Fajna aktorka. Kto jej ni lubi niech idzie się schować. Polecam Hannah.
Lubie jej muze... jest cool.
Ile lat mam to mam a ciebie to nie powinno interesowac!!!
Taaa jestem bardzo grożna ... idę właśnie cie utopidź.
A ja radzę zajrzeć też do szkoły- bo widać głupotę i niedouczenie :P A to mnie rozwaliło :D : "Heyooo! Konto po siostrze, która się stond wyniosła ostatnio! :) Jestem Cathy! Mieszkam w Poland City i kocham Hanke Montane i Miley Cyrus! HSM też jest cool... i extra!!! Piszcie do mnie! Pliss xD :):)(:):):):):: Baaaa... )" xD A co to jest "stond", "Baaaa" i "Poland City"? :D Już prędzej Polish City xD
Aaaa pokemony chować się!!!! Kolejna sfrustrowana 10-latka której idolką 4-ever jest Hannah Montana! Pogratulować rodzicom dziewczynki cierpliwości...;D
No co!!! Karzdy może się czasem pomylic. A to że u mnie wykryto dyslekcie to już siem nie liczy?
Ja lubie miley i nie bede tego kryc, bo wy to wszyscy znawcy niby?!
A właśnie że nie jestem 10 latkom!!!! IDIOCI !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Właśnie takimi postami pokazujesz swój rynsztokowy poziom i zerową ineligencję xD A skoro nie 10 to pewnie 11? xD
Wybacz- miał być nie rynsztokowy tylko klozetowy. A dyslekcja zawsze jest dziecko wymówką jak się polskiego uczyć nie chce tylko się woli słuchać pierdołów Hanno Bananowych xD
Czyli 90 procent polakow(dziwne ze wlasnie w wieku 10-13) ma dyslekcje... A co do utopienia to zapraszam dziecko
ale kultura. Banda hołoty... Jak dziewczyna lubi Miley,to niech lubi. Przeszkadza wam to ?
Nie przeszkadza, ale jej głupota. brak inteligencji i nieumiejętność wyrażania się poprawną polszczyzną po prostu razi po oczach;p Czasami zamiast oglądać w kółko powtóki Hannah Montana mogłaby przysiąść nad polskim bo mnie, brak w telewizji głupich seriali, tylko się przysłużył. Mniej Hanny, więcej ortografii a wszystko będzie ok:D
No, wiem... moze siem zbytnio nie wysławiam poprawnie, ale kogo to obhodzi?! To nie konkus poprawnej polszcyzny, ale przedewszystkim miejsje do własnych opinni. !!!
Jakbyście sie znali, to byscie wiedzieli, że dyslektyom trudno siem uczyc...!!!
A to, że 90 procent uczniów ma dyslekcie to BLĄD, bo w mojej klasie jest ponad 30 osub i tylko dwie ja maja!!!
A wiec jakbys sie znał na matmie to bys kumał, ze 90 % to na pewno nie som 2 osoby na 30 osub.
!!!
Nie oglondam caly czas Hannah! teraz w wakacje troche sobie pooglondałam i jest fajna... myslicie, ze moja mama daje mi spokuj na codzien??!!! Musze sie starac, by wypasc jak najlepiej z polaaaaakkaaaa!!! Na szczescie z matmy jestem super i to wiadome, ze nie wszyscy muszom byc chumanistykami, by jakos zyc!!! Ja jestem "umyslem scisłym" i jest fajocho!!!
:)
Miley jest ok!! moze miała ten problem z fotami, ale mi to wisi...
No wszystko fajnie, ale czasem jednak trudno cię odczytać lub zrozumieć o co ci chodzi w zdaniu małolato. Mały wykład z języka ojczystego xD
obchodzi a nie "obhodzi" :D
polszczyzny a nie "polszcyzny" :D
"przedewszystkim"- piszemy oddzielnie :D
miejsce a nie "miejsje" :D
opinii a nie "opinni" :D
dyslektykom a nie "dyslektyom" :D
się a nie "siem" :D
osób a nie "osub: :D
oglądam a nie "oglondam" :D
spokój a nie "spokuj" :D
muszą a nie "muszom" :D
humanistami a nie "chumanistykami" :D :D :D
Wymieniłem tylko te cięższe przypadki :D W kilku zdaniach narobiłaś o wiele więcej "byków" niż ja zdążyłem przez całe swoje życie :D Ale jaki idol- tacy fani hehehehe xD
Wiem,w mojej klasie tez sa dyslektycy. Tak juz jest,a wy dajcie jej spokoj. Ktos napisze ze lubi Miley od razu jest jechany.
Własciwie to jakas tam krytyka niejest mi jakos własciwie zła, znam to... Bo tak jurz jest, jak sie jest młodszym dzieckiem i siem od niego wymaga wiele... moja starsza siostra to geniósz muzyczny i tak dalej... a ja jedynie co dobrze robie to matematyka... niemam talentu i trudno... :(
Na dyskekcje niema dobrego sposobu - kiedys przed snem mama kazala mi uczyc sie jednej strony slownika (czytac go)... ale co z tego, zem ja to cytala, jak i wszystko zapominalam... każą uczyc siem zasad, ale to tez nie zawsze sie sprawdza, bo w wielu jest "nieodmienny"... to terz nie jest zadne ulepszenie...!!!
:)
Nie jestem wcale gorsza, ze robie blendy... tu sie wyrarza swoje opinnie o gwiazdach!
A ja lubie Miley i tyle..
Dalej z trudem czytam to co piszesz xD Rada ode mnie- nie ucz się regułek i zasad- tylko po prostu dużo czytaj ( książek a nie kolorowych pisemek xD )- wtedy nawet dyslekcja zaniknie :D Ja nie umiem regułek prawie wcale, a z ortografii i wypracowań zawsze byłem najlepszy w klasie- po prostu dużo czytałem i czytam :) Co do Cyrus- za parę lat ci przejdzie- zapewniam :D
To nie czytaj. Robisz problem z niczego. Moze ona ma problemy z czytaniem? Moja znajoma by przeczytac jeden rozdzial ksiazki potrzebuje az 3 dni.!
madeinjapan- przecież irisholkfan wcale jej nie zjechał tylko dał radę... To co powiedział jest całkowitą prawdą. Skoro ma umysł matematyczny to czemu nie umie logicznie myśleć? Matematyka temu właśnie służy: logicznemu myśleniu! Nie powinna więc wszystkiego uczyć się na pamięć tylko wiedzę matematyczną wykorzystywać rónież na innych przedmiotach, od tego jest szkoła niestety... Ludzie! Dopóki nie poszłam do liceum nie zdawałam sobie sprawy z tego jak ważna jest logika... Jeśli Annys nie zabierze się za to teraz później już będzie za późno! Osobiście miałam kolegę w klasie(jeszcze w gimnazjum), któego chora ambicja do niczego nie doprowadziła. Uczył się wszystkiego na blachę i któregoś dnia na chemii nauczycielka wytknęła mu brak logicznego myślenie i to że uczy się wszystkiego na pamięć. Dostał pierwszą dwóję w życiu i dzieciak się popłakał. Ja osobiście wolę przedmioty humanistyczne aczkolwiek wiem że majca przyda mi się więc uczę się jej na bieżąco chociaż nie najlepiej mi idzie... No i za rok zdaję maturę z matmy więc tym bardziej;p A co do Miley... Ona długo nie wytrzyma. Sama Katy Perry powiedziała że jak tak dalej będzie to skończy jak Britney Speras z załamaniem nerwowym. Jest na najlepszej drodze do takiego stanu... Zobaczycie, na naszych oczach stanie się to co już stało się ze starszą koleżanką Miley. I z tego co mi wiadomo Brit też chyba w Disney'u zaczynała... Co za ironia losu;p
Ortografia to co innego. Nawet jak bedziesz myslec,to nic Ci to nie da. Bedziesz popelniac bledy ortograficzne.
No i dobrze. Niech sobie lubi Miley... nawet niech ja uwielbia. Przeszkadza Wam to? Dajcie ludziom spokoj.
OMG. Na jakie forum nie wejdę, to zawsze są jakieś kłótnie.
Ortografia ortografią, ale forum to też forum. Służy do wyrażania opinii.
I bardzo dobrze, że ludzie owe opinie wyrażają bez skrępowania, bez obawy, że zostaną wyśmiane. I nie wstydzą się ich.
Ja też się nie wstydzę, sądzę, iż Miley jest okej.
madeinjapan ma racje, ortografia to nie matematyka... tak samo jak byscie powiedzieli, ze hemia jest podobna do niemca!
Nie bede ukrywała, że lubie Miley, a jak nie morzesz zrozumieć to nie czytaj... łaski bez.
Catherine_13 i madeinjapan - jesteście spoko.
Nie mam żadnego "problemeć" xD- po prostu lubię powyzywać pokemony takie jak wy, bo dla mnie to niebywałe zjawisko żeby uwielbiać ludzi pokroju cyrus :P (mała litera jak najbardziej zamierzona )- epokowe wręcz xD. A "psychola" żadnego nie znam Annysko- ale ty pewnie masz z nimi na codzień do czynienia, co? xD