpie niech się trzymają z harpiami...;p Może nie do końca zrozumiesz to co ci teraz powiem ale jesteś taki/a sam/a jak ci z pudelka, bo oni szukają taniej sensacji, tak jak ty... Tak jakbyś czekał/a na najdrobniejszą wpadkę Miley żeby jej dokopać. A nie zastanowiłaś/eś się że ona jak każdy z nas jest tylko człowiekiem i ma prawo do popełniania błędów? Teraz może zalicza jedną wpadkę za drugą ale za parę lat może zrozumie swoje błędy, każdy zasługuje na drugą szansę. Trzeba też zrozumieć fakt, gdzie Miley się wychowywała i w jakim środowisku... Często jest tak że gdy rodzice na siłę próbują wykreować ze swojego dziecka gwiazdę, kończy się to tragicznie... Przykład: Britney Spears. Możliwe też że ostatnie wyskoki Miley miały związek z jej ostatnimi kłopotami rodzinnymi. Tutaj trzeba mieć pretensje jedynie do rodziców za wychowawczą porażkę, bo tylko tak można to nazwać. Oczywiście nie tłumaczy to że Miley ma swój rozum ale w końcu nikt nie jest idealny...(Ten kto czytał moje inne wypowiedzi na temat Miley wie że nie jestem jej fanką i nie darzę sympatią jej osoby, ale staram się być obiektywna).

boniiklaid

"P.s Ciebie tez moge tak jak to zrobilam z Jacykowem (poszukaj w tym portalu)", co masz na myśli mówiąc w ten sposób.... że może, zrównasz mnie swoją jakże "SUPER" inteligencją i twoje żałosne teksty mnie ruszą... sorka ale to nie ten adres nie mam 13 lat ;P (takich ludzi traktuje się jak wiatr, gdyż w taki sposób, poprzez obrażanie innych tzw. "zjeżdżanie" pokazujesz swój poziom) Co do całej reszty to "Lola140392 " wyjaśniła wszystko (za co jestem jej wdzięczny bo widać dziewczyna ma to coś co świadczy o jej poziomie i ma ten przysłowiowy olej w głowie ) co mam na myśli ale jakoś nie chciało mi się pisać tego po raz enty!

parradox12

Dziękuję;-))
A co do założyciela/ki tematu to mam rozumieć że jest tak bardzo idealny/a i nie popełnia błędów że uważa że ma prawo do krytykowania innych. Miło by było jakby czasami zastanowił/a się nad tym co pisze i dla odmiany spojrzał/a na siebie;p