nie jestem jej fanką, ale jak by nie umiala grac to by reżyserzy nie proponowali jej role a serial Hannah Montana był by klapą a tak nie jest. Jezeli chodzi o muzyke to jako piosenkarka niezle jej idzie bo jej plyty dobrze sie sprzedawaly. Wiec uwazam ze ci co oniej gadaja i zle pisza sa poprostu zazdrosni o jej kariele. Ja nie mam nic przeciwko niej.
Wiesz co? Mam cię już dosyć rarytasie- przestań łazić ciągle tam gdzie ja jestem, chyba że naprawdę masz jakiś problem ze sobą, ale z tym nie do mnie.
może nie zauważyłeś ale ja wcześniej byłam już na tym forum. myślisz ze jestes tak interesujący ze wszedzie ktos za tobą łazi? opanuj sie........... uwazam po prostu ze sie dobraliscie;) ubliza ci to???:d
"myślisz ze jestes tak interesujący ze wszedzie ktos za tobą łazi?" A potrafisz czytać ze zrozumieniem? To TY się ciągle za mną szwędasz, mimo że gdzie indziej piszesz, że nie chce ci się już ze mną gadać. Myśl co robisz, dobra?
"ubliza ci to???:d" - Nie, ale wybacz- to nie portal randkowy- z tym na sympatia.pl ;)