Co wy jej tak nie lubicie.Skoro tak wam przeszkadza to czemu tak o niej piszecie.W
komentarzach gdy piszecie okropne słowa o niej to te słowa zatrzymajcie je w w czułym
punkcie.A jak nie to znaczy,że ją lubicie i jesteście o nią zazdrośni i tyle.Nic nie
udowodnicie.Ja uważam że jest najlepszą gwiazdą nastolatków.I nic do niej nie mam.
Nie wiedziałam w jakiej osobie mam się do ciebie zwracać, a co do twojego wyjazdu do Chin to życzę szerokiej drogi
O kurde, do czego to doszło? Dyskutuję z jakimś młodocianym kolesiem o teletubisiach na forum cyrus...oooo nie...xD
mc - fajne nie? http://timesonline.typepad.com/comment/2007/05/tinky_winkys_tr.html xD
Ciekawe czy by w niej chodził, jak dla mnie to typ osoby która chojraczy w necie bo jest anonimowa, a w prawdziwym życiu razem ze swoimi kumplami drwi sobie z Miley Cyrus bo się wstydzi że go wyśmieją jak powie że jest jej fanem
Albo rzeczywiście jest taki głupi...
Myślę, że on ma tak z 12 lat i jest na etapie fascynacji Hannah, HSM itp.
Może z czasem wyrośnie, a może rodzice mu nie pozwalają oglądać bardziej krwawych filmów, i tylko takie badziewie ogląda. Mnie ojciec na filmach z Van Damem, Arnim, Sylwkiem i tą całą resztą wychowywał,nie uważam wprawdzie że są ambitniejsze ale lepsze niż seria HSM która obraża dobre imię musicali.