Co wy jej tak nie lubicie.Skoro tak wam przeszkadza to czemu tak o niej piszecie.W
komentarzach gdy piszecie okropne słowa o niej to te słowa zatrzymajcie je w w czułym
punkcie.A jak nie to znaczy,że ją lubicie i jesteście o nią zazdrośni i tyle.Nic nie
udowodnicie.Ja uważam że jest najlepszą gwiazdą nastolatków.I nic do niej nie mam.
To mam lubić nowy FW w takim razie? I gwiazdki muzyki typu J.B? Nieeee xD Słabo Irish, próbuj dalej! ;-)
Pomyłka - to raczej ja nie wiedziałem o co Tobie chodziło xD
Czy prawisz o rozmowach z Astralem czy o filmach dla pomyleńców ;)
Sam nie wiem co w nich strasznego - dla mnie są inspirujące i motywujące do działania :D
A o filmach dla psycholi masz za małą wiedzę xD
Można widzieć co? xD Czy to takie masakryczne, psychiczne i straszne, że nie nadaje się do publicznej wiadomości?
Parę razy miałem sen o epidemii zombie w mojej okolicy - ja byłem jedynym ocalałym xD Ale to już dawno temu było :P
Mi się ostatnio śniło, że ktoś podrzucał mi kawałki ludzkiego ciała pod siatkę... O dziwo - w ogóle się nie bałam, zero obrzydzenia? Za to zajęłam się psychologią i próbowałam wyciągnać od zabójcy coś o jego życiu co dałoby mi odp. na to czemu zabija... Portret psychologiczny rozwikłać a jakaś noga leżała pod płotem xD
A czego się po psycholu spodziewać? Cały czas mnie zatanawia dlaczego bawiłam się w psychologa a nie uciekłam z krzykiem ;)
Mi w ogóle się śnią glupoty :)
Oooo tak, on napewno xD I mądrości z nich przekazuje nam - "bezłbowym", nic nie mogącym zrobić użytkownikom - licząc na to, że nie wyjdzie na głupka ;P Dziwny jest trochę.
Ale i tak moich snów nie pobije! xD
Wpadnij też i wylej żale xD
Uwaga: Te posty mogą zostać usunięte! :) Ponieważ są o Klee i jego idolu - Justinie Bieberze xD
Broni go i zresztą sam dałes link do wypowiedzi Klee o jakimś tam zespole "boysband" xD
Oj Klee, jak możesz? ;D