Co wy jej tak nie lubicie.Skoro tak wam przeszkadza to czemu tak o niej piszecie.W
komentarzach gdy piszecie okropne słowa o niej to te słowa zatrzymajcie je w w czułym
punkcie.A jak nie to znaczy,że ją lubicie i jesteście o nią zazdrośni i tyle.Nic nie
udowodnicie.Ja uważam że jest najlepszą gwiazdą nastolatków.I nic do niej nie mam.
Wiesz... xD Może i to i to. Lub wreszcie mu oddadzą sweterek z pralni i będzie miał w czym wyjść na miasto na spotkanie klubu "Jajogłowych" z komixxów xD (Andrzej i spóła, znasz?)
Nie ma szans na mięsień piwny :D Ile bym jadł i pił - nigdy nie grubnę ani nie chudnę hahaha :D
Hmm...ja ze ścisłych to już najbardziej fizykę lubiłem, ale jeśli chodzi o całkowite lubienie to historia, WOS, polski i angielski :)
Ja też lubiłam historię i polski ;)
Irish, Tobie to dobrze, siedzisz sobie z piwkiem i w ogóle a ja przez błoto się musiałam przedzierać.
Mam zdolności plastyczne, miałem kiedyś iść do liceum plastycznego ale nie poszłem buhaha :)
Ja już skończyłem niedawno przygodę z technikum :)
Co do uzdolnień plastycznych - mimo że posiadam to jakoś mnie malowanie i rysowanie nie kręci xD