Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

zachowywać sie jak dziwka napewno jest ładna, to czemu się maluje?

Jacob_Voorhees

No to widzę że nie wiesz jak zachowuje się prawdziwa dziwka .. więc jak się dowiesz to przemyśl wszystko 2 razy i zobaczysz różnicę.A czemu się maluje? np.dlatego żeby lepiej wygladać i tuszować różne niedoskonałości a to że jest osobą publiczną to norma że chodzi w makijażu.

Miley_16

to musi być okropnie brzydka skoro robi se make up.

Jacob_Voorhees

Znam mnóstwo dziewczyn które sie malują a nie są 'okropnie brzydkie' ..

Jacob_Voorhees

w show biznesie każdy sie maluje nie zbaczając na to ile ma się lat...peace

Jacob_Voorhees

zachowuje się jak dziwka hahaha a twoim zdaniem to jak ona się zachowuje może byś to bardziej rozpisała bo nie wiem o co ci chodzi;/
A co do malowania się to jak pewnie wiesz to każda dziewczyna się maluje
i nie musi być wcale brzydka żeby się malować.
A w ogóle widziałam zdjęcia jej bez makijażu i wcale brzydka to ona nie jest ;/

cleogirl89

dziwki są lepsze od niej, przynajmniej starają się zarobić na dzieci, ale los pozwolił im tylko na takie życie, a Miley może mi pomlaskać pytona

skurwol

"przynajmniej starają się zarobić na dzieci, ale los pozwolił im tylko na takie życie" hahaha a to dobre.Bez komentarza.

Miley_16

wiesz co? ty sama jesteś bez komentarza i dziewczynko po dobranocce powinnaś iść się położyć do łożka a nie siedzisz do 23 przed komputerem i ci się w główce miesza

skurwol

a Ty ile masz lat? - Pytam z ciekawości.

skurwol

haha śmieszny jesteś.normalnie szkoda słów

Miley_16

ja mam 19 lat, śmieszny jestem? skończyłaś chociaż 18 lat, żeby uważać się za dorosłą? wiem, że to nie jest jedynym kryterium bycia dorosłym, ja nawet nie uważam się za kogoś wyjątkowo dorosłego, ale ty dziecko już chyba przesadzasz

skurwol

nie nie skonczyłam 18 lat ale nie uważam się za dorosłą broń Boże.Nigdzie tak nie napisałam ;| a no rzeczywiście przesadzam..bo napisałam że jesteś smieszny? nie wiedziałam że 19-latka aż tak to może obrazić.