Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

nie jestem jej fanką, ale jak by nie umiala grac to by reżyserzy nie proponowali jej role a serial Hannah Montana był by klapą a tak nie jest. Jezeli chodzi o muzyke to jako piosenkarka niezle jej idzie bo jej plyty dobrze sie sprzedawaly. Wiec uwazam ze ci co oniej gadaja i zle pisza sa poprostu zazdrosni o jej kariele. Ja nie mam nic przeciwko niej.

użytkownik usunięty
fox1986

Nie rozumiem Cię tak samo jak mnóstwa innych osób- tzn. czemu zawsze piszecie że ktoś jest zazdrosny o karierę, wygląd, popularność itp ? Skoro coś krytykuje i twierdzę że to coś jest beznadziejne, to w takim razie jak mogę być zazdrosny? Poza tym czego tu w ogóle zazdrościć?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vinrael

Jak tak te tematy Cię wkurzają to może po prostu ich nie odwiedzaj... Liczę na to, że nie otrzymam odpowiedzi bo swoim poziomem "wiązanek" nie zachęcasz do dyskusji.

użytkownik usunięty
fox1986

ja też nie mam nic przeciwko niej, i uważam że ludzie którzy ją krytykują naprawdę jej zazdroszczą bo będą zwykłymi szarymi ludźmi o których nikt nie będzie pamiętał, nie będą tak sławni ani bogaci i nie są tak utalentowani jak ona.

użytkownik usunięty

Następny xD
"nikt nie będzie pamiętał" - mi wystarczy w zupełności to że rodzina i znajomi będą o mnie pamiętali :)
"sławni i bogaci" - to niby takie wielce ważne jest? Do grobu tego ze sobą nie zabiorę materialisto cholerny :P
"utalentowani jak ona." - to już jest tak głupie że aż śmieszne :D

Mam jej czego zazdrościć, rzeczywiście. Czego niby? Mi sława jest do szczęścia niepotrzebna. Tak naprawdę to chyba te faneczki zazdroszczą, i innym dlatego wmawiają.

masz dziwne poczucie humoru irishfolkfan

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Naprawdę? nie wiedziałem. Cóż, zawiodę cię- nie każdy ma takie zryte poczucie humoru jakie jest prezentowane w hanowym serialiku ( który zresztą lubisz xD ).

użytkownik usunięty

Haha dobrze powiedziane, Irisfolkfan ;)

fox1986

no niestety nie każdy może być Miley Cyrus;) zgadzam się z Tobą, ona ma talent wokalny i naprawdę silny głos. co do jej osobowości to nie powinniśmy się wypowiadać z prostego powodu - wogóle jej nie znamy!!! a co do talentu aktorskiego cóż... miałabym wątpliwości. jest ładna i tyle im zależało tylko na tym, żeby każda nastolatka mogła się z nią utożsamiać i podziwiać jaka to ona piękna, zdolna, ma rzeszę fanów i tak dalej...

Sztuczny_rarytas

Znowu ktoś zaczyna mówić, że jesteśmy zazdrośni. Więc pytam: czego? Kasy? Jeżeli miałbym zazdrościć kasy to np. Billowi Gadesowi a nie Cyrus. Bo czego jeszcze mozna jej zazdroscic? Talentu? Niestety psycho-fani wasza gwiazda nie ma talentu, a sławnymi osobami jest pełno osób bez talentu(np. Miley i Justin). No pewnie że nie każdy może byc Miley, jest pełno inteligentniejszych ludzi od tej osoby. A jeżeli sie jest sławnym z powodu komercyjnego serialu, komercyjnej wersji kinowej serialu, drugiej komercyjnej wersji kinowej serialu i komercyjnego albumu muzycznego to ja podziękuje za taką sławę.

Vinrael

Taa... Mam zazdrościć bycia gwiazdką głupiego serialiku/ filmiku i wydawania popowych płytek... Aham, już bo. Widzicie, ludzie mają większe ambicje niż gra w głupim serialu dla młodżieży lub tego zwyczajnie nie chcą bo dla nich to NIC FAJNEGO. Dla Was chyba tak, i to chyba Wy raczej zazdrościcie. To już nudne.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Lepiej nie pisać do ściany bo "raczej" to do niej nie dotrze ;)

Czuje ze niedlugo bedzie koment: "piszecie tak bo jestescie zazdrośni!" ;]

użytkownik usunięty
Vinrael

Wtedy będę się śmiał w podobnym stylu xD - http://www.youtube.com/watch?v=X37m2AyuoKs

Jak będzie koment co do zazdrości to wyjadę komuś. Aż się kopytami nakryje>:( Nam powinni zazdrościć tego, że normalni jesteśmy;)

Niezły ten śmiech:D

użytkownik usunięty
Sophie1926

ZAZDROŚCISZ (a teraz mi wyjeżdżaj)

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=X37m2AyuoKs :P

Debili nie bije.

Sophie1926

Bez komentarza.. Takich tematów już setki powstało.. Bo jesteśmy zazdrośni itp...

beeti95

A ja się wciąż pytam: o co?!

użytkownik usunięty
Sophie1926

O głupotę ;)

Raczej o "słitaśny" wygląd chyba;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

Mam ciotkę która by go na miejscu wycałowała i wytarmosiła za lica za taki wyglądzik właśnie xD

To mnie by wygnała z domu;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

Co Ty? Nie jesteś "słitaśna"? xD

A jak myślisz?;)

użytkownik usunięty
Sophie1926

Że nie jesteś xD

To dobrze myślisz ;)
Mnie to by wyklęła, wywaliła i zabroniła pisać na forum z Tobą xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Możliwe :)

Ach te babcie xD
Zobaczyłaby diabła w trampkach ;)

użytkownik usunięty
Sophie1926

Ciocia, nie babcia xD Ale babcie też takie są ;)
"Diabeł w trampkach" - hehehe xD

W takim razie "ach te ciocie" xD
Ja tak wyglądam, nie śmiej się ;)

użytkownik usunięty
Sophie1926

Trampki są fajne ;)

Ja je kocham xD
Z moimi hebanowymi włosami i oczami wyglądam jak diabełek ;)

użytkownik usunięty
Sophie1926

No to spoko wyglądasz ;)

Istna Śnieżka tylko cera nie ta ;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

Zaprawdę- oryginalnaś jak na polkę, ale ja też mało przypominam polaka :) U mnie pewno to geny wiadomych przodków :D

Oryginalna, tak, tak. Jak mnie pierwszy raz widzą to się zastanawiają skąd ja przyjechałam xD U mnie też geny przodków. Oczy też mam podobnież inne (kształt). Ale jak solara nie wyglądam.

Czyżby niemiec? ;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

I dobrze że nie jak solara- najczęściej tlenione włosy do spalonej skóry - bleeee :P

Niemiec? <chwyt za czoło> xD Nie, w 1/6 irish :)

Celtowie rulez ;D

użytkownik usunięty
Vinrael

Otóż to :D

Vinrael

Fiu, fiu ;D
Ja w kompletnie inną stronę.
Myślałeś, że solara? Nie. Ja nawet zbytnio nie potrzebuję. Cerę mam raczej ciemną ale nie "agresywną". Też się brzydzę takimi dziewczynami. Kiedyś bardzo chciałam być zupełnie inna: oczy błękitne, włosy blond, cera jasna... Ale zaczyna mi się powoli podobać moja uroda. Chociaż dużo teraz takich dziewczyn więc bardzo oryginalna nie jestem ale naturalna chociaż za to. Zero farb, solarium, szkieł kontaktowych;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

"Inną stronę" - masz na myśli wschód tak? :)

PS: Naturalność jest najlepsza - proste ;)

Wschód? ;D Chociaż w sumie wschód ale nie Rosja.

Sophie1926

Ale mimo to ładna nie jestem zbytnio...

użytkownik usunięty
Sophie1926

"Ale mimo to ładna nie jestem zbytnio..." - Większość dziewczyn tak mówi ;)

Tak?
Śnieżka w wersji latino ;D Chyba do mnie pasuje.

Sophie1926

Ja co rok do Irlandii jezdze mysle nawet zeby sie tam wbic bo ta Polska te krzyże.. ehh

użytkownik usunięty
Vinrael

Ja się tam chce wbić już od dawna- ale wypada najpierw jeszcze zarobić trochę. Poza tym- chce naprawić błąd mojego pradziadka i wrócić tam skąd on przybył xD

PS: "Polska te krzyże..." - rozwiniesz tą myśl? xD