Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus
użytkownik usunięty
Amestan

Wow, jaki fan ...

Są tutaj fani i ludzie którzy mają wobec p.Cyrus pewne zamiłowanie ale trzymają jednak dystans.
Nie twierdze tutaj, że fan jest "głupi".

użytkownik usunięty
parradox12

Oczywiście ,że fan nie jest głupi.. Jakikolwiek. Każdy ma swojego idola , dla jednych jest to Marlyn Manson dla innych Miley. Ja nikogo przez to nie skreślam ani nie obrażam . A co do urody Cyrus , jest to wyłącznie rzecz gustu.

Może masz racje ale gdy ktoś pisze, że jest brzydka to są to wg. mnie zbyt mocne słowa.
Bo osoba dosłownie brzydka musi naprawdę taka być (no nie będę tutaj pisał ani opisywał jak wygląda taka osoba i dawał przykładów żeby kogoś tam nie obrażać).
Lżejszym słowem mogłoby być np. "Nie podoba mi się", "Nie jest zbyt piękna" czy coś w tym stylu ale gdy ktoś piszę, że ktoś jest brzydki niech się najpierw zastanowi czy naprawdę tak jest.
"Brzydki" to pojecie wzgledne, czasem nawet gdy ktoś jest brzydki to ma cos w sobie np. Brudny, czyli nie dba o higienę itp.

parradox12

Źle tutaj sformułowałem zdanie, przepraszam.
"czasem nawet gdy ktoś jest brzydki to ma cos w sobie np. Brudny, czyli nie dba o higienę itp." chodziło mi o to, że osoba brzydka to właśnie taka która np. nie dba o higienę.
Nie wyobrażam sobie dziewczyny, która cuchnęła potem, bądź miała brudne ręce albo tłuste włosy, nieuczesane włosy.
Jeśli Cyrus taka by była to można by napisać, że jest brzydka.
Niekoniecznie chodzi tutaj o urodę zewnętrzną bo dajmy na to, gdy jakaś kobieta ma problemy z cerą ale chodzi do dermatologa i stara się aby to poprawić to już jest duży plus.

użytkownik usunięty
parradox12

Ja troszkę inaczej jednak rozumuje pojęcie,, brzydka". Niestety ,ale zdarzają się ludzie , którzy no nie są zbyt urodziwi i żaden make-up ani kosmetyczka tego nie zmienią . Ty uważasz ,że dziewczyna brzydka to dziewczyna zaniedbana , a ja się z tym jednak nie zgodze . Czasami ktoś może mieć nieuczesane włosy ,źle dobraną fryzure albo ciuchy ,ale ma ładne rysy twarzy ,fajną buzię i to sprawia ,że ta osoba jest ładna .

Jeśli chodzi o kobiety to prawda, że twarz i ciało jest najważniejsze ale tutaj to ja mogę spekulować i powiedzieć, że to sprawa gustu bo jak sama napisałaś jeśli dla Ciebie pojęcie brzydka odnosi się tylko do wyglądu zewnętrznego, głównie twarzy to jest to wyłącznie rzecz gustu.

użytkownik usunięty
parradox12

No tak to rzecz gustu , dlatego ja uważam ,że najlepszym określeniem osoby , która mi się nie podoba jest po prostu sformułowanie ,,Nie w moim typie " .

Tak samo twierdzę ale sformułowanie, że Cyrus jest brzydka jest zbyt mocna.
Więc prosiłbym o zastanowienie się zanim ktoś coś takiego napisze.

użytkownik usunięty
parradox12

Sformułowanie ,,brzydka" jest zbyt mocne w stosunku do każdej dziewczyny.

Amestan

shpannnnnn...... ona jest brzydka jak mops, przejechany przez tramwaj!!! I to kilka razy!!!

użytkownik usunięty
uckermann1234567890

No co ty mops jest od niej o niebo fajniejszy;P

uckermann1234567890

Ciekawe jak ty wyglądasz, ale stwierdzenie, że jest ona brzydka jest lekką przesadą.
Rozumiem oczywiście, że masz prawo do wyrażania własnych opinii ale zastanów się czy naprawdę jest taka jak myślisz.

Amestan

Jestem ciekaw czemu ta dziewczyna ma tyle antyfanów na różnych forach. Czy to zazdrość ? Przed swoimi monitorkami możecie anonimowo leczyć swoje kompleksy... Dla mnie Miley Cyrus to niezwykła dziewczyna i nie chodzi mi tu tylko o wygląd zewnętrzny.

użytkownik usunięty
Amestan

Do kogo była skierowana twoja odpowiedź?

Może nie uwierzysz ale to nie jest odpowiedź tylko kontynuacja mojego wątku. Wiem, że nieraz myślenie boli i ciężko wyjść poza ułożony schemat, ale pomogę Ci to osiągnąć. Wyobraź sobie, że moje wypociny które widzisz powyżej nie są do nikogo konkretnie skierowane albo są skierowane do ogółu lub chciałem tą myśl skierować do więcej niż jednej osoby, więc nie chciałem odpowiadać konkretnej osobie. Mam nadzieje, że pomogłem Ci osiągnąć pierwszy stopień wtajemniczenia jak myśleć nieszablonowo.

użytkownik usunięty
Amestan

Okej , kochaj sobie Miley ile chcesz ,ale mojego zdania o niej nie zmienisz.. Przykro mi.

użytkownik usunięty

I nie mówie tutaj o wyglądzie, bo to wiadomo , rzecz gustu . Chodzi o nią samą.

Pisząc "Chodzi o nią samą" wytłumacz mi konkretnie o co Ci chodzi ? Nie przepadasz za nią za jej zachowanie ? Popularność ? Bo coś osiągneła w tak młodym wieku ? Bo dla niej los był łaskawszy ? Bo ma talent ? Bo udaje, że ma talent ? Bo piszesz, że o wygląd Ci nie chodzi, więc możesz mi wytłumaczyć ? Na tym polega dyskusja. Prowokuje Cie do odpowiedzi na moje pytanie bo właśnie dużo ludzi komentuje, że kogoś nie lubi ale nie tłumaczy dlaczego...

użytkownik usunięty
Amestan

Spoko , nie ma sprawy ,mogę napisać ;) Miley może i ma słuch ( nie mówie ,że jest jakimś ,,beztalenciem " jak niektórzy uważają) ,ale nie oszukujmy się jest wiele osób które mają sto razy lepszy głos niż ona i nigdy o nich nie usłyszymy . Ona natomiast zdobyła miliony za to ,że umie zaśpiewać piosenkę bez fałszowania. Żadna rewelacja. To pierwsza sprawa . Druga to to ,że nie doszłaby do niczego , gdyby nie tatuś , który ją wypromował. Nie był może jakąs super gwiazdą ,ale miał styczność z tym światem i jestem pewna ,że znajomości zrobiły swoje. Przyznam ,że jak bym miała wybierać , to dużo bardziej szanuje sobie Selene Gomez lub Demi Lovato , bo one przynajmniej doszły do sławy same. Trzecia rzecz to jej zachowanie w sprawie Hannah Monntana ( dobrze pisze? ) . Na siłe próbuje uwolnić się od tego wizerunku robiąc sobie wyzywające zdjęcia , prowokując wypowiedziami . Jeju , po co w ogóle zgodziła się zagrać główną role w tym serialu skoro teraz tak bardzo przeszkadza jej to ,ze każdy kojarzy ją ze słodką blondyneczką ? Było mase dziewczyn , które chętnie przyjęłyby tą role. Większa część jej publiczności to dziewczynki w wieku 7-13 , które uważają je za bóstwo i idolke . Uważasz ,że daje im dobry przykład ? A poza tym to uważam ,że Miley , zarówno jak i ta Hannah Monntana, są sztucznym wytworem stworzonym na potrzeby Disneya ,aby zbić jak największą forse. Jest ona dla mnie sztuczna , a ja nie przepadam za takimi artystami .

Ja mam już dość, było tyle okazji aby przeczytać wiele różnych tematów i postów gdzie był dok. opisany problem o tym co napisałaś i został on wyjaśniony ale jak widzę Ty wciąż swoje.
Zamiast pisać kolejny głupi post, na jej temat, że jest ona wciąż "słitaaaaśśśną" HM bądź, jej ojciec pomógł w zdobyciu sukcesu albo, że fanatyczne społeczeństwo to są tylko dzieci w przedziale wiekowym 7-13, to lepiej najpierw przeczytaj te posty a potem się wyżalaj jaki jest świat niesprawiedliwy, że obdarzył ją sławą.

"Na siłe próbuje uwolnić się od tego wizerunku robiąc sobie wyzywające zdjęcia , prowokując wypowiedziami . Jeju , po co w ogóle zgodziła się zagrać główną role w tym serialu skoro teraz tak bardzo przeszkadza jej to ,ze każdy kojarzy ją ze słodką blondyneczką ?"
W przeciwieństwie do Ciebie jest jednak sławna a Ty nie więc nie oceniaj ludzi tak pochopnie opierając się tylko na faktach jakie znalazłaś w internecie.

użytkownik usunięty
parradox12

Wielki obrońco Hanny.. Po pierwsze , nie chciałabym być sławna , bo dobrze mi z moim życiem i nie potrzebuje do szcześcia wścibskich paparazzi , którzy chodziliby za mną krok w krok , więc zazdrość nie ma tu nic do rzeczy . Jedynie co to mogę jej współczuć głupoty i tego jaka jest puściutka. I nie wyżalam się tylko Amestan prosił mnie ,żebym uzasadniła dlaczego jej nie lubie , więc uzasadniłam . Po drugie nie oceniam jej zbyt pochopnie . Widziałam kilka wywiadów z nią i wiele jej wypowiedzi i to wpłynęło na moją opinie o niej . Ploteczki z internetu to oddzielna sprawa . Zdania swojego nie zmienie , bo uważam ,że żadne jej głupie wyjaśnienia nie wytłumaczą tego co robi. Jakie niby znajdziesz wyjaśnienie na nagie foteczki ? Jest po prostu głupią ,sztuczną laleczką i daleko jej do prawdziwych artystów. Zwykła sezonowa gwiazdka , której 5-minut już sie powoli kończy i całe szczeście .Wiele takich było i teraz juz o nich cicho.

użytkownik usunięty
parradox12

A tak swoją drogą mogę Cie zapytać ile masz lat ?

1. Nie Hanny tylko Miley Cyrus bo to wielka różnica, może łączy te 2 postacie wiele wspólnego ale HM to postać FIKCYJNA, zrozum to proszę Cię bardzo.
2. "Jest po prostu głupią ,sztuczną laleczką i daleko jej do prawdziwych artystów. Zwykła sezonowa gwiazdka , której 5-minut już sie powoli kończy i całe szczęście.
Wiele takich było i teraz juz o nich cicho.", jeśli chcesz wiedzieć to prawie każda celebrytka/gwiazda na samym początku podobnie miała (mam tutaj na myśli bardzo młody wiek), pomyśl ma dopiero skończone 18 lat.
3. "Jakie niby znajdziesz wyjaśnienie na nagie foteczki ?", nie mam na to wyjaśnienia, gdyż także czasami nie podobają mi się jej zachowania ale jest młoda i każdy popełnia błędy, więc dlatego powinien należeć się jej jakiś szacunek.
4. Nie mam zamiaru zmieniać twojego zdania, gdyż każdy ma prawo do nie lubienia jej ale czasami trzeba się liczyć z słowami i dobrze się zastanowić zanim coś napiszesz.
5. "Widziałam kilka wywiadów z nią i wiele jej wypowiedzi i to wpłynęło na moją opinie o niej", nie wierz we wszystko co piszą (no chyba, że to wywiad na żywo), ponieważ jest od ch... takich osób którzy chcą jej otruć życie na dobre.
6. "nie potrzebuje do szcześcia wścibskich paparazzi , którzy chodziliby za mną krok w krok ", z tym się zgodzę też by mnie takie coś wkurzało, bo gdzie się nie ruszysz to zrobią Ci zdjęcie w nieodpowiednim momencie.
7. "sztuczną laleczką", jak oprawie każda celebrytka/gwiazda

parradox12

8. "daleko do prawdziwych artystów", trzeba sporo czasu na to aby zasłużyć na miano prawdziwego artysty a sam nie uważam, że Miley taka jest.

użytkownik usunięty
parradox12

Ok , jest młoda ,ale gdyby rzeczywiście miała wielki talent to ludzie braliby ją na poważnie. A przykro mi , i tutaj musisz się ze mną zgodzić , tak nie jest . Osoby w wieku powyżej 15-16 lat śmieją się z niej, nie mówiąc już o osobach dorosłych . Mam nadzieję ,że Cie nie uraże ,ale dla mnie Miley nie ma przyszłości. Dam Ci za przykład Magdę Welc ( mam nadzieje ,że oglądałeś ostatnią edycje ,,Mam talent" ) . To jest dziewczyna , która może coś osiągnać. Ma śliczny głos ,nie przerobiony przez żaden komputer ani studio. Dlaczego ją , mimo młodego wieku , każdy bierze na poważnie i wróży jej dużą kariere. I nie mów mi ,żebym się zastanowiła co pisze , bo zastanawiałam się już wiele razy i mam już wyrobione zdanie na jej temat . Słuchałam wywiadów na ŻYWO , bo takimi ze szmatławców się nie interesuję . Nie kupuję żadnych Bravo , Popcornu czy co tam jeszcze jest . Co do tej,, sztucznośći " oj tak teraz prawie wszystkie gwiazdy to takie lalunie ( Katy Perry , Lady Gaga ) . Wyjątkiem dla mnie jest Shakira .. Ona jest tak cholernie naturalna ..

"Osoby w wieku powyżej 15-16 lat śmieją się z niej, nie mówiąc już o osobach dorosłych", poczekamy zobaczymy, może coś się wydarzy i zabłyśnie, nie znasz przyszłości nawet opierając się na faktach teraźniejszych.
"Ok , jest młoda ,ale gdyby rzeczywiście miała wielki talent to ludzie braliby ją na poważnie. A przykro mi , i tutaj musisz się ze mną zgodzić , tak nie jest", nie mówię, że ona ma ogromny talent ale po prostu w ogóle go ma.
"mam nadzieje ,że oglądałeś ostatnią edycje ,,Mam talent" ", oczywiście ma ona talent ale wygrała tylko dla tego, że po 1 mohery same na nią głosowały i po 2 bo się popłakała na koniec.
Tak na serio już mi się nie chce pisać, rozpisałbym się jeszcze bez krytyki ale nie chce mi się bo już dość się namęczyłem na tym forum (filmweb).

użytkownik usunięty
parradox12

Aha , no dobra czyli koniec dyskusji..

Tak. Tylko powiem jeszcze, że nie mam zamiaru zmieniać twojego poglądu na p. Cyrus tylko chciałem Tobie coś uświadomić, a że bardzo stawiasz na swoim to już nie chcę mi się dalej bawić w ten "spór".

użytkownik usunięty
parradox12

Stawiam na swoim , bo uważam ,że mam racje. Mam swoje argumenty ,więc ich bronie .

użytkownik usunięty
parradox12

Naprawdę masz aż takie trudności z odróżnieniem normalnych ludzi od syfu typu Cyrus? :)

użytkownik usunięty

No wreszcie ktoś stojący po mojej stronie...

użytkownik usunięty

Tak tylko się pałętam, wpadam tu raz na jakiś czas ;p

Proszę bardzo dyskutujcie sobie, po krytykujcie...
Ja nie uważam, że Cyrus to syf, gdyż ma szanse na stanie się kimś więcej, niekoniecznie aktorem bo w tym także uważam, że nie jest najlepsza ale piosenkarką owszem.
Katie15 ale się ucieszyłaś, to ja was zostawiam samych, pobawcie się w krytykę bo to umiecie najlepiej.

użytkownik usunięty
parradox12

Jestem wybitnym krytykiem zarówno filmowym jak i muzycznym. Ty się na niczym nie znasz, spadaj koleś :) Zejdź z drogi jeśli chcesz się zestarzeć :)

Taa wybitnym, na pewno... ;p

użytkownik usunięty
parradox12

Na pewno ;P

użytkownik usunięty
parradox12

Krytykujemy tych którzy na to zasłużą...

użytkownik usunięty

Oi ! Otóż to xD

Nie sądzę, że Cyrus zasługuje na tak ostrą krytykę z twojej strony, gdyż sama wcześniej broniłaś jej urody a teraz się tego wypierasz.
Dobra. Kobieta zmienną jest :D
Postaram się uszanować twoje zdanie pomimo, że umarzam, iż nie masz 100% racji.

użytkownik usunięty
parradox12

A co ma uroda do aktorstwa i śpiewania???

użytkownik usunięty
parradox12

Kurcze , parradox czy ty czytałeś dokładnie moje wypowiedzi? Czy ja cokolwiek pisze tutaj o jej wyglądzie,że przez to jej nie lubię czy coś ? Napisałam wyraźnie ,że gusta są różne i o nich się nie dyskutuje. Nie lubię jej za zachowanie , charakter , osobowość ,ale broń Boże za wygląd. Mimo to nie nazwałabym jej pasztetem ani czymś podobnym, bo uwazam ze nie powinno się tak mówić do zadnej dziewczyny, nawet tej najgorszej . Broniłam jej tylko i wyłącznie w tej kwestii. A to co o niej myśle to zupełnie inna sprawa. Rozumiesz juz ?

użytkownik usunięty
parradox12

Cyrus wystąpi w filmie o bimberze - samo to ją dyskwalifikuje xD

irishfolkfan, Katie15 czy wy w ogóle wiecie co to jest PR ? Powiem wam to jest Public Relations jest to sztab ludzi, którzy kreują gwiazdę w ten a nie w inny sposób. Wykreowali Selene-> jako oazę spokoju, Demi-> jako "rockwoman?" i Cyrus-> jako zbuntowaną nastolatkę. Mają idealne trio na, którym trzepią miliony, więc dopóki ich sami nie poznacie nie oceniajcie ich za zachowanie lecz za talent.

użytkownik usunięty
klakierek6

No własnie w tym rzecz ,że MC nie ma zbyt wielkiego talentu. jest zwykła nastolatką ze słuchem , jakich wiele .. U mnie w sql dziewczyny maja ładniejszy głos niz ona. Zwykła przeciętna panna.. W Polsce nic by nie zrobiła..

Bo Polska to nie kraj by odkrywać talenty tylko po to by je marnować. Co do śpiewu to ma talent do County a co do Popu to radzi sobie nawet nawet więc talent ma, a co do tego że większość dziewczyn w twojej szkole ma ładniejszy głos to daj im mikrofon i postaw przed paru tys. publicznością mogę się założyć że 90 % spęka, 9 % zaśpiewa i będzie fałszować a 1 % ma szanse 50 % że jej wyjdzie jej występ choć troszkę jak zaplanowano/

użytkownik usunięty
klakierek6

A czy ty w ogóle wiesz co to jest komercja i pseudogwiazdki? :) Prawdziwy muzyk nie potrzebuje żadnego promowania, lansowania ani sponsorów i dlatego na najwyższym poziomie stoi zawsze scena niezależna (którą zna mało kto bo tępe masy są zalewane przez wszechobecną tandetę radiową i telewizyjną. Tak tak - w komercyjnym radiu nigdy nie puszczą tego co najlepsze, tylko to co się najlepiej sprzedaje).

użytkownik usunięty
klakierek6

Ha.. Własnie w tym tkwi haczyk . One nie maja takiej szansy jak Miley . Ich nie ma kto wypromować . Dam im mikrofon i co ? W Polsce nic nie zrobią . Gdyby miały takie warunki jak MC myśle ze poradziłyby sobie . Jeszcze za taką kase. Miley miała na dodatek stycznosc z tym światem od małego ( tatus gwiazdor , ciocia Dolly Parton ) Nic dziwnego ,że to dla niej żaden problem. A u nas w takim ,,zadupiu" jak Polska. To jest zupełnie inny świat.

użytkownik usunięty

Istnieje coś zwanego "Do-It-Yourself". Wystarczy chcieć. Ale dobra, co ja tu gadam, kompletnie zieloni jesteście w tych sprawach ;P

użytkownik usunięty

To ty jesteś zielony , bo niestety ,ale ta regula nie zawsze się sprawdza. Skoro nie miałes okazji się o tym jeszcze przekonać to oby tak dalej ..