:( Donikąd nie miała prowadzić. Myślałem, że skumasz ironię i tyle, a tak wynikło pisanie o niczym. Nie czepiaj się, bo to nie moja wina :)
,, Jak nie chcesz to nie przyjmuj, bo ja jestem zły i psychopatyczny człowiek, a takich nie warto przyjmować do znajomych"
Tą ironie miałes na myśli??
Dobra w takim razie mój błąd ,ale po 8 godzinach lekcyjnych i powrocie do domu naszą ,,niezawodną " komunikacją , czasami bywam niekumata :-)
Wreszcie skapowała !! CUD !!! :) Już biłem łbem o biurko, a tu jednak... CUD !! :)
Ze względu na wydarzenia dzisiejszego dnia, takie jak szkoła czy wadliwy system komunikacji - wybaczam. Idź i nie grzesz więcej :D
Nie wątpię, ale dzisiaj jesteś niekumata i tyle :)
Ja mam IQ około 195, ale się tym nie chwalę :D
A co własnie robisz?? ;-P A poza tym nie tylko ja jestem dzisiaj niekumata.. Parradox12 też nie zrozumiał...
On jest całkowicie niekumaty ;p
Jak co robię? Piszę posta w tej chwili, oto co robię ;P
,,Ja mam IQ około 195, ale się tym nie chwalę"
,, A co własnie robisz?? "
To był odnośnik do tego..
No widzisz? Ja też nie skumałem, ale to dlatego, że musiałem dołożyć do kominka i dać jeść psu xD
195 nikt nie ma ;p
Haha tutaj się zgadzam z Katie15 ja też nie chciałbym się przyznawać do swojej narodowości bo Polska to jedno wielkie g*wno, także chciałbym się przeprowadzić do Ameryki najlepiej, bo tutaj nie ma przyszłości niestety.
Hahaha.. wszędzie dobrze byle nie w Polsce.. :-DD Nie no już nie przesadzajmy , nie jest aż tak źle.. Ja co prawda tez wolałabym mieszkać gdzie indziej ,ale mogłobyć gorzej . Np. za nic nie chciałabym sie urodzić w komunistycznej Korei.. O co to , to nie...
Nie mam zamiaru nikogo nakłaniać do zmiany zdania. Każdy widzi świat i innych ludzi po swojemu. Jest to forum poświęcone tej osobie więc piszę co myślę. Miley, You are so sweet ;*
Katie, a jeśli chodzi o Twoją dyskusję z parradox12, zgadzam się w 100% z waszym zdaniem :) i tak dla jasności, z tymi antyfanami i kompleksami chodziło mi właśnie o takich ludzi którzy obrzucają kogoś błotem na forum pisząc, że ktoś jest brzydki najgorszy i w ogóle. Powinnaś sama to zauważyć bo ja widzę, że mądra z Ciebie dziewczyna (Stwierdzam, że dziewczyna po Twoim Nicku).
Osobiście, uważam że urodą to ona nie grzeszy i głosu też, nie ma, Jakby nie tatuś to byłaby przeciętną nastolatką!!!
Brzydka nie jest. Jak dla mnie bardzo przeciętna. Za to kiepska z niej aktorka., lecz jeśli chodź o jej głos to ma dość dobry. Chodź osobiście nie podobają mi sie jej piosenki.
Osobiście uważam że głos ma ciekawy, wyróżniający się ;) Co do urody to ładna z niej dziewczyna ;) Żaden "grecki bóg" ale ładna jest ;) A co do aktorstwa to powiem szczerze że nie przemawia do mnie ;P Jest zbyt naciągane ;P
Trygniatram, masz 100% racji. Ostatnia piosenka dobrze pokazała jej zdolności aktorskie a raczej ich brak. Z resztą jej kariera ostatnio ucichła.