Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

nie jestem jej fanką, ale jak by nie umiala grac to by reżyserzy nie proponowali jej role a serial Hannah Montana był by klapą a tak nie jest. Jezeli chodzi o muzyke to jako piosenkarka niezle jej idzie bo jej plyty dobrze sie sprzedawaly. Wiec uwazam ze ci co oniej gadaja i zle pisza sa poprostu zazdrosni o jej kariele. Ja nie mam nic przeciwko niej.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Tak.
Na pewno pasuje :)

Tylko księcia brak ;D
Bo krasnoludki zawsze się znajdzie.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Książątko się też kiedyś znajdzie ;)

Raczej w to wątpie, wiesz?

A tam, krasnoludki przygarnę xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

To nie wątp tak :)

Na krasnoludka by się bimber nadawał :D

Człowieku, nie mów nawet takich rzeczy! ;D Bo się zaczne krasnoludków bać <beczy>

;-)

użytkownik usunięty
Sophie1926

Wybacz ;) Nie becz xD

Gdyby Bieber był krasnoludkiem dostałby ode mnie w prezencie cały koszyk jabłek ;>

(hehe xD)

użytkownik usunięty
Sophie1926

Trafnie ujęte :)

I grzebyk ;>

xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Hehehe >:D

Co tam jeszcze było? ;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

Nie pamiętam :P

Sophie1926

Chyba był jeszcze gorset :P

beeti95

Napewo z checią by ubrała Justynka ;D
Ja pierdzielę, jaka padnięta jestem, aż liter nie widzę xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

hm. Sniezka miala niebieskie oczy. :)

kał007(james bond tak?) To było tak proste, prymitywne lecz na twoim poziomie. Gratuluje.

irishfolkfan i Sophie1926 pasujecie do siebie <3 ;)

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Wiesz co? Mam cię już dosyć rarytasie- przestań łazić ciągle tam gdzie ja jestem, chyba że naprawdę masz jakiś problem ze sobą, ale z tym nie do mnie.

może nie zauważyłeś ale ja wcześniej byłam już na tym forum. myślisz ze jestes tak interesujący ze wszedzie ktos za tobą łazi? opanuj sie........... uwazam po prostu ze sie dobraliscie;) ubliza ci to???:d

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

"myślisz ze jestes tak interesujący ze wszedzie ktos za tobą łazi?" A potrafisz czytać ze zrozumieniem? To TY się ciągle za mną szwędasz, mimo że gdzie indziej piszesz, że nie chce ci się już ze mną gadać. Myśl co robisz, dobra?

"ubliza ci to???:d" - Nie, ale wybacz- to nie portal randkowy- z tym na sympatia.pl ;)

fox1986

Po co Ci w tytule tematu słowa "uważacie" i "że"? (pomijając, że całe zdanie nie ma sensu)

nienawidzefilmwebu

Widać poziom fanek.

nienawidzefilmwebu

No to wychodzi "dlaczego Miley nie ma talentu?" Tego nikt nie wie :P

beeti95

A ja mam prostą odpowiedź: bo nie! xD

beeti95

w sumie można by nad tym długo polemizować :Dale może dlatego, że nie ma słuchu muzycznego? :P

Nimfadora_2

I talentu aktorskiego...

Sophie1926

No właśnie :P Jednak jakiś odpowiedzi się znalazły :P

beeti95

Można jeszcze długo wymieniać ;)