Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus
użytkownik usunięty

Koleżanko, ja sam gram w 'prawie' zespole ;)

użytkownik usunięty

Co innego grać w zespole garażowym a robić światową kariere..

użytkownik usunięty

Co ty? Wymiatam na gitarce, dudach i akordeonie, jeszcze się zdziwisz hehehe.

użytkownik usunięty

To gratuluje , ale chyba nie będę miała okazji Cię usłyszeć..

użytkownik usunięty

Raczej nie bo band się rozpada, kumpel pojechał na studia, a ja niedługo wyjeżdżam z kraju, więc raczej nic z tego :P Ale płakać nie będę ;p

użytkownik usunięty

I słusznie.. Jeju zazdroszcze Ci ,że wyjeżdżasz z Polski .. Też bym chciała ..

użytkownik usunięty

Aż tak źle w tym kraju? ;p No sorry, ale tylko dziewczynę ze sobą biorę, Ciebie nie wezmę xD

użytkownik usunięty

Haha.. Spoko , i tak rodzice by mnie nie puścili ... A co do kraju , szczerze ,dla mnie Polska jest bardzo zacofana w porównaniu do innych krajów . Fatalna służba zdrowia , (leczą mnie ,leczą i coś wyleczyć nie mogą) ,szkoły zaniedbane... Już nie wspomne co się dziaje z komunikacją w okresie zimy. Polska jak zwykle zaskoczona . A polityka hahaha...

użytkownik usunięty

Wiem bo to znam. Szczególnie służbę zdrowia, która założyła mi gips na zdrowe palce, a połamane zostawiła :)
Dołóż jeszcze złodziejstwo, bezrobocie i skrajne zakłamanie wszelakich istytucji ;)

użytkownik usunięty

Dokładnie.. A najlepsze jest to ,że zagranicą też najlepszej opinii nie mamy..

użytkownik usunięty

Hehe ja mam plus bo nie całkiem jestem polak ;p
Za granicą się z polaków prawie wszyscy śmieją. Większość mówi, że polki to dziwki a polacy to brudni, śmierdzący alkoholicy drący mordy i klnący po polsku na ulicach. Pogratulować.

użytkownik usunięty

Tak , ja też nie słyszałam pozytywnego sterotypu na temat polaków.. Można dodać jeszcze ,że jesteśmy uważani za zlodzieji. W sumie to bardzo wiele tych stwierdzen jest prawdziwych ... Przykro mi to mówić ,ale żałuje ,że jestem polką .. Marna ze mnie patriotka ,wiem :(

użytkownik usunięty

"Dom jest tam gdzie jest twoje serce, a nie tam gdzie się urodziłeś" - lubię to powiedzonko :) W moim przypadku Ireland :)

użytkownik usunięty

A dlaczego akurat w Irlandii?? Irlandzkie korzenie ?

Apropo , fajnie ,że temat dotyczy Miley Cyrus..

użytkownik usunięty

Fakt, spamujemy nieco, ale tak jest na większości tematów na filmwebie :)

Miałem pradziadka z Irlandii, chyba miał mocne geny, bo jak by nie patrzeć to polaka nie przypominam xD

użytkownik usunięty

No i muzyka irlandzka przecież ;p

użytkownik usunięty

Jeju , szczerze mówiąc nigdy nie słuchałam irlandzkiej muzyki. Tak bardzo jestem zapatrzona w Freddiego Mercurego i Kurta Cobaina ,że odizolowałam się w zupełności od innych gatunków.. ;-/

użytkownik usunięty

Rozumiem, ale ja głównie irlandzki punk słucham, nie każdemu takie coś podchodzi : ) Mam tego trochę na blogu, jak chcesz to wpadnij ;p

użytkownik usunięty

o rany ,że też Ci się chciało tyle robić tego bloga... Co do tych dwóch zespołów grają głównie punka czy coś z rocka też ? Bo ja to bardziej w tych drugich klimatach...

użytkownik usunięty

Nie od razu Rzym zbudowano... :) - co jakiś czas dodaję coś nowego i tak sobie to rośnie.
Punk rock to rodzaj rocka ;) A te zespoły to mieszanka punk rocka i irlandzkiego folku. Jak masz czas to posłuchaj i oceń, a jak nie to nie xD

użytkownik usunięty

Masz rację w naszym kraju nie jest źle.jest TRAGICZNIExD

użytkownik usunięty

Prawda :)
Zapomniałem jeszcze napisać, że Polska ma jeden z największych wskaźników samobójstw w unii europejskiej, a na emigracji zamiast sobie pomagać to polak polakowi tylko życie truje. Jedyne o czym myślą to jak drugiemu zabrać robotę sprzed nosa, żałosne.

użytkownik usunięty

Hmmm przynajmniej jesteśmy w czymś dobrzyxD

użytkownik usunięty

Dobre i to, zawsze coś czym można się pochwalić xD
Jak stąd szybko nie wyjadę to też się targnę na życie, bo już mnie tu szlag trafia hehe :P

użytkownik usunięty

Ja niestety muszę zostać;P chociaż fajnie jest wyjechać gdzieś daleko ,a już na pewno daleko od Polski

użytkownik usunięty

Moje wyrazy współczucia ;)

użytkownik usunięty

Dziękuje;]

użytkownik usunięty

Morgi99 nie martw się .. Jeszcze troche i my też pewnie wyjedziemy..

użytkownik usunięty

Oby^^

użytkownik usunięty

Ja tam nie biore innej opcji pod uwagę :)

użytkownik usunięty

Cóż warto próbować;)

użytkownik usunięty

Ale ja mam prośbę - Jak już pojedziecie to nie róbcie takiego chlewa za granicą jak inni polacy, proszę was ;p

użytkownik usunięty

To samo możemy powiedzieć Tobie :)

użytkownik usunięty

Ale ja chlewa nigdzie nie robię ;p

użytkownik usunięty

Ja tak samo..

użytkownik usunięty

To była asekuracyjna prośba, bo was nie znam. Prośba alternatywna, prośba projekt, prośba prototyp, czaisz? xD

użytkownik usunięty

No okej.. Więc ja prosze Cię o to samo , bo takze Cie nie znam..

użytkownik usunięty

O mnie zapomnij, o mnie się nie martw, ja sobie radę dam :)

użytkownik usunięty

No to powodzenia.;). Nawiązując jeszcze do nasej narodowości, ja najchętniej wcale nie przyznawałabym sie do Polski ..

użytkownik usunięty

Do nasej... nasej no ;) Przecie o tym piszemy nie? Chcesz coś dodać może? ;P

użytkownik usunięty

Oj , tam.. Mała literówka.. A poza tym miałam na myśli ,że jak wyjade za granice to wolałabym ,żeby nikt nie wiedział skąd pochodze.. Lepiej utrzymać to w tajemnicy..

użytkownik usunięty

No ja też, szczególnie, że moja dusza jest zielona xD

A czepiam się nie z chęci poprawiania, tylko dlatego, że tak to śmiesznie wygląda w tym zdaniu ;p

użytkownik usunięty

Masz zaproszenie. Jak nie chcesz to nie przyjmuj, bo ja jestem zły i psychopatyczny człowiek, a takich nie warto przyjmować do znajomych xD

użytkownik usunięty

Haha.. to po co mnie zapraszałes skoro teraz piszesz ,żebym nie przyjmowała??

użytkownik usunięty

A poza tym , co takiego zrobiłeś ,że jesteś ,,aż" taki zły i psychopatyczny ?

użytkownik usunięty

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia ;)

użytkownik usunięty

Dobra , ja się gubię w tym co ty piszesz...

użytkownik usunięty

http://www.gospeldefense.com/uploads/head-in-hands.jpg xD
Przecież to takie proste... :P Mam obniżyć poziom? Bo mogę xD

użytkownik usunięty

Co ma niby przedstwiać to zdjęcie?? I jaki ono ma związek z tą dyskusją ?

użytkownik usunięty

Ma przedstawiać załamanie powodowane niezrozumieniem czegoś przez inną osobę ;P Nie ma to związku z dyskusją.
Czy są jeszcze jakieś pytania? :)