i ma cudowne ciuchy. Jak chodzi o aktorstwo to moim zdaniem dobrze poradziła sobie z rolą Hanny Montany. To serial dla dzieci, a nie jakiś oscarowy dramat. Wszystkie jej głupie miny itp. były tam potrzebne, a wy zamiast wylewać tu swoje żale poglądajcie ambitne filmy. Nie będziecie mieć na co narzekać w życiu. Mła.
Też uważam podobnie jak Ty.
Naprawdę,Miley ma talent do śpiewania i jest piękną dziewczyną.
Gra też dobrze. Oczywiście,znajdą się zazdrosne dziewuszki,które ją zwyzywają.
Ja trzymam za nią kciuki,by gra szła jej tak dobrze jak w :
,,Hannah Montana: the movie''. Miley ma potencjał.
Boże. Naprawdę. Idź do psychologa.
Miley dobrze gra?!
Błagam. Skąd Ty się wzięłaś? W ogóle nie masz pojęcia o aktorstwie. Przykre. ;<
hahaha. i potencjał. ojeej. ale się tak dawno nie uśmiałam. Ciekawe jak się rozwininie jej ' kariera ' . ;o
ale sądzę, że i tak na zawsze zostanie marną gwiazdką disneya. :)
żegnam.
ps. to coś jest niby ' piękne ' ?
oO'
http://bi.gazeta.pl/im/3/5844/z5844913O.jpg
ta ropucha zraniła mi serce. ;<
chyba zamknę się w sobie, bo jakiś anonim, który mnie nie zna, nazwał mnie ropuchą. ;<
Taa a ciekawe jak ty byś wyszedł/wyszła na zdjęciu w takim ujęciu?
Na tych zdj.co ja dałam jakoś nie widzę BRZYDKIEJ dziewczyny..
http://media.photobucket.com/image/miley%20cyrus/ForoCine/Oscar/Miley%20Cyrus/mi ley-cyrus-2009-oscars-03.jpg
http://images.teamsugar.com/files/upl2/10/105309/08_2009/2434422c3446425c_Miley- Cyrus_-2009-Oscars.jpg
:) To raczej Ty idź.
Masz poważne problemy z osobowością. :)
A ja sądzę,że się wybije.
Bo ma talent do śpiewania. :)
Dupa nie do śpiewania.
Idź sobie posłuchaj jakieś ambitnej muzyki to może otrzeźwiejesz. :)
Zgadzam się z tobąś get up... Jeżeli Miley ma talent do gry aktorskiej to kurde nie wiem... Nie mów że niby w hanna montana the movie zagrała dobrze, nie wydaje mi się.... Gdyby zagrała "dobrze" to nie dostała by nominacji do złotej maliny...
Ojej :<.
A czy przypadkiem ''Księżyc w nowiu '' nie dostał dużo nominacji do Złotej Maliny?
Wg mnie ona zagrała dobrze. Ma dopiero 17 lat. I bardziej jest piosenkarką niż aktorką.
I co że księżyc w nowiu też dostał nominacje... To znaczy że też tam słabe aktorstwo było i tyle (oglądałam rfilm i tak myślę)
A ta Miley zagrała kurde w jednym filmie i od razu maliny się sypią...
A gdyby nie hannah montana to nigdy nie zainteresowałabyś sie nią jako wokalistką...
wiem,że słabe aktorstwo.
Bullock też dostała malinę,a dzień później Oscara.
I co?
Poza tym,Miley za Hannah dostała Popcorn Złoty,za najlepszą piosenkę ''The climb''.
Od czegoś sie zaczyna.
o tak nastepna dziewczyna ktorej poprzewrazało sie w głowie od sławy ok mam ze 2 jej piosenki na mp4 no ale bez przesady nie ma jakiegos wyjatkowego głosu a tak pozatym podobno rezygnuje ze spiewu na rzecz filmu ciekawe bo jak na razie w filmie tez nic nie pokazala ot tak serialowa aktoreczka
Nie sądzę.
Nie wywyższa się,jest sobą.
Uważam,ze śpiewa ładnie. Nie sądzę,że rezygnuje,bo niedawno powstała jej piosenka nowa: Can't be tamed. Nuta świetna ;]
Taaa ja miley jest dobrą aktorką, to takie gwiazdy jake Meryl Streep powinny się od razu schować... Wiesz co przez takich ludzi jak ty, którzy tłuką biednym nastolatkom do głowy głupoty, dzisiejsza młodzież w wieku od 11 do 16 lat jest jaka jest. Wszystkie to tapeciary z tlenionymi włosami. Bo Hannah ma takie to one też muszą mieć. Osobiście znam przykłady... Później takie hihihi dziefcynki zakładają setki kont fikcyjnych na nk ku czci hanny montany lub miley cyrus i tam wychwalają ją jaka to ona wspaniała itd. Żenada...
Kurde ;). No coś Ty!
Wiadomo,że nie jest najlepsza jak np.Streep,ale radzi sobie nieźle ;).
Piosenkarką też jest dobrą.
A mi się wydaje,że to Zmierzch ogłupia nastolatki.
Tlenią sobie włosy,bo chcą być takie... ;)
To nie wina Hannah. Chcą być sukami. Żeby mieć facetów.
Zmierzch też ogłupia co racja to racja... Przedobrzyli film i tyle... Bo scenariusz jest dość banalny... A ja osobiście Miley kiedyś lubiłam, ale zmieniłam zdanie jak zobaczyłam filmik jak miley parodiuje piosenki michaela jacksona bo jej film Hannah Montana the Movie przyniósł mniejszy dochód od This is it o Jacksonie. A moim zdaniem ona Michaelowi do pięt nie dorasta... od razu mówię że nie jestem jego fanką. Jego osoba była i jest mi obojętna, Jedakże szanuję go jako artystę a Miley widać widzi tylko siebie i swoją Hankę Montankę;p
Wiem,źle zrobiła. Ale człowiek się uczy na błedach ;).
Nie można jej od razu skreślać.
Tak,faktycznie. Michael był wspaniałym człowiekiem.
Michaela parodiuje? tylko nie wyjezdzajcie z porownianiem Miley i Michaela wstyd tak pisac nie ma takiego drugiego piosenkarza i nie bedzie byl wyjatkowy tylko szkoda ze dopiero teraz sie go docenia. A co do Miley to moze slawa nie udezyla jej do glowy?jak ona sie ubiera, i wogole zachowuje juz miala pare skandali a co bedzie dalej ...
Rany, po co ludzie zakłada tematy na których potem wszyscy się kłócą?
Każdy lubi to co lubi i też od młodszych osób nie można wymagać aby cenili Meryl Streep(która nawiasem mówiąc nie zawsze cudownie grała) czy Audrey Hepburn.
Miley jak na 17 latkę,która ma rolę w Hannah Montana gra dobrze.nie wymagajcie,aby w takim serialiku pokazała olśniewającą grę aktorską.HM skierowana jest do młodszej widowni,której się podoba i o to w tym chodzi.
Z wyglądu też nie jest brzydka, nie zawsze wygląda zachwycająco,ale widziałam brzydsze osoby.I ocenianie czyjegoś wyglądu jest płytkie,bo to nie jej wina,że jest jaka jest.
A śpiewanie?Najpierw proponuję posłuchać the climb w oryginale,gdzie słychać,że nie używa playbacku i ładnie wyciąga dźwięki.Nie każdy umie tak śpiewać.
nie a najgorszego głosu ale bez prezsady a ty madeinjapan na ktoryms forum pisalas ze takie nagrody tymu popcorn daja fani wiec nic nie znacza ale jak Miley dostakla to juz nie waidomo co
ghahaha jaka sensacja się zrobiła.
Miley ma świetne piosenki (: Kiedyś myślałam, że żałosne, głupie sratata, ale ostatnio posłuchałam i naprawdę sporo zgrałam na mp ;>
ja tak samo. ;) Ma fajny głos.Jej piosenki są melodyjne i można przy nich potańczyć.
A sam Miley jest w porządku.