Gdzieś ostatnio słyszałam, że Miley chciała by grać grunge'a, tylko wytwórnia jej nie pozwala (xD) No i, że Kurt Cobain jest jej ideałem mężczyzny( xDD) Wyobraża sobie może ktoś Cyrus, która gra grunge'a?! Już dawno się tak nie uśmiałam :D
irishfolkfan z tobą nie mam ochoty rozmawiać bo dyskusja z debilem kończy się tym że najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem przewyższy doświadczeniem
Ja proponuję w ogóle zakończyć konflikt. Ty ją lubisz - My nie. Nic tego stanu rzeczy nie zmieni. Kropka.
Każdy może oceniać jak chce, ja po prostu nie lubię jak ktoś jeździ po osobie której nie zna, można przecież powiedzieć "nie podoba mi się za całokształt" lub "jest słabą aktorką" w ten sposób nie obraża się tej osoby. Sądząc po twoim awatarze jesteś fanką Within Temptation, ja też, znam ich wszystkie piosenki a nawet byłem na koncercie "Black Symphony" gdy usłyszałem "All I Need" i "Forgiven" na żywo po prostu ścięło mnie z nóg. Ale nie przeszkadza mi to słuchać innych gatunków.
Anette nie jest taka zła genialnie zaśpiewała np "Meadows of Heaven", ale Tarja Turunen jest nie do przebicia.
Eminema też słucham ale tylko piosenki z początków jego kariery np "Lose Yourself" czy "Cleanin out my closet".
Lubie też Epice
"Amaranth" też jest spoko, a nowe piosenki Eminema mnie drażnią np "We Made You" i teledysk do tego, ale każdy ma inny gust. Ja lubię takie piosenki które mają poważne tekst typu "Never ending story" WT
"We made you" aż tak nowe nie jest - 2009 rok.
Teraz wydał album "Recovery".
Ja lubię WT w piosenkach w stylu "Jillian". Choć ballady też mają fajne.
Nightwish na razie mi średnio podchodzi ale nie przesłuchałam wielu piosenek i wolę się nie wypowiadać jeszcze ;)
Mogę określić siebie jako "wciąż odkrywającą i szukającą".
AliceJ - dla chrześcijan jest coś takiego jak 3 grzechy śmiertelne. Ale oczywiście szanuję twoje poglądy.
Jak widać jesteś w fazie wątpienia- miałem tak samo kilka lat temu xD Czy się przekonasz do tego czy nie to już twoja sprawa :P
Tak, wystarczy się trochę zainteresować, pomyśleć nad swoją egzisenciją i rozsądnie do tego podejść xD
Kurde, Ty się księżmi nie zrażaj- oni też ludzie- są mądrzy i są debile. Chrześcijanom wystarczy się kierować tym co w Biblii i wszystko będzie cacy xD
Dobrze, że mnie z konfesjonału nie przegonił. Babcia by mnie zabiła za przyniesienie wstydu rodzinie xD
Tak analizuję co mogło być tam takiego strasznego, że pójdę na potępienie... ;)
Za pisanie z Tobą do 2 w nocy ;D
Zbieram się pomalutku. Przyłapałam się na drzemce na klawiaturze xD
Dobranoc :)
bla bla bla.
ale wy jesteście nudni.
udowadniacie płytkość swoich umysłów.
to, że ktoś ma kogoś na avie (np. ja JB) nie oznacza, że jest jego fanem.
no ale ok, niektórzy nie są na tyle rozgarnięci, żeby pomyśleć.
Ja się do tego nie nadaje ! Poza tym niezbyt lubię klimat wyższych sfer :P
P.S. Do Irlandii to ja jadę niebawem :D