Fajna aktorka. Kto jej ni lubi niech idzie się schować. Polecam Hannah.
Lubie jej muze... jest cool.
I kto tu kogo obraża? :P Ja nikomu nie mówię kogo ma lubić a kogo nie- każdy niech robi co uważa- nie mnie to osądzać. Mnie po prostu najbardziej wkurza ta ludzka "stadność zachowań" ( swoją drogą genialnie przedstawiona w "Żywocie Briana" grupy Monty Pythona ) - dla przykładu- "większość nastolatek wielbi hanie posranie- to ja też muszę" albo "Oh oh jaki ten Parkinson ze zmierzchu jest słiit- daję filmowi 10 bo inne dzieffcynki tak robią to ja też" czy "Oj jaką tamta ma torebunię modną- ja też taką muszę mieć, no bo przecież taka modna jest i na topie- bez niej nikim jestem" hehehe xD cyrus jest też taką przedstawicielką stadności- i temu nikt nie zaprzeczy. Bezmyślnie łykacie wszystko co wam mass media podadzą na tacy pod kichawę a już bardziej wartościowe rzeczy i ludzi macie gdzieś- "no bo przecież media się nie mylą- jak to?" xD Interpretuj to sobie jak chcesz- jajco mnie to obchodzi.
Dokładnie! Później każdy się dziwi że polska "młodzież" pokemonieje i ma problemy z takimi rzeczami jak ortografia
To nie jej wina,ze ma problemy z ortografia. Ludzie...
Teraz jest taka moda po prostu.
Sorry,obrazasz fanki Miley,a potem sie dziwisz...
Tak? To co tutaj robisz,jak to Cie nie obchodzi? No to masz problem,bo i tak znajda sie fani Miley. I tak nic na to nie poradzisz. Jak tak chca robic,to niech robia. Ich wola. Naprawde,jestem pod wrazeniem Twojej troski o dzisiejsza mlodziez, Gdyby wiecej takich ludzi bylo ....
Pozwolisz, że dokończę twoją "mądrość"? ".....................................to byłoby mniej niewolników beztaleńć :P Tak ogólnie to wcale się nie "troszczę"- tak naprawdę mnie to nie obchodzi- po prostu podaje fakty i piszę tak jak jest, ale ty tego jak widać nigdy nie zrozumiesz. Powyżej- widzę, że nie zauważyłaś- napisałem- "niech każdy robi co uważa"- co wcale nie znaczy, że mnie to coś nie będzie wkurzało czy irytowało. Ja się o młodzież nie troszczę- poza tym sam jestem jeszcze młody, ale dorosły, co nie znaczy, że kto inny nie powinien się o was "troszczyć", bo jak tak dalej bedzie to młodzi w Polsce skończą jak młodzież Amerykańska, czyli- kaszana, masarnia i ubojnia zamiast mózgu xD Tam większość młodych robi takie rzeczy, że człowiek nie wie nawet czy się ma śmiać czy płakać, a wiedzę mają taką, że nie wiedzą gdzie leży sąsiedni Meksyk, nie mówiąc już o Polsce- bo oni myślą że to dzielnica Nowego Jorku xD
Irishfolkfan, podpisuję się pod właściwie wszystkimi Twoimi postami.
Sama nie lubię Miley Cyrus. Nie mam nic do osób, które za nią przepadają - musiałabym znienawidzić wszystkie swoje 8-11 letnie kuzynki, które są jej fankami. ;) A jednak osoby, które ją lubią nie pozwalają mieć o sobie dobrego zdania. Chociażby te błędy.... Istnieją takie wynalazki jak firefox albo nawet word, który podkreśla błędy. Warto 'zainwestować' w nie i nie robić z siebie idioty. ;)
Tak, no to co takiego?
Ja na przykład jestem jej fanką i mam 6 z polskiego.
I nie przypominam sobie, żebym zrobiła ostatnio jakiś błąd ortograficzny.
Bla, bla, bla, nie chce mi się już pisać o tych pierdołach hanno-bananowych- wielbcie ją dalej- postawcie sobie ołtarzyki z jej mordą koło domów, zapalcie znicze i radujcie się- wszystko w temacie :P
Taa, nie chce ci się, a tak naprawdę, to po prostu nie istnieje taki argument.
Bo ciekawe, jaki MC może mieć wpływ na czyjąś ortografię.
@ irishfolkfan/
/hehe ...jak ktoś ci odpowie tak, że zaprzecza temu co twierdzisz, potrafisz tylko uciec, robiąc z siebie ofiarę znów obrażając miley cyrus przy okazji, aby właściwy temat - w którym poległeś - zasłonić, tak, że może zapomnimy o nim?^^
/może ktoś ma problem z ortografią - wrodzony lub nabyty (z lenistwa), albo taki jego styl, bo w sumie co za różnica czy pisze się "chemia" czy "hemia" i tak czyta się tak samo - kto to wie? i co mnie to obchodzi?_ a co ciebie to obchodzi? to nie forum prof. miodka i temat o poprawnej polszczyźnie_ /poprostu chwytasz się czegokolwiek by "dowalić" miley cyrus i jej fanom - to jest żałosne;)_ /ciekawe co znajdziesz następnego by się powywnętrzać nad hannah montana?xD
/oooomg_ naprawdę nie masz nic innego ciekawego w życiu do roboty, niż szlajanie się po forach miley cyrus i obrażanie wszystkiego co z nią związane?_
Człowieku- daj mi spokój- już powiedziałem powyżej, że nie mam zamiaru dłużej się tu męczyć- tak na prawdę nie miałem wcale zamiaru tak przedłużać tego wątku, ale jak ktoś mi bez przerwy głupio odpowiada i aż się prosi, żeby mu odpowiedzieć, to co mam zrobić? Żegnam i koniec- tyle.
@ irishfolkfan/
/no to gratuluję i proszę mnie stąd opuścić_ like 4'ever_ /swoje zdanie o miley wypowiedziałeś, i to dosadnie, przez ostatnie kilka tygodni, więc nie masz już tutaj nic do roboty (no chyba, że lubisz się ośmieszczać)_ /mam nadzieję, że cię tutaj już nie zobaczę i nie będziesz nadal psuł krajobrazu tego forum swoimi bzdurnymi postami - często nie na temat - /bye!xD_
@ irishfolkfan/
/no niczego innego na "pożegnanie" się nie spodziewałem, bo tylko na tyle cię stać - kolejny wulgaryzm - tym razem wygwiazdkowany, tak, żeby nie było^^ /a wiesz co to oznacza w psychologii, gdy ktoś reaguje jak ty deformując imię osoby, z którą prowadzi konwersację?_ heh... leżącego już nie będę dobijałxD
@Mauricio_Esposito: Kiedyś pod innym tematem dotyczącym panny Cyruski pochwaliłam cię że umiesz kulturalnie wyrazić swoje zdanie i nie obrażać innych. Ale widzę że chyba zmieniłeś zdanie, bo jeździsz po ludziach, chciaż na to nie zasłużyli. Czy ja oślepłam czy to jest forum filmowe? Bo widzę że tutaj powstaje powoli mini fanclub Miley Cyrus gdzie ludzie którzy chcą wyrazić obiektywną opinię, są od razu objeżdżani przez tak zwanych fanów tej jakże wybitnej artystki. Pomyśl tylko: gdyby nie ludzie tacy jak irishfolkfan, ja i wiele innych którzy cenią sobie ambitniejsze kino, filmweb stałby się kolejnym forum na którym rządzą tępe zapatrzone wyłącznie w gwiazdki disneya, dzieciaki, które świata nie widzą poza Hanną Montaną;p Jednak to prawda że światowy show-biznes stacza się po równi pochyłej:/
@ Lola140392/
/po pierwsze_ jeżdżę po ludziach?_ pokaż mi w tym temacie gdzie obraziłem ludzi, bo jeśli już to jedną osobę: "irishfolkfan"... ale nie wydaję mi się abym i jego obraził, więc?
/po drugie_ masz rację, to forum filmowe - a dokładniej aktorki miley cyrus i masz rację, że każdy może obiektywnie wyrazić swoje zdanie o niej - ale obiektywnie nie znaczy, aby wyśmiewać, obrażać, ją i jej fanów_ obiektywnie, to nie znaczy, że trzeba siedzieć tu dzień w dzień przez kilka tygodni i przyczepiać się do wszystkiego byle tylko poniżyć miley i jej fanów - jak np. "bo jakaś jej fanka robi błędy ortograficzne i to zapewne wina miley, bo ona jest zła itp." - to nie jest obiektywizm, a podłość, zawiść... nie wspominając juz o tym, że ta "krytyka" często nie ma żadnego znaczenia merytorycznego jeśli chodzi o jej aktorstwo - a to przecież strona filmowa._ /i niechodzi mi tylko o cyrus, w jej miejsce wstaw sobie jakiekolwiek nazwisko aktora/aktorki - moja reakcja byłaby podobna._
/nie mam nic do ambitnych filmów ani do ludzi, którzy je lubią, mimo, że takie filmy mi nie odpowiadają, ale nie wchodzę na fora takich filmów i nie szkaluje autorów tych filmów, aktorów i ich fanów. /może dlatego, że rozumiem, że kino to rozrywka - nawet ambitne kino jest rozrywką, bo oglądanie filmów to rodzaj spędzania czasu a to rozrywka, i obojetnie czy to jest horror, komedia, bajka, czy dramat psychologiczny. /ludzi jest multum i każdy ma różne zainteresowania i to też rozumiem - ale ja, niektórzy tutaj niezabardzo chyba to rozumią._
Miałem się już nie odzywać, ale znowu prowokujesz pajacu. Wygwiazdkowany tak? Jak chcesz to mogę napisać dłuższy niewygwiazdkowany, ale wtedy mój wpis zostanie usunięty buraku. A deformuję twoją nazwę bo cię nie lubię- proste- poza tym fajnie mi to brzmi- depozito :P- widzę, że znam się na psychologii lepiej od ciebie :P Znalazł się psycholog zakichany hehehe :P
@ irishfolkfan/
/buahahahaha... jeny, ale ubaw i to za darmochęxD_ /ty to się lepiej już nic nie odzywaj, bo normalnie... sorry, ile ty masz lat? ...ale z piaskownicy już wyszedłeś czy ...za rok?xD /nie no sorry, nieważnexD_ /wygwiazdkowany czy nie, co za różnica? i tak świadczy to o tobie tak samo._
Tak się zastanawiam od dłuższego czasu czy ty aby pieprznięty na łeb nie jesteś- tacy jak ty już dawno pasami mają ręce do klaty przytwierdzone. Zastanawia mnie jeszcze jedno- czy aby nie masz 13 lat i jesteś skrytym fanem cyrus- nie wnikam xD
@ irishfolkfan/
/skoro tacy jak ja "już dawno pasami mają ręce do klaty przytwierdzone", to niby jak piszę tego posta?_ sam sobie odpowiedziałeś we własnym poście, więc pierwsze zdanie nie ma sensu. /spox_ takie rzeczy się zdarzają u ludzi, którzy na oślep próbują za wszelką cenę kogoś znieważyć^^
/co do drugiego zdania_ skrytym fanem nie jestem, bo nie jestem fanem - poprostu - zawodowo - lubię projekty miley cyrus oraz prywatnie na tyle na ile ją znam... a co do wieku? za parę dni stuknie mi pierwsze ćwierćwiecze xD_
/btw, stać cię na coś więcej niż znów kolejna nieudana próba poniżenia miley cyrus i jej fanów? /z resztą nie ważne, miałeś się ponoć już tu się nie udzielać...
Nie udzielam się już- konwersuję sobie z tobą xD Przewagę wieku masz, ale mizerną xD ( poza tym jak już tak chcesz wiedzieć ile mam latek- to za niezbyt długo stukną mi pierwsze dwie dychy xD) PS: Chodziło mi o to, że tacy jak ty mają ręcę przytwierdzone do klaty, ale nie powiedziałem, że ty, bo jak widać wyrażnie- ty nie masz :P
Nie wiem czy wogóle jest sens rozmawiania z tobą człowieku, skoro cenisz sobie to co robi Cyrus. Bo jak dla mnie odwala sieczkę otępiającą małolaty. Może ty to tolerujesz i masz w głębokim poważaniu ale nie ja! Sama mam 11-letnią siostrę i widzę co takie głupawe serialiki robią z jej mózgiem. Nie mówiąc już o innych głupich kreskówkach itp. Moja matka nie wie już jak do niej dotrzeć, bo to co nieraz odstawia przechodzi ludzkie pojęcie. Nie potrafi żyć bez DC, DXD cartoon network i innych takich... Albo Justin Bieber, najnowsza gwiazda muzyki pop. Moja siostra niedługo ołtarzyk mu wystawi. Wszystko to jest komercja i ja nie mam zamiaru w tym uczestniczyć. Ja jak byłam w jej wieku to Disney Channel nie było w Polsce i wyszło mi to tylko na zdrowie.
"poprostu - zawodowo - lubię projekty miley cyrus"- właśnie o tym zdaniu zapomniałem wspomnieć w poprzednim poście. Skoro koleś Mauricio pisze takie rzeczy- to ja już się nie dziwię wcale, że ma takie durne i dziecinne (mimo, że ma te prawie 25 lat) nastawienie do normalnych ludzi :P
I wychodzi na to że to my jesteśmy nienormalni;p
Przecież to czysta krytyka, a nie zawiść, ale jeśli on nie umie odróżnić tych pojęć to o czym my tu w ogóle mówimy...
@ irishfolkfan/
/skoro mi odpisujesz, to się tu udzielasz... /jeśli chodzi o wiek, to mnie to nie obchodzi ile masz - możesz mieć 50, 100 lat - to był sarkazm z mojej strony - jak widać, znów mnie nie zrozumiałeś... ale to już standart w twoim prostoliniowym umyśle...
@ Lola140392/
/a ja nie wiem czy wogóle jest sens prowadzenia tutaj jakiejkolwiek dyskusji o miley cyrus, bo każdy człowiek jest wolny i ma prawo do własnego życia, gustu i zainteresowań... też do własnych błędów i do uczenia się na nich - przyznam się, że właśnie mi to zostało odebrane w życiu przez rodziców i do dziś odczuwam przykre konsekwencje ich działań dla mojego "dobra"._
Jedno jest pewne "człowieku"- mój umysł na pewno nie jest prostoliniowy jak to ująłeś- od początku mam wrażenie, że ty taki jesteś- uprzesz się czegoś i czepiasz się mnie nieustannie, nierzadko używając przy tym określenia "sarkazm" a na dowidzenia zawsze to twoje słynne wkurzające "bye" xD Już wcześniej pisałem- jak widzę- słusznie- że pisanie bzdetów jest u ciebie powodowane patologiami w rodzince i trudnym dzieciństwem. Do dziś odczuwasz konsekwencje?- To weż że się człowieku wreszcie ogarnij, daj sobie spokój, przestań mi utrudniać życie swoimi mało rozgarniętymi komentarzykami i nie rób z siebie pośmiewiska pisząc, że w wieku 25 lat cenisz miley cyrus.
@ irishfolkfan/
/po pierwsze - twój umysł jest prostoliniowy - własnym postem (ten powyżej tego mojego ) to udowodniłeś, w momencie pisania o moim "trudnym dzieciństwie"._ pokazałeś zero wyobraźni, byle mi tylko dowalić a siebie wybielić_ tłumaczyć ci bardziej nie będę - bo i tak nie zrozumiesz, a jeśli nawet to do błędu się nie przyznasz._ więc, wiedz tylko, że wyszłeś teraz na kompletnego idiotę, bo g*wno o mnie wiesz i o moim życiu ...i pośmiewiskiem stałeś się ty, nie jaxD_
/po drugie - sarkazm użyłem tylko raz - w tym temacie._ /ja ci życia nie utrudniam - no chyba, że dla ciebie życie to znęcanie się słowne nad miley cyrus i jej fanami... więc to ty raczej utrudniasz życie innym pisząc te wszystkie bzdury o cyrus._
/po trzecie - ja pasuję już z dalszą konwersacją na tym forum, bo na tym poziomie inteligencji emocjonalnej rozmawiać nie będę, bo nie ma to sensu, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty na cały weekend, bo jest zagorąco za oknem;)_ więc wywnętrzajcie się tutaj dalej na miley i róbcie z siebie kretynów - mnie to już nie obchodzi._ /i oczywiście - specjalnie dla ciebie "irishfolkfan" - bye!xD
Tępego rozumowania osobników twojego pokroju nie da się określić słowami- niestety. Starasz się bardzo uchodzić za jakże inteligentnego ale niestety jeszcze ci to ani razu nie wyszło. Jak już piszesz, że za gorąco za oknem to idż sobie już na ten spacerek, może po drodze napotkasz ładną piaskownicę o której tak wspominałeś i poproś jakieś dzieci o możliwość pobawienia się w niej- coś na twoim poziomie. I również żegnam- sayonara i bye :P