Raczej nie bo band się rozpada, kumpel pojechał na studia, a ja niedługo wyjeżdżam z kraju, więc raczej nic z tego :P Ale płakać nie będę ;p
Aż tak źle w tym kraju? ;p No sorry, ale tylko dziewczynę ze sobą biorę, Ciebie nie wezmę xD
Haha.. Spoko , i tak rodzice by mnie nie puścili ... A co do kraju , szczerze ,dla mnie Polska jest bardzo zacofana w porównaniu do innych krajów . Fatalna służba zdrowia , (leczą mnie ,leczą i coś wyleczyć nie mogą) ,szkoły zaniedbane... Już nie wspomne co się dziaje z komunikacją w okresie zimy. Polska jak zwykle zaskoczona . A polityka hahaha...
Wiem bo to znam. Szczególnie służbę zdrowia, która założyła mi gips na zdrowe palce, a połamane zostawiła :)
Dołóż jeszcze złodziejstwo, bezrobocie i skrajne zakłamanie wszelakich istytucji ;)
Hehe ja mam plus bo nie całkiem jestem polak ;p
Za granicą się z polaków prawie wszyscy śmieją. Większość mówi, że polki to dziwki a polacy to brudni, śmierdzący alkoholicy drący mordy i klnący po polsku na ulicach. Pogratulować.
Tak , ja też nie słyszałam pozytywnego sterotypu na temat polaków.. Można dodać jeszcze ,że jesteśmy uważani za zlodzieji. W sumie to bardzo wiele tych stwierdzen jest prawdziwych ... Przykro mi to mówić ,ale żałuje ,że jestem polką .. Marna ze mnie patriotka ,wiem :(
"Dom jest tam gdzie jest twoje serce, a nie tam gdzie się urodziłeś" - lubię to powiedzonko :) W moim przypadku Ireland :)
A dlaczego akurat w Irlandii?? Irlandzkie korzenie ?
Apropo , fajnie ,że temat dotyczy Miley Cyrus..
Fakt, spamujemy nieco, ale tak jest na większości tematów na filmwebie :)
Miałem pradziadka z Irlandii, chyba miał mocne geny, bo jak by nie patrzeć to polaka nie przypominam xD
Jeju , szczerze mówiąc nigdy nie słuchałam irlandzkiej muzyki. Tak bardzo jestem zapatrzona w Freddiego Mercurego i Kurta Cobaina ,że odizolowałam się w zupełności od innych gatunków.. ;-/
Rozumiem, ale ja głównie irlandzki punk słucham, nie każdemu takie coś podchodzi : ) Mam tego trochę na blogu, jak chcesz to wpadnij ;p
o rany ,że też Ci się chciało tyle robić tego bloga... Co do tych dwóch zespołów grają głównie punka czy coś z rocka też ? Bo ja to bardziej w tych drugich klimatach...
Nie od razu Rzym zbudowano... :) - co jakiś czas dodaję coś nowego i tak sobie to rośnie.
Punk rock to rodzaj rocka ;) A te zespoły to mieszanka punk rocka i irlandzkiego folku. Jak masz czas to posłuchaj i oceń, a jak nie to nie xD
Prawda :)
Zapomniałem jeszcze napisać, że Polska ma jeden z największych wskaźników samobójstw w unii europejskiej, a na emigracji zamiast sobie pomagać to polak polakowi tylko życie truje. Jedyne o czym myślą to jak drugiemu zabrać robotę sprzed nosa, żałosne.
Dobre i to, zawsze coś czym można się pochwalić xD
Jak stąd szybko nie wyjadę to też się targnę na życie, bo już mnie tu szlag trafia hehe :P
Ja niestety muszę zostać;P chociaż fajnie jest wyjechać gdzieś daleko ,a już na pewno daleko od Polski
Ale ja mam prośbę - Jak już pojedziecie to nie róbcie takiego chlewa za granicą jak inni polacy, proszę was ;p
To była asekuracyjna prośba, bo was nie znam. Prośba alternatywna, prośba projekt, prośba prototyp, czaisz? xD
No to powodzenia.;). Nawiązując jeszcze do nasej narodowości, ja najchętniej wcale nie przyznawałabym sie do Polski ..
Oj , tam.. Mała literówka.. A poza tym miałam na myśli ,że jak wyjade za granice to wolałabym ,żeby nikt nie wiedział skąd pochodze.. Lepiej utrzymać to w tajemnicy..
No ja też, szczególnie, że moja dusza jest zielona xD
A czepiam się nie z chęci poprawiania, tylko dlatego, że tak to śmiesznie wygląda w tym zdaniu ;p
Masz zaproszenie. Jak nie chcesz to nie przyjmuj, bo ja jestem zły i psychopatyczny człowiek, a takich nie warto przyjmować do znajomych xD
http://www.gospeldefense.com/uploads/head-in-hands.jpg xD
Przecież to takie proste... :P Mam obniżyć poziom? Bo mogę xD